joi, 4 aprilie 2013

FILMUL ZILEI Faze incredibile din Rusia

FILMUL ZILEI Faze incredibile din Rusia:

Cine-l oprește pe Mircea Badea - Media > EVZ.ro

Cine-l oprește pe Mircea Badea - Media > EVZ.ro: "Dan Cristian Turturică „Se va linişti imediat ce va fi condamnat”
Printre cei „luaţi la ochi” de realizatorul Antenei 3 se numără şi redactorul şef al cotidianului „România liberă”, Dan Cristian Turturică. „Mircea Badea este un măscărici frustrat şi violent care se va linişti imediat ce va fi condamnat în procesele de calomnie care i s-au intentat. Va avea acelaşi traseu ca şi Corneliu Vadim Tudor”, crede Turturică."

'via Blog this'

Murdoch vrea să vândă ziarele locale pe care le deține în SUA

Murdoch vrea să vândă ziarele locale pe care le deține în SUA: News Corp., grupul de media deținut de Rupert Murdoch, vrea să vândă compania Dow Jones Local Media, editorul unor publicaţii locale precum Cape Cod Times,

Petreci o seară în club dacă donezi o carte!

Petreci o seară în club dacă donezi o carte!: Un grup de adolescenți din mai multe licee din București au pregătit pentru seara aceasta un eveniment dedicat promovării culturii în rândul tinerilor.

Un cotidian NELANSAT a strâns peste 1 MILION de dolari de la ABONAŢI - Panorama > EVZ.ro

Un cotidian NELANSAT a strâns peste 1 MILION de dolari de la ABONAŢI - Panorama > EVZ.ro: "Accentul pe structurile prezente în societate

"Presa vorbește adeseori de excepţii, de accidente în societate, cum este cazul unei bănci care falimentează, spre exemplu. Noi dorim să punem accentul pe structurile prezente în societate. Cu alte cuvinte, ştirile vorbesc despre ceea ce se întâmplă azi, dar niciodată despre ceea ce se întâmplă în toate zilele", a declarat jurnalistul.
Cotidianul "De Correspondent" îşi propune să evite „metehnele presei tradiţionale care, de teamă că nu vor prezenta ce scrie concurenţa, nu vor avea audienţe. Din acest fapt, diferenţele între mass-media tradiţională se diminuează considerabil”."

'via Blog this'

Picturile lui Adolf Hitler

O bucată de stofă pătată cu sângele regelui Ludovic al XVI-lea, vândută cu aproape 19.000 de euro - Mediafax

O bucată de stofă pătată cu sângele regelui Ludovic al XVI-lea, vândută cu aproape 19.000 de euro - Mediafax: "După execuţie, oamenii prezenţi în acea piaţă s-au aruncat pur şi simplu asupra lucrurilor rămase de pe urma regelui executat. Părul său, tăiat de călău, a fost adunat de pe jos şi apoi vândut pe bani buni, a declarat Cyrille Boulay, expertul casei Coutau Bégarie.

Potrivit unor înscrisuri din acea vreme, "cetăţenii şi-au înmuiat armele şi batistele în sângele" regelui decapitat.

Stofa are dimensiunile de 20 centimetri x 16 centimetri. Mini-sicriul are o înălţime de 9 centimetri şi o lungime de 13 centimetri şi conţine o punguţă umplută cu nisip, "adunat cel mai probabil de la piciorul ghilotinei în ziua în care regele a fost decapitat", afirmă acelaşi expert."

'via Blog this'

Prima TV lansează emisiunea Capcan TV

Prima TV lansează emisiunea Capcan TV: Prima TV va difuza, începând din 18 aprilie, emisiunea Capcan TV, “un purgatoriu pentru cei în căutare de faimă”, după cum se arată într-un comunicat

VIDEO. Cum arată Miss Fata de la Țară în varianta thailandeză

VIDEO. Cum arată Miss Fata de la Țară în varianta thailandeză: Ce talente au fetele “la țară”, în altă țară? În Thailanda, de exemplu. Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, promo-ul emisiunii Miss Country Girl Thailanda, un

Mugur Ciuvica, despre nominalizarea procurorilor sefi: Sunt sau bou, sau prost. Efectiv, nu inteleg ce se intampla

Mugur Ciuvica, despre nominalizarea procurorilor sefi: Sunt sau bou, sau prost. Efectiv, nu inteleg ce se intampla: Mugur Ciuvica, presedintele Grupului de Investigatii Politice (GIP), afirma ca nu mai intelege nimic din ceea ce se intampla in politica, dupa ce premierul Victor Ponta a nominalizat sefi la parchete. "Sunt sau bou, sau prost", a spus acesta, in studioul Antenei 3.

Cele mai CIUDATE RECORDURI Guinness Book. România e și ea în top! GALERIE FOTO

Cele mai CIUDATE RECORDURI Guinness Book. România e și ea în top! GALERIE FOTO: De la bărbatul care bea bere îngropat în zăpadă, până la femeia cu unghii lungi de trei metri, Guiness Book a strâns câtvea recorduri bizare.