luni, 14 martie 2011

Reputatia in retelele de socializare: Este reteaua sociala un Big Brother sau un mediu controlat?

Reputatia in retelele de socializare: Este reteaua sociala un Big Brother sau un mediu controlat?: "“Sa construiesti o reputatie poate dura ani intregi, dar in doar cateva secunde ea poate fi distrusa”, spun marii specialisti. Reputatia este perceptia publicului despre tine, despre actiunile tale si, de ce nu, despre performanta ta ca individ atunci cand se trage linie: cum te comporti in societate, cat de permisiv esti, cat de diplomat, cum gestionezi conflictele, cum iti incurajezi apropiatii si multe alte caracteristici de genul. Cu totii ne dorim o reputatie cat mai buna si luptam intr-un fel sau altul sa ne-o castigam, oricat de incapatanati am fi sa nu recunoastem acest lucru. Exceptiile reprezinta nepasarea fata de propria persoana si fata de cei dragi noua."

Caru' cu Vedete: Monica: Daca imi pierd fetita ma sinucid; E aiurea sa facem sex cu Moculescu la usa; Ioana Popescu viseaza sa faca sex cu Laurette; Sex total cu politista Karla

Se-ngroaşă gluma cu Monica!
Caru' cu Vedete: Monica: Daca imi pierd fetita ma sinucid; E aiurea sa facem sex cu Moculescu la usa; Ioana Popescu viseaza sa faca sex cu Laurette; Sex total cu politista Karla: "Sotia lui Claudiu Bleont: "L-am certat cand ducea gunoiul imbracat intr-un tricou, fara chiloti". Sotia actorului Claudiu Bleont s-a socat cand a vazut ca toata...

Vecina de la Neatza s-a iubit cu nepotul lui Becali. In drumul ei catre atingerea celebritatii, Roxana Vancea a incercat si scurtaturi. Anul trecut, satena a fost la un pas...

Cruduta a intrat in chilotii unui necunoscut. Comando-ul format din "pacatoasele" Bianca Dragusanu si Daniela Crudu a rapit un tanar chiar de pe ringul de dans..."

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile

EXCLUSIV: Sanda Nicola deschide joi seara noul B1 TV. Emisiunile primei zile: "

B1 TV se relansează la câteva luni după ce Sorin Oancea (ex Antena 3) a preluat jumătate din postul de televiziune.

Joi seara, noul B1 TV se deschide cu principalul jurnal de știri al postului, prezentat de Sanda Nicola.

Ce emisiuni sunt programate în prima zi, pe 17 martie, în continuare:

După Știrile B1 prezentate de Sanda Nicola, programul continuă cu talkshow-ul realizat de Robert Turcescu, cu Ion Cristoiu în platou. Tot în prima zi în noua formulă, B1 TV a programat meciul de box disputat de Lucian Bute în toamna anului trecut. Gala de box va fi comentată de Mihai Craiu și Mihai Leu.

De altfel, B1 TV va trasmite în direct, câteva zile mai târziu, meciul de box pe care Lucian Bute îl va disputa la Montreal împotriva lui Brian Magee.

Sfârșitul de săptămână va aduce alte două noi emisiuni în grila postului B1 TV. Vineri seara, va fi difuzat programul “Nemuritorii“, dedicat marilor actori români. Sâmbătă seara, la două săptămâni față de data anunțată inițial, artistul Mihai Mărgineanu debutează ca gazdă a show-ului Bazar Bizar.

Alte producții vor intra pe post săptămâna viitoare. Printre acestea, emisiunea tabloidă Cancan TV, care va fi prezentată de Adrian Artene, după cum paginademedia.ro a anunțat aici. Luni este planificat și noul matinal, cu Ioana Molla, Cătălin Petre și Cătălin Oprișan (așa cum paginademedia.ro a scris aici).

În noua formulă de la B1 TV este inclus și un late-night show, care îi va avea ca gazde pe jurnaliștii Radu Banciu și Radu Naum. Mihai Jurcă (ex Antena 3) va prezenta un program dimineața, între orele 10.00 și 12.0


"

Al Qaeda şi-a făcut revistă glossy pentru femei

Al Qaeda şi-a făcut revistă glossy pentru femei: "Al Qaeda şi-a făcut revistă glossy pentru femei
Să nu credeţi că doar marile trusturi de presă au în portofoliu reviste glossy! Deşi incredibil, gruparea teroristă Al Qaeda şi-a făcut propria versiune a revistei pentru femei Cosmopolitan. Versiunea jihadistă a celebrei reviste americane cuprinde sfaturi pentru îngrijirea pielii combinate cu cele pentru sinucideri cu bombe. Nu lipsesc nici interviurile exclusive cu soţiile atacatorilor sinucigaşi. Potrivit Daily Mail, revista poartă numele de Al Shamikha, iar răsfoind-o puteţi găsi şi sfaturi utile pentru găsirea unui soţ mujahedin. De altfel, cititoarelor li se spune că este de datoria lor să crească copiii şi să-i pregătească pentru Jihad. În editorialul primului număr al revistei se explică scopul acestei publicaţii, şi anume acela de a le implica pe femei în războiul împotriva duşmanilor Islamului.

