miercuri, 13 iulie 2011

Legea presei ungare amendată: ziariştii nu trebuie să-şi dezvăluie sursele

Legea presei ungare amendată: ziariştii nu trebuie să-şi dezvăluie sursele: "Parlamentul de la Budapesta a amendat, azi, în ultima sesiune înainte de vacanţa de vară, controversata lege a presei, relatează Agerpres."

Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!

Aproape 100 de dascali au parasit sala, dupa ce au vazut subiectele la titularizare!: "Doi profesori eliminati pentru ca au fost prinsi copiind, 97 de teze anulate, profesorii parasind sala de examen dupa ce au vazut subiectele, si 477 de dascali care au sustinut examen! Alti 196 de candidati nu s-au mai prezentat la examen. Acesta este bilantul concursului de titularizare..."

Executivul a aprobat Acordul asupra învăţământului bilingv încheiat cu Guvernul Republicii Franceze

Executivul a aprobat Acordul asupra învăţământului bilingv încheiat cu Guvernul Republicii Franceze: "
Executivul a aprobat astăzi, prin Hotărâre de Guvern, Acordul asupra învăţământului bilingv între Guvernul României şi Guvernul Republicii Franceze, document care cuprinde măsuri menite să sprijine dezvoltarea predării limbii franceze în România.

Mai exact, Acordul prevede organizarea de secţii bilingve francofone în 30 de licee din România, în cadrul proiectului pilot “De la învăşământul bilingv către filierele francofone'.
"

Cornel Fugaru s-a stins din viata, la 71 de ani - VIDEO

Cornel Fugaru s-a stins din viata, la 71 de ani - VIDEO: "Compozitorul Cornel Fugaru a murit dupa o crunta suferinta, in lupta cu o boala teribila. El s-a stins la Spitalul Elias din Capitala, unde a fost internat in stare grava in urma cu cateva zile.

Cornel Fugaru s-a prezentat la un control medical in urma cu..."

Manuale scolare

Manuale scolare: ""