joi, 10 ianuarie 2013

Mihaela Rădulescu: "După ce AM AVUT ORGASM de la UN VIBRATOR..." - Vedete de la noi | Libertatea.ro

Mihaela Rădulescu: "După ce AM AVUT ORGASM de la UN VIBRATOR..." - Vedete de la noi | Libertatea.ro: ""Intru pe mess cu iubitul meu, căci e la ora la care e în pauza de masă şi stă mereu cu mine, în loc să mănânce cu colegii lui. Îl ador. Iar când îi văd ochii albaştri şi mâinile şi gâtul pe care l-am sărutat de atâtea ori, îmi vine să-mi iau iarăşi vibratorul din dulap.

Dacă-mi spunea cineva acum câteva luni că-mi voi cumpăra un vibrator şi-l voi şi folosi, m-aş fi uitat cu tot dispreţul de care eram în stare. (...) Prima oară, după ce am avut orgasm de la un vibrator, am plâns ca o isterică, m-am simţit oribil de tristă şi singură", este un fragment din romanul "Nişte răspunsuri", apărut în 2009."

'via Blog this'

Bianca Drăguşanu, bucuroasă că divorţul Andreei Marin a salvat-o de atenţia presei

Bianca Drăguşanu, bucuroasă că divorţul Andreei Marin a salvat-o de atenţia presei: Fosta asistentă a lui Capatos spune că şi-a cumpărat singură biletul spre Dubai, înainte să se despartă de Adrian Cristea şi că priorităţile ei s-au schimbat.

EDITORIALUL EVZ. Ponta are talentul genial al lui Bimbo Paraschiv - Opinii EVZ > EVZ.ro

EDITORIALUL EVZ. Ponta are talentul genial al lui Bimbo Paraschiv - Opinii EVZ > EVZ.ro: "Victor Ponta e leit Bimbo Paraschiv. Fentos mare. Cică indexarea cu 16% a taxelor locale de către primari nu e obligatorie. Dar dacă primarii nu vor să mărească taxele, nici să nu aştepte bani de la buget pentru investiţii! Iar primarii bagă resemnaţi capul în pământ şi majorează taxele. Nu se pot opune. Ponta e idolul tribunelor, mai bine să-i înjure lumea pe ei.
"O să vă rog, d-na ministru Grapini, să mă ajutaţi să explic cum e cu forfetarul. Dacă nu, eu renunţ la el...", zâmbeşte ştrengăreşte Ponta. Iar Grapini înghite găluşca şi aplică blestematul de forfetar. Guvernul a mai amânat o dată taxa auto. Rovana Plumb e într-o încurcătură uriaşă. Se teme de perdaful UE şi de sudalmele electoratului. Dar mai tare se teme de burzuluiala premierului."

'via Blog this'

După ce au anuţat DESPĂRŢIREA, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au plecat ÎMPREUNĂ în ...

După ce au anuţat DESPĂRŢIREA, Andreea Marin şi Ştefan Bănică au plecat ÎMPREUNĂ în ...: Vedeta de televiziune Andreea Marin si artistul Stefan Banica au decis sa divorteze, dupa 7 ani de casnicie. Insa, in timp ce postau pe Internet anuntul ce avea sa surprinda pe toata lumea, ei au plecat intr-o discretie absoluta intr-o vacanta, avand ca destinatie o tara exotica, potrivit Rtv.net.
Andreea si Stefan Banica Jr nu au ascuns niciodata posibilitatea unei despartiri, insa nimeni nu s-a asteptat sa regizeze divortul pana la cel mai mic detaliu. Cancan i-a fotografiat pe Aeroportul ...

Ruptura dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin, prefaţată de "Zână". "Sunt nefericită" - Vedete > EVZ.ro

Ruptura dintre Ştefan Bănică şi Andreea Marin, prefaţată de "Zână". "Sunt nefericită" - Vedete > EVZ.ro: "Sunt nefericită, aş putea spune. Întotdeauna. Pentru că întotdeauna am un vis care urmează a se împlini şi pe care nu am reusit să-l duc la îndeplinire. Aştept ca următorul vis să se împlinească şi nu mă simt bine până nu-l văd realizat", a declarat Andreea la "Wowbiz" de la Kanal D."

'via Blog this'

DESPĂRȚIREA ANULUI. Ştefan Bănică Jr. a anunțat pe Facebook că divorțează de Andreea Marin - Vedete > EVZ.ro

DESPĂRȚIREA ANULUI. Ştefan Bănică Jr. a anunțat pe Facebook că divorțează de Andreea Marin - Vedete > EVZ.ro: "Dragii nostri, acest mesaj este pentru cei carora le pasa cu adevarat de evolutia noastra profesionala si personala si care ne respecta intimitatea. Dupa 7 ani de casnicie, am decis de comun acord ca e mai bine pentru noi sa ne separam, cu respect pentru tot ceea ce am construit impreuna si pentru copilul nostru", a scris cântăreţul."