Publicaţia se distribuie online de către acelaşi grup media al grupării Al Qaeda care se află şi în spatele revistei Inspire, o copie identică a Al Shamikha care încurajează tinerii musulmani din vestul Europei să comită atacuri teroriste.

Aţi cumpăra o astfel de revistă?

Maria Dumitran"

Cosmin Agaghe la Happy Hour

Aportul Facebook la cultură.

Aportul Facebook la cultură.: "Invitatiile la evenimente organizate de prieteni sau la care participa acestia castiga din ce in ce mai mult in importanta, in reteaua de socializare Facebook.
Un concert 'Les Elephants Bizzares' in clubul Control, sa zicem. Cam cu o saptamana inainte de concert sunt tiparite afisele si lipite pe zidurile din jurul clubului. Eventual, si formatia lipeste cateva - nu multe - in alte locuri din Bucuresti. In plus, este trimisa o macheta de presa ghidurilor de evenimente culturale si unor ..."

Britanicii au talent - auditii pe YouTube

Britanicii au talent - auditii pe YouTube: "Auditiile pentru urmatoarea editie a show-ului Britain's Got Talent - versiunea britanica a emisiunii "Romanii au talent" - se vor desfasura, in premiera, si pe YouTube, scrie Media Week. Participantii la emisiunea gazduita de ITV sunt invitati sa posteze pe YouTube clipuri in care isi dovedesc talentul, iar cele mai bune clipuri vor fi incluse pe o lista scurta, din care sunt alesi finalistii."

Elevii din Capitală, învăţaţi să trăiască fără etnobotanice

Elevii din Capitală, învăţaţi să trăiască fără etnobotanice: "Liceenii din Bucureşti vor participa la diverse întâlniri şi dezbateri în cadrul campaniei „Trăieşte-ţi viaţa fără etnobotanice”. Aceştia vor afla despre reglementările prevăzute in proiectul de Lege, aflat în Parlament, privind..."

Un nou serial coreean la TVR: Pleacă Prinţul Jumong, vine Concubina regelui

Un nou serial coreean la TVR: Pleacă Prinţul Jumong, vine Concubina regelui: "

TVR1 contină seria producţiilor sud-coreene, care i-au adus audienţe neaşteptat de mari. Astfel, din 16 martie, serialul Legendele palatului: prinţul Jumong va fi înlocuit de Legendele palatului: Concubina regelui.

Producţiile coreene de pe TVR1 au fost cele mai urmărite seriale ale ultimelor două luni, după cum paginademedia.ro a scris aici.

Ca audienţă, serialele coreene au depăşit producţiile româneşti Narcisa Sălbatică (Antena1), Iubire şi onoare (Acasă TV) şi Moştenirea (Pro TV).

TVR1 dublează porţia de seriale coreene

Având în vedere succesul de care s-au bucurat serialele coreene, TVR1 să difuzeze zilnic două episoade din noua serie, în loc de unul ca până acum. Acestea vor putea fi urmărite, de luni până vineri, de la orele 18.30, respectiv 19.10 şi în reluare de la orele 12.40, respectiv 13.20.

Legendele palatului: Concubina regelui este cea de-a şaptea producţie sud-coreeană pe care TVR a difuzat-o din vara lui 2009 şi până în prezent.
Serialul este o producţie 2010, cuprinde 60 de episode şi poartă semnătura regizorului Lee Byeong-hoon, cel care a regizat şi producţii precum Giuvaerul palatului sau Furtună la palat, ambele difuzate de TVR 1 în 2009.

Despre Legendele palatului: Concubina regelui

  • Povestea din Legendele palatului: Concubina regelui se clădeşte în jurul vieţii doamnei Choi Sook-bin, născută într-o familie de clasă medie şi ajunsă la Palat, unde s-a impus rapid drept concubina Regelui Sook-jong.
  • De asemenea, serialul descrie viaţa fiului ei, născut în urma legăturii cu Regele, şi evoluţia lui spre statutul de viitor rege. Lady

Ce serialele sud-coreene a mai difuzat TVR 1?

  • Primul serial a fost Giuvaerul palatului (23.07.2009), urmat de Furtună la palat (din 13.10.2009) şi de Secretele de la palat (din 5.02.2010).
  • Pe durata verii 2010, TVR 1 a transmis, în reluare, serialul Giuvaerul palatului, iar din 2.08.2010 Cronicile frumoasei luptătoare.
  • Din luna august 2010 a început serialul Legendele palatului: doctorul Hur Jun, urmat, din 22.11.2010, de Legendele palatului: prinţul Jumong, al cărui ultim episod poate fi urmărit pe 15 martie.

