marți, 1 noiembrie 2011

Nimic nou. Liviu Vârciu e iar supărat pe fosta soţie

Nimic nou. Liviu Vârciu e iar supărat pe fosta soţie: Actorul a jurat în emisiunea „Happy Hour” de astăzi că nu o mai sună pe Adelina Pestrițu niciodată. Motivele: nu-i place noul nas al prezentatoarei de la Kanal D și afirmă că aceasta spune minciuni despre el.

EXCLUSIV. Dan Negru va prezenta Vrei să fii milionar

EXCLUSIV. Dan Negru va prezenta Vrei să fii milionar: Dan Negru va prezenta emisiunea “Vrei să fii milionar“. Vedeta care prezintă la Antena 1 Plasa de stele și Câștigi în 60 de secunde va fi la pupitrul concursului de cultură generală începând din luna decembrie. Promo-ul, mai jos: Îl va înlocui Negru pe Virgil Ianțu la Kanal D? Nicidecum. Emisiunea se va difuza dincolo... mai mult »

Pasărea Colibri va susţine un concert aniversar

Pasărea Colibri va susţine un concert aniversar: Pasărea Colibri va susţine, pe 25 noiembrie, la Sala Palatului din Bucureşti, un concert care marchează 19 ani de când a luat naştere trupa, informează un comunicat.





Ramona Bădescu: "Îmi plac bărbaţii care plâng"

Ramona Bădescu: "Îmi plac bărbaţii care plâng": Ramona Bădescu a vorbit într-un interviu pentru emisiunea "Acces Direct" despre mariaj, relaţii şi viaţa ei de când a ajuns celebră în Italia.

Pro TV, lider de audienţă, luni seara, cu serialul "Pariu cu viaţa"

Pro TV, lider de audienţă, luni seara, cu serialul "Pariu cu viaţa": Pro TV a fost lider de audienţă luni seara, cu serialul pentru toata familia "Pariu cu viaţa", care a fost urmărit de peste 1.447.000 de români, informează un comunicat.





Scoala „Leon Danaila” in pericol de a ramane fara bani de salarii

Scoala „Leon Danaila” in pericol de a ramane fara bani de salarii: În cadrul rectificării bugetului local, la sfârşitul lunii octombrie a fost redusă suma de 40 mii lei de la fondul de salarii al Grupului Şcolar Darabani (GSD) şi suplimentată cu aceeaşi sumă ...

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "În data de 15.08.2011, a fost transmis un episod al serialului „Iubiri secrete”, ilustrat cu scene de violenţă fizică şi psihică, fapt ce contravine dispoziţiilor art. 18 lit. a din Decizia CNA 220/ 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual.

Consiliul a constatat că difuzarea imaginilor din serialul respectiv (genul programului „Reality Telenovela’’, cu marcajul AP - acord parental), în intervalul orar destinat unei audienţe generale: 15:00 – 17:00, poate afecta dezvoltarea fizică, mentală sau morală a minorilor."

'via Blog this'

Acuzată de risipă, TVR se justifică

Acuzată de risipă, TVR se justifică: În ultimele zile, mai mulți oameni politici şi lideri de opinie au acuzat conducerea Societăţii Române de Televiziune de nereguli și risipă.

Procesul Michael Jackson: Apărarea doctorului Conrad Murray este în dificultate

Procesul Michael Jackson: Apărarea doctorului Conrad Murray este în dificultate: Martorul cheie al avocaţilor doctorului Conrad Murray, judecat la Los Angeles pentru moartea lui Michael Jackson, a fost nevoit luni să recunoască greşelile profesionale ale medicului în cursul unui contra-interogatoriu dur, care...

Primul sărut al lui Smiley a fost în clasa a V-a

Primul sărut al lui Smiley a fost în clasa a V-a: Astăzi, cântărețul și-a băut cafeaua de dimineață în studioul Kiss FM. În paralel a răspuns online întrebărilor fanilor, în cadrul campaniei "Vedete Face to Face…book!".

Pagina de media – Petrişor Obae » PARTENERIAT: De câți bani ai nevoie pentru un business online?

Pagina de media – Petrişor Obae » PARTENERIAT: De câți bani ai nevoie pentru un business online?: "“Modelul de business pe conţinut este foarte mult bazat pe relaţiile pe care le ai tu, ca jurnalist, cu sursele tale.”
Costul unui site de content pe primul an: 10.000-20.000 de euro
Costul unui site de comerț online: între 50.000 și 100.000 de euro.
“Într-un business tradiţional, de comerţ electronic, lucrurile stau puţin diferit. Aici poţi să generezi venituri repede, dar nu neapărat venituri care să fie mulţimitoare.”"

