luni, 14 noiembrie 2011

VEZI şi VOTEAZĂ cel mai frumos cuplu de liceeni din oraş

VEZI şi VOTEAZĂ cel mai frumos cuplu de liceeni din oraş: Toamna Bobocilor 2011 se apropie de sfârşit. Cei 22 de finalişti au intrat în febra repetiţiilor şi pregătirilor pentru Miss şi Mister Boboc. Mult aşteptatul spectacol va avea loc pe data de 17...

Fuego invitat la deschiderea Carrefour - GALERIE FOTO-

Fuego invitat la deschiderea Carrefour - GALERIE FOTO-: altShopping Center Botosani a fost inaugurat luni seara in prezenta oficialitatilor locale.

Brad Pitt se retrage din faţa camerelor de filmat! Vezi cum a motivat actorul, decizia.

Brad Pitt se retrage din faţa camerelor de filmat! Vezi cum a motivat actorul, decizia.: Brad Pitt a anuntat ca va renunta la actorie atunci cand va implini 50 de ani. Starul unor filme celebre precum "Legends of the Fall", "Fight Club", "Meet Joe Black" sau "The Curious Case of Benjamin Button" a declarat ca nu vrea sa imbatraneasca in fata camerelor de filmat.
Se pare ca Brad Pitt va mai aparea pe marile ecrane doar trei ani, dupa care se va orienta spre un rol de producator, potrivit dailymail.co.uk. "Mi-a placut foarte mult partea de productie si distribuirea povestilor exact ...

FOTO incredibile din concursul organizat de National Geographic.

FOTO incredibile din concursul organizat de National Geographic.: National Geographic organizeaza concursul anual de fotografie, care se va incheia pe 30 noiembrie. In ultimele 9 saptamani, publicatia a adunat si a prezentat galeriile cu propuneri, incurajand cititorii sa le voteze pe cele mai bune dintre acestea. Iata cateva dintre cele mai reusite fotografii inscrise in concurs, conform lui Alan Taylor si The Atlantic.

Student roman in Olanda, la Facultatea de Drept a Universitatii Groningen. Cum au fost primele cursuri, care este orarul si care sunt taxele de scolarizare​

Student roman in Olanda, la Facultatea de Drept a Universitatii Groningen. Cum au fost primele cursuri, care este orarul si care sunt taxele de scolarizare​: Ana Iacob are 19 ani si urmeaza cursurile Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Groningen din Olanda. Anul acesta a absolvit Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti si a decis sa mearga la o facultate in Olanda care "este foarte bine clasata in Europa in Top 500" si care ii acorda si referinte la angajare. In paralel, urmeaza si Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Bucuresti, "pentru ca, daca nu ma adaptez acolo, ca e si asta un risc, sa am o poarta deschisa aici, sa ma intorc". Dupa primele saptamani de studiu la Universitatea Groningen, Ana Iacob a povestit pentru HotNews.ro cum se desfasoara cursurile, care este orarul, dar si care este costul vietii.

EMISIUNE DOCUMENT: Prima emisie a Andreei Esca de acum 20 de ani, la PaginademediaTV

EMISIUNE DOCUMENT: Prima emisie a Andreei Esca de acum 20 de ani, la PaginademediaTV: PaginademediaTV vă aduce astăzi, de la ora 16.00, o ediție document. Invitatul emisiunii este Virgil Popescu, unul dintre fondatorii primului post de televiziune independent din România postdecembristă: SOTI. Veți vedea imagini în premieră după 20 de ani, precum prima apariție la televiziunea a celebrei, astăzi Andreea Esca. Poveștile de început ale televiziunii indenpendente din România,... mai mult »

Cele mai bune filmuleţe de pe Youtube, făcute acasă. Cum se pot câştiga mii de euro - VIDEO

Cele mai bune filmuleţe de pe Youtube, făcute acasă. Cum se pot câştiga mii de euro - VIDEO: Videoclipurile filmate acasă nu aduc doar notorietate personajelor principale, ci şi mulţi bani, dacă acestea sunt postate pe site-uri care sunt vizionate de numeroşi oameni.





VIDEO Inca o tragedie in sporturile cu motor: Guido Falaschi (22 de ani) a murit dupa un accident teribil

VIDEO Inca o tragedie in sporturile cu motor: Guido Falaschi (22 de ani) a murit dupa un accident teribil: Dupa Dan Wheldon (IndyCar) si Marco Simoncelli (MotoGP), o noua tragedie a lovit sporturile cu motor, argentinianul Guido Falaschi pierzandu-si viata in urma unui accident in care au fost implicate mai multe masini. Cursa (contand pentru "Turismo Carretera") a avut loc la Balcarce (Argentina - pe circuitul "Juan Manuel Fangio"), iar Guido a decedat la aproximativ 40 de minute dupa incident.

VIDEO Africa de Sud. Un hipopotam crescut ca animal de companie si-a ucis stapanul

VIDEO Africa de Sud. Un hipopotam crescut ca animal de companie si-a ucis stapanul: Un hipopotam in greutate de 1.200 de kilograme, denumit Humphrey, l-a ucis pe stapanul sau, un sud-african care il crestea ca animal de companie, scrie luni cotidianul Beeld, citat de AFP.

Video:Oana Tabultoc - Eminescu ( Balul Bobocilor C.N. Mihai Eminescu Botosani ...

INTERVIU. Dana Războiu, despre ruperea Realitatea în direct: Am primit un SMS de la Sorin Enache, care-mi scria “iartă-mă, n-am avut cum să te anunț”

INTERVIU. Dana Războiu, despre ruperea Realitatea în direct: Am primit un SMS de la Sorin Enache, care-mi scria “iartă-mă, n-am avut cum să te anunț”: Dana Războiu este jurnalista care prezenta știrile în direct la Realitatea, în momentul cunoscut acum drept “marea schismă”, din 23 octombrie 2011, ora 18. Era la Sebastian Ghiță. Acum e la Elan Schwartzenberg. “Am primit un mesaj prin telefon, la 18.01, de la Sorin Enache, care-mi scria “iartă-mă, n-am avut cum să te anunț”, povestește Dana... mai mult »