Citeşte şi:

"

Un director din ArboInteractive își face televiziune online

Ştie el ce ştie....Numai să fie în stare...
Un director din ArboInteractive își face televiziune online: "

Clement Nicolaescu, directorul diviziei de marketing și clienți direcți din regia Arbo Interactive își face un post de televiziune online.

În prima fază, proiectul va porni la începutul lunii aprilie cu doar câteva producții. Ulterior, canalul online, denumit LTV.ro, va conține și alte emisiuni.

Proiectul nu are nici legătură cu Arbo Interactive, spune Clement Nicolaescu.

Investiția este 100% personală, continuă el și este împărțită cu un partener de afaceri, Teodor Dima (deține compania de web development Ortographics). Este vorba de câteva zeci de mii de euro.

Despre viitorul canal online:

  • va avea o serie de interviuri – Founders – cu antreprenori din zona online
  • tot pentru programul de început, sunt în proiect o emisiune matinală: Diminețile la birou și una despre ofertele de pe internet (gen Groupon).
"

Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la psiholog

Mofturi de vedetă
Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la psiholog: "Cântăreaţa americană Mariah Carey şi-a dus căţeluşii la un psiholog pentru animale de companie, cu scopul de a-i pregăti pentru venirea pe lume a celor doi bebeluşi ai artistei, informează femalefirst.co.uk.


Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de la Izvorani

Chiar tâlhărie? Să fim serioşi!
Monica şi Irinel Columbeanu, audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de la Izvorani: "Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi după ce au depus plângeri în urma scandalului de sâmbătă, de la locuinţa din Izvorani, ea acuzând că a fost agresată de agenţii de pază ai soţului ei, iar el acuzând-o de tentativă de tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice.


Greva în ochii elevilor de la C.N. „A.T. Laurian”

E luni dimineaţă! Ajung la şcoală şi aud de la majoritatea colegilor mei : ,, Este grevă. Nu facem ore.''.
În faţa cancelariei agitaţie mare. Toţi profesorii vorbesc despre subiectul zilei : greva .
În sălile de cursuri este dezbătută aceeaşi problemă.
Am fost anunţaţi să stăm în clasă până la sfârşitul orei, căci în cancelarie se dezbate problema grevei.
Douăzeci de minute mai târziu ni s-a spus să mergem acasă sau să rămânem la şcoală doar dacă avem ore cu inspectorii şcolari sau directorii. E clar. Colegiul Naţional A.T. Laurian a intrat în grevă.
Profesorii susţin că s-au săturat să fie furaţi. Nu mai acceptă să li se încalce drepturile şi spun că nu pot presta o muncă, de vreme ce nu sunt plătiţi.
Bucuroşi oarecum  de hotărârea profesorilor , ne-am luat ghiozdanele şi am plecat. Surprind discuţii între elevi de genul : ,, E frumos afară, să mergem în parc cu rolele sau mai bine să mergem la un suc.''. Cei mai mulţi dintre elevi îşi fac planuri şi speră să petreacă în cel mai plăcut mod weekend-ul prelungit.
Alţii încearcă să se pună în situaţia profesorilor spunând : ,, Au dreptul să recurgă la grevă, muncesc şi trebuie să fie plătiţi.'' .
Lăsând la o parte satisfacţia extrem de vizibilă de pe chipurile elevilor, unul dintre ei lansează o altă ipoteză : ,, Oare va trebui să recuperăm orele pierdute într-un weekend?''. Entuziasmul începe să se diminueze brusc.
Deocamdată nimeni nu ne poate da un răspuns. Aşa că uităm de posibilitatea neplăcută a recuperării de weekend şi continuăm să ne facem planuri.
Singurii care par a fi cu adevărat îngrijoraţi sunt liceenii din clasele a XII-a cărora le bate bacalaureatul la uşă. Ei speră ca profesorii să îşi primească salariile cât mai repede şi să se întoarcă la ore.
Sunt zvonuri cum că şi mâine va continua greva dacă profesorii nu-şi vor primi leafa.
Părerile sunt împărţite , dar pentru cei mai mulţi  un lucru e clar: dascălii noştri merită să fie plătiţi .

Genoveva Răuţu


Google şterge profilurile private.

Google şterge profilurile private.: "Au existat numeroase zvonuri conform carora Google va lansa o noua platforma sociala numita Google Circles. Dar indiferent daca aceasta retea sociala va aparea sau nu, compania face orice pentru a-si ridica nivelul de interactivitate al site-urilor si serviciilor. De la update-uri pentru Google Profiles, o vizibilitate mai mare pentru toolbars si o navigare mai usoara, socialul este principala preocupare a companiei, potrivit celor de la thenextweb.
Iar pentru ca un profil privat nu mareste ..."

Oprah Winfrey este vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Vezi cine o urmează în top

Oprah Winfrey este vedeta cu cel mai mare venit din 2010. Vezi cine o urmează în top: "Realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey s-a clasat pe prima poziţie în topul celebrităţilor cu cel mai mare venit din 2010, realizat în fiecare an de revista Parade, informează accesshollywood.com.