miercuri, 5 octombrie 2011

Video: câteva momente memorabile din viaţa lui Steve Jobs

De ce place "Vocea României"

De ce place "Vocea României": În minutul de maximă audienţă, show-ul de la Pro TV a adunat două milioane şi jumătate de oameni.

Mircea Radu, în direct în noul sezon din ÎnTrecerea anilor

Mircea Radu, în direct în noul sezon din ÎnTrecerea anilor: Din 8 octombrie, începe al treilea sezon al emisiunii ÎnTrecerea anilor, prezentată la TVR 1 de Mircea Radu. Noutatea: show-ul va fi transmis în direct sâmbăta, de la ora 21.00, iar prezentatorul va fi ajutat de cinci “căpitani”. În noul sezon, în echipa de scenariști a intrat și solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, după cum... mai mult »

10TV se închide. RCS&RDS îşi face post de ştiri

10TV se închide. RCS&RDS îşi face post de ştiri: Valentin Popoviciu, director de dezvoltare al RCS&RDS, a confirmat pentru Capital lansarea unui post de ştiri în viitorul apropiat.

Viața lui Lady Gaga devine film fără voia ei

Viața lui Lady Gaga devine film fără voia ei: Șefii televiziunii Lifetime, pentru femei, din Statele Unite, s-au decis să facă un film despre excentrica Lady Gaga, însă fără aportul sau permisiunea ei, potrivit Deadline.com.

Vocea României, episodul doi: peste 1,1 milioane de telespectatori

Vocea României, episodul doi: peste 1,1 milioane de telespectatori: Audiente mai bune pentru Vocea Romaniei, la a doua emisiune. Programul de pe Pro TV a fost urmarit, in medie, de 1,15 milioane de telespectatori din mediul urban. Clasamentul posturilor TV pe interval, in continuare: Audienta medie pentru Vocea Romaniei a fost de 1,15 milioane de telespectatori, adica 9,9 rating. Pe locul doi a fost... mai mult »

Cine a fost Alexandru Draghici? Arhitectul terorii staliniste din Romania

Cine a fost Alexandru Draghici? Arhitectul terorii staliniste din Romania: Crimele impotriva umanitatii sunt imprescriptibile. Este un fapt recunoscut de legislatia internationala care ar trebui respectat si in Romania. Nu stiu ce se poate face in raport cu calaii comunisti care au incetat din viata, probabil ca nu avem decat sansa recursului necontenit la memorie. Sunt insa unii dintre acesti indivizi care se plimba in continuare liberi, isi sfideaza cu nerusinare fostele victime, incaseaza pensii enorme si ranjesc sardonic cand citesc texte precum acesta.

Pique a înşelat-o pe Shakira

Pique a înşelat-o pe Shakira: Gerard Pique, fundaşul formaţiei FC Barcelona, ar fi înşelat-o pe vedeta pop Shakira, iar cei doi s-au despărţit.

PIAȚA ATUNCI ȘI ACUM. Nora Marcovici (2): Îmi cumpărasem o seriveta micuţă, pe care o dădeam la vânzător şi aduceau banii cu ea

PIAȚA ATUNCI ȘI ACUM. Nora Marcovici (2): Îmi cumpărasem o seriveta micuţă, pe care o dădeam la vânzător şi aduceau banii cu ea: Cum convingeai un client acum 20 de ani? “Îl îmbrobodeai în primul rând pentru că tu ştiai să foloseşti nişte cuvinte pe care ei nu le ştiau, aveai nişte fraze care pe ei îi uluiau”, povestește Nora Marcovici în a doua parte a interviului acordat paginademedia.ro. Era o perioada în care plata se făcea “cu... mai mult »

POVEȘTILE PUBLICITĂȚII. Nora Marcovici: cum a ajuns din mina de uraniu în publicitate, la grupul lui Cristi Burci

POVEȘTILE PUBLICITĂȚII. Nora Marcovici: cum a ajuns din mina de uraniu în publicitate, la grupul lui Cristi Burci: Acum 25 de ani, la douăzeci și ceva de ani, Nora Marcovici umbla prin minele de uraniu de la Tulgheș, prin Harghita. O blondă slabă, printre mineri. „Mă respectau”, își aduce ea aminte (vezi foto în articol). Era geolog și habar n-avea ce înseamnă publicitatea. În 1992, ia o o hotărâre care avea să-i schimbe... mai mult »

Emil Hurezeanu, “personaj cheie” în grila The Money Channel

Emil Hurezeanu, “personaj cheie” în grila The Money Channel: Emil Hurezeanu este unul din numele pe care se bazează The Money Channel pentru noua grilă, care se lansează astăzi. “Motorul” noii grile este emisiunea de politică externă Compas, moderată de Emil Hurezeanu. Alte noutăți mai sunt emisiunea Lumea la 18+, dedicată tinerilor și Economia este viață, care va avea invitați din domenii variate. Prin acestea, dar... mai mult »

Cântăreaţa Patricia Kaas, implicată în procesul Truică

Cântăreaţa Patricia Kaas, implicată în procesul Truică: Patricia Kaas ar putea fi citată ca martor în procesul de divorţ al milionarului Remus Truică, conform Pro TV.

Eugen Turcanu, calaul de la Pitesti

Eugen Turcanu, calaul de la Pitesti: Eugen Turcanu este unul dintre personajele cele mai crude si inumane pe care le-a putut naste comunismul din Romania, numele sau fiind aproape sinonim cu "reeducarea de la Pitesti". Nascut in ziua de 8 iulie 1925, in localitatea suceveana...