'via Blog this'

Daniel Morar, despre procurori DNA: Când au un caz mai greu, îi vedeţi tocaţi în presă şi insultaţi | Romania Libera

Daniel Morar, despre procurori DNA: Când au un caz mai greu, îi vedeţi tocaţi în presă şi insultaţi | Romania Libera: ""Niciodată schema completă a DNA nu a trecut de 120 de procurori, pentru că sunt dosare foarte complexe şi pentru că presiunea este imensă. Când un procuror are un caz mai greu, îl vedeţi tocat în presă, insultat şi aşa mai departe", a mai spus prim-adjunctul Procurorului General."

'via Blog this'

CNA:RomâniaTV,B1, Antena3, RealitateaTV- amendate pentru reflectarea decesului lui Sergiu Nicolaescu

CNA:RomâniaTV,B1, Antena3, RealitateaTV- amendate pentru reflectarea decesului lui Sergiu Nicolaescu: CNA a decis, joi, să amendeze România TV cu 100.000 de lei, B1 cu 30.000 de lei, Antena 3 cu 20.000 de lei şi Realitatea TV cu 10.000 de lei, din cauză că modul în care acestea au reflectat decesul regizorului Sergiu Nicolaescu a încălcat mai multe articole din legislaţia audiovizualului.





Mădalina Ghenea s-a îmbogăţit din contracte de imagine

Mădalina Ghenea s-a îmbogăţit din contracte de imagine:
Totul pare a fi perfect în viaţa Mădălinei Ghenea. Românca trăieşte o poveste de dragoste cu starul hollywoodian Gerard Butler şi se preocupă şi de viaţa profesională.
Frumoasa româncă primeşte zeci de mii de euro din contracte de imagine cu branduri celebre, dar se preocupă şi de cariera în actorie. În prezent, Mădălina filmează pentru o producţie cinematografică grandioasă şi îşi îmbogăţeşte conturile datorită unor contracte de imagine cu branduri de lux.
Celebra casa de modă Versace s-a folosit de serviciile superbei românce pentru promovarea unor accesorii de lux. La fel şi firma Brera, care produce ceasuri italienesti de lux. Un alt contract care i-a adus oltencei mii de euro în buget este cel cu Deha, o casă de moda foarte cunoscută.

Scandalul STERILIZĂRII femeilor rome. CNCD: Încercăm să îi identificăm pe cei care au ...

Scandalul STERILIZĂRII femeilor rome. CNCD: Încercăm să îi identificăm pe cei care au ...: CNCD analizeaza situatia legata de oferirea unei recompense femeilor rome care se sterilizeaza si incearca sa ii identifice pe autorii postarii materialului pe blog. Acestia risca o amenda de pana la 8.000 de lei, a declarat, joi, presedintele institutiei, Csaba Ferenc Asztalos, citat de Mediafax.
Presedintele Consiliului National petnru Combaterea Discriminarii (CNCD) a spus ca pana in prezent institutia nu a fost sesizat in legatura cu postarea pe blog, de catre gruparea Nationalistii ...

Recrutări pentru primii astronauţi care vor locui pe Marte. Care sunt criteriile de selecţie - VIDEO

Recrutări pentru primii astronauţi care vor locui pe Marte. Care sunt criteriile de selecţie - VIDEO: Colonizarea de pe Marte ar putea fi făcută în anul 2022 odată cu lansarea primei misiuni de populare a acestei planete. Criteriile pe care trebuie să le întrunească aplicanţii la această misiune nu sunt foarte severe, permiţând aproape oricărui doritor să devină "marţian".





Noua Republica: Detinutul Nastase Adrian nu poate fi eliberat in conditiile in care exprima dispret si sarcasm la adresa deciziei de condamnare si isi neaga vinovatia

Noua Republica: Detinutul Nastase Adrian nu poate fi eliberat in conditiile in care exprima dispret si sarcasm la adresa deciziei de condamnare si isi neaga vinovatia: "Detinutul Nastase Adrian" nu poate fi eliberat conditionat in conditiile in care  isi neaga "cu obstinatie" vinovatia, foloseste un limbaj "sarcastic la adresa magistratilor" si catalogheaza condamnarea sa drept "decizie politica", afirma partidul Noua Republica, intr-un comunicat de presa.

OSCAR 2013! Filmul lui Cristian Mungiu nu a fost nominalizat

OSCAR 2013! Filmul lui Cristian Mungiu nu a fost nominalizat: Regizorul Cristian Mungiu şi directorul de imagine Mihai Mălaimare jr au şanse să se afle pe lista celor nominalizaţi la prestigioasele premii.

Presa de stat chineză glumeşte pe seama clişeelor utilizate în discursuri oficiale - Mediafax

Presa de stat chineză glumeşte pe seama clişeelor utilizate în