sâmbătă, 17 august 2013

Un tânăr, component al naţionalei de fotbal a artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter

AY

MAGAZIN Cum va arata urmatorul web? 10 animale despre care nici nu stiai ca exista. Cum pulseaza Pamantul. 10 pariuri pe care le vei castiga sigur. Iphone-ul tau consuma mai mult decat un frigider. 20 de adevaruri stiintifice greu de crezut! TED TALKS
BANG! Christof Wetterich, un cercetator in fizica trecut pe la CERN Geneva si DESY Hamburg, sustine ca Universul nu este in expansiune.  Pana acum, nimeni nu a contestat aceasta teorie,  ea urmand sa fie supusa in urmatoarele luni unor severe verificari. Pana acum se "stia" ca vitezele stelelor din Galaxia noastra sunt relativ mici, in jur de 30 – 40 km / s. In schimb, pentru alte galaxii situatia
Liga I: Steaua a invins CFR Cluj, scor 3-0
Steaua a invins sambata seara, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0) echipa CFR Cluj, intr-un meci din etapa a V-a a Ligii I. La meciul din Ghencea au asistat aproximativ 13.000 de spectatori.
Semnificaţii istorice pentru ziua de 18 august
În 1850, a murit scriitorul francez Honoré de Balzac: "În căutarea absolutului", "Moş Goriot", "Eugénie Grandet", "Iluzii pierdute" (n. 20 mai 1799).

YESTERDAY

Rezultate din Liga I şi clasamentul competiţiei
Rezultate înregistrate în partidele disputate, vineri şi sâmbătă, în etapa a V-a a Ligii I, programul celorlalte meciuri şi clasamentul competiţiei:
Presa mexicană: Nicolae Ceauşescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru ...
Ororile regimului comunist si conditiile inumane in care erau tinuti copii fara parinti, in orfelinatele din Romania, continua sa atraga atentia presei straine, informeaza ziare.com. De data aceasta, presa din Mexic face un adevarat scenariu SF, pornind de la una dintre problemele cele mai dureroase ale fostului regim: experimentele medicale facute pe copiii din orfelinate. 'Fostul dictator al Rom
Reţetă tradiţională moldovenească: Bulz ciobănesc.
Reteta de bulz ciobanesc este traditionala din Moldova si este foarte gustoasa. Ingrediente: • malai, apa si sare (pentru mamaliga)• branza de burduf• kaiser sau costita afumata• ulei • slaninuta• smantana• unt Mod de preparare (varianta traditionala): Vizualizati galeria foto de mai sus pentru a vedea etapele de pregatire ale retetei. Se pregateste o mamaliga din malai, apa si sare. Se lasa sa se
Fiica lui George Copos, Alexandra, s-a căsătorit religios. 200 de persoane, invitate la petrecere - VIDEO
Fiica lui George Copos, Alexandra, s-a căsătorit religios, sâmbătă, cu un columbian pe care l-a cunoscut la studii, în Statele Unite ale Americii, petrecerea, la care sunt invitate peste 200 de persoane, având loc la Cund, lângă Sighişoara, potrivit stirileprotv.
Moartea Printesei Diana: Scotland Yard are noi informatii legate de tragicul accident din 1997
Politia din Londra evalueaza "relevanta si credibilitatea" unor noi informati primite recent cu privire la moartea Printesei Diana si a iubitului sau Dodi Al Fayed, intr-un accident rutier ce a avut loc la Paris pe 31 august 1997, relateaza BBC.
Au rămas cu gura căscată când au văzut ce cadou de nuntă au primit
Doi tineri din Rusia au avut o surpriză de proporții la propria nuntă după ce un prieten le-a făcut cadou un bolțar cu fundiță. Bărbatul a vrut să vadă cum reacționează mirele și mireasa când o să vadă bucata de BCA. Când au văzut ciudatul cadiu de nuntă, cei toi însurăței au crezut că prietenul lor își bate joc de ei. Însă au rămas cu gura căscată când au desfăcut bolțarul împachetat cu fundiță
Ramona Bădescu a cântat la microfonul lui Celine Dion
Ramona Bădescu lucrează cu o super echipă la albumul său pentru Crăciun și a avut ocazia să înregistreze chiar cu microfonul lui Celine Dion.  Chiar dacă este vară, Ramona Bădescu se pregătește intens pentru…iarnă. Olteanca stabilită în Italia, a început deja înregistrările pentru albumul său de Crăciun. Vedeta este cu atât mai încântată cu cât lucrează cu o super echipă de manageri, agenți și pro
Un tânăr, component al naţionalei de fotbal a artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter
Un tânăr de 29 de ani, component al naţionalei de fotbal a artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară.
AFACEREA LITORAL 2013. Sezonul estival extins, dar "nu mai profitabil". Cum explică hotelierii "exodul de weekend" al turiştilor spre litoral
Încurajaţi de vremea bună, de scăderea tarifelor de cazare şi de programele desfăşurate în această perioadă care îi ajută să îşi reducă bugetul de vacanţă, precum "Litoralul pentru toţi", românii au început să meargă mai des în luna august pe litoral.
MRU despre Băsescu: Rareori am văzut oameni de 50-60 de ani să stea îndârjiţi la masă să citească
Liderul Partidului Forţa Civică, Mihai Răzvan Ungureanu, a declarat, sâmbătă, la Beclean, răspunzând unei întrebări referitoare la ce a învăţat de la preşedintele în exerciţiu, că rareori a văzut oameni între 50 şi 60 de ani să stea îndârjiţi la masă să citească dosare întregi despre orice subiect.
Lady Gaga, ironizată de Perez Hilton prin intermediul unei fotografii cu Madonna
Lady Gaga a dezvăluit într-un mesaj postat pe Twitter că renumitul blogger Perez Hilton a ironizat-o prin intermediul unei fotografii însoţite de cuvântul "Karma" în care cântăreaţa Madonna, considerată marea ei rivală, pare că îndreaptă în direcţia ei un pistol, relatează nme.com.
VIDEO CM de atletism: Usain Bolt castiga un nou titlu mondial la proba de 200 metri
Jamaicanul Usain Bolt a castigat proba de 200 de metri la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova, al treilea titlu mondial la aceasta proba si al saptelea titlu mondial al carierei.
Un nou record mondial, stabilit de un ansamblu elveţian de cântăreţi la bucium.
Peste 500 de cantareti la bucium au stabilit, sambata, in regiunea elvetiana Zermatt, un nou record mondial pentru cel mai mare ansamblu de persoane care au cantat, simultan, la acest instrument, relateaza Mediafax. Muzicienii, imbracati in costume traditionale elvetiene, s-au adunat pe creasta Gornergrat, situata la peste 3.000 metri deasupra nivelului marii, pentru a interpreta o piesa special c

Presa mexicană: Nicolae Ceauşescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente | Romania Libera

Presa mexicană: Nicolae Ceauşescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente | Romania Libera: "„Fostul dictator al României, Nicolae Ceauşescu, a luat cu el în mormânt acest secret, însă studiile agenţilor secreţi americani au scos la iveală indicii solide că fostul lider comunist avea legaturi cu fiinţe misterioase, cel mai probabil creaturi provenite din spaţiul extraterestru", scriu jurnaliştii publicaţiei mexicane Zocalo.

În articolul lor, jurnaliştii mexicani citează declaraţiile unui fost agent secret american, care ar fi spus că Ceauşescu obişnuia să ofere copii orfani ai României pentru experimente.

„Copiii ar fi fost preluaţi de fiinţele bizare şi supuse unor experimente groteşti despre care este posibil ca nimeni să nu afle vreodată, dar care explică parţial numărul mare de orfani cu dizabilităţi crunte, descoperiţi în leagănele din România, la scurt timp după căderea comunismului”, conchide ziarul mexican."