'via Blog this'

UPDATE Sebastian Ghita a propus, la CNA, sa schimbe numele RTV in Romania TV. CNA: Nu e nevoie. Noua strategie de programe si emisia RTV din Casa Presei au primit acordul Consiliului

UPDATE Sebastian Ghita a propus, la CNA, sa schimbe numele RTV in Romania TV. CNA: Nu e nevoie. Noua strategie de programe si emisia RTV din Casa Presei au primit acordul Consiliului: UPDATE CNA a aprobat prin vot, marti, ca postul RTV, operat de Ridzone Computers, societate controlata de Sebastian Ghita, sa emita cu acest nume, cu o noua grila de programe si sa foloseasca studiourile din Casa Presei, unde pana recent a functionat Realitatea TV. Sebastian Ghita a declarase, in sedinta de marti a CNA, ca RTV se poate redenumi in Romania TV, pentru a evita conflictele legate de aceasta marca, detinuta de Realitatea Media. Propunerea a venit in cadrul unor discutii aprinse despre schimbarile de program strategie editoriala si echipa la RTV dupa ruperea de Realitatea, autorizarea functionarii si emisiei noului post si a drepturilor de folosire a marcii RTV. CNA a discutat oferta "Romania TV", dar sase dintre membrii Consiliului au decis ca nu este nevoie de o asemenea masura, in conditiile in care, spun ei, problema marcii si elementelor de identitate trebuie rezolvata in fata instantei, nu in fata sa.
UPDATE 2 Vezi ce contine grila RTV
UPDATE 3 Vezi ce au spus Sebastian Ghita, Sergiu Toader, Sorin Enache si membrii CNA in sedinta de marti

Paparazzii au un singur ac de cojocul Codului Civil - Vedete > EVZ.ro

Paparazzii au un singur ac de cojocul Codului Civil - Vedete > EVZ.ro: "Alte metode prin care "Cancan TV" ar putea difuza subiectele incomode ţin de "împachetare": se blurează faţa, se dau multe indicii. Tot de la Niţă am aflat că aceasta a fost metoda prin care a fost indicată iubita lui Pepe.
"Un caz concret a fost cu noua iubită a lui Pepe, domnişoara Pastramă. Paparazzii şi-au făcut treaba destul de bine şi au filmat-o cu Pepe la restaurant. Numai că în momentul în care am difuzat imaginile pe ea am blurat-o pentru că nu aveam acordul. A trebuit să o mai aştept încă o dată, să o prind când ieşea de la facultate ca să pot să-i smulg un interviu (cu noua lege poţi să-i difuzezi figura dacă acceptă să vorbească - n.r.)"."

'via Blog this'

Paparazzii au un singur ac de cojocul Codului Civil - Vedete > EVZ.ro

Paparazzii au un singur ac de cojocul Codului Civil - Vedete > EVZ.ro: "După părerea jurnalistului, legea actuală va favoriza materialele "impropriu spus «de paparazzi»", pentru că ele vor fi făcute cu acordul subiecţilor. Vom vedea articole pozitive şi aranjate sau se vor plăti amenzile. "Se va întâmpla ca şi în Germania. «Bild» este în aceeaşi situaţie. În momentul în care publică un material făcut de paparazzi, fără acordul personajelor implicate, îşi asumă un proces"."

'via Blog this'

Un francez din Marsilia s-a sinucis în direct, în fața camerei web

Un francez din Marsilia s-a sinucis în direct, în fața camerei web: Un tânăr în vîrstă de 22 ani s-a sinucis, în acest week-end, în fața camerei web, trăgându-și un glonț în cap, în timp ce discuta online cu un psiholog, pe un site medical.

Video:Jenifer Lopez a rămas fără extensii de păr pe scenă:



1 noiembrie: Vîntu face angajări la Realitatea TV

1 noiembrie: Vîntu face angajări la Realitatea TV: Vîntu a contactat, în ultimele zile, mai multe vedete care au ales RTV pentru a le face oferte salariale menite să le convingă să se întoarcă în barca lui Elan Schwartzenberg, scrie Adevărul. Oficial, Sorin Ovidiu Vîntu nu mai este acţionar la Realitatea Media. Neoficial însă, Vîntu este extrem de implicat în soarta postului de... mai mult »