'via Blog this'


Dezastru la Dinamo.
Echipa din Stefan cel Mare nu-si mai revine din declin. In aceasta etapa a terminat la egalitate 1 la 1 cu nou promovata Corona Brasov. Cainii rosii au doar 5 puncte in 5 etape. In alte partide desfasurate in 'Liga lui Mitica', Otelul Galati a batut acasa F.C. Brasov cu scorul de 1 la 0, iar nou promovata F.C Botosani a invins in deplasare pe Poli A.C.S Timisoara cu 1 la 0. In aceasta seara se des
O moldoveancă şi-a incinerat nou-născutul.
O femeie din comuna vasluiana Serbotesti a ingrozit comunitatea locala cu un gest de o cruzime fara margini. Ea si-a incinerat pruncul nou nascut adus pe lume in urma unei relatii extraconjugale. Tanara, mama a doi copii in varsta de 2 si 6 ani, a ramas insarcinata in urma unei aventuri. Din acest motiv, sotul ei a cerut divortul si a plecat la munca in strainatate. Femeia nu a vrut sa recunoasca
Premierul Egiptului propune desfiinţarea organizaţiei islamiste Fraţii Musulmani
Premierul Egiptului, Hazem el-Beblawi, cere desfiinţarea mişcării islamiste Fraţii Musulmani, aflată la originea organizării protestelor faţă de "lovitura de stat militară" din 3 iulie, care a avut ca efect demiterea şi arestarea preşedintelui Mohamed Morsi, informează Reuters.
Rusia: Coliziune intre o nava de pasageri si o barja, soldata cu patru morti si zeci de raniti
O nava de pasageri cu cel putin 56 de persoane la bord s-a ciocnit sambata cu o barja in regiunea rusa Omsk, din sud-vestul Siberiei, informeaza Serviciile de Urgenta ruse, citate de RIA Novosti.
Prezidenţiabilul lui Vasile Blaga: Cătălin Predoiu.
In cadrul reunirii Comitetului Director al PDL, care a avut loc azi la Baia Mare, s-au stabilit criteriile pentru alegerea viitorilor candidati ai partidului la europarlamentare, dar si modalitatea de a stabili un candidat la Presedintia Romaniei. Astfel, prezidentaibilul urmeaza sa fie decis in urma unui scrutin intern la care sunt chemati sa participe 300.000 de membri PDL. Criteriul de baza va
Dorin Cioabă: Traian Băsescu a sunat să se intereseze de starea tatălui meu
Dorin Cioabă, fiul lui Florin Cioabă, a declarat, sâmbătă, că preşedintele Traian Băsescu a telefonat de mai multe ori, ultima oară în cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sănătate a autointitulatului rege al romilor.
Mohamed Al-Zawahiri, fratele liderului reţelei Al-Qaida, a fost arestat în Egipt - surse
Mohamed Al-Zawahiri, fratele lui Ayman Al-Zawahiri, liderul reţelei teroriste Al-Qaida, a fost arestat, sâmbătă, în Egipt, sub acuzaţia de susţinere a fostului preşedinte Mohamed Morsi, demis de armată şi arestat pe 3 iulie, anunţă surse din cadrul serviciilor de securitate egiptene, citate de AFP.
MAE către turiştii români: Reprogramaţi sejururile în Egipt
Ministerul român de Externe atenţionează cetăţenii români că situaţia de criză din Egipt continuă şi se poate extinde pe întreg teritoriul acestui stat, astfel că le recomandă turiştilor români să-şi reprogrameze sejururile la Marea Roşie, iar operatorilor de turism să nu rişte viaţa oamenilor.
Republica Moldova: Cainii din politie vor fi dresati exclusiv in limba romana
Autoritatile din Republica Moldova au cerut politiei ca limba in care li se dau comenzi cainilor sa fie doar romana, potrivit Publika.md.
INCONŞTIENŢĂ: Ce a păţit un tânăr din Vatra Dornei, aflat în maşină cu soţia şi copilul de 2 ani, care circula cu 209 km/h pe A3
Un tânăr de 28 de ani din Vatra Dornei, aflat la volanul unei maşini în care mai erau soţia şi copilul său în vârstă de doi ani, a fost prins de poliţişti pe Autostrada Transilvania, sâmbătă, în timp ce circula cu 209 kilometri pe oră, informează Poliţia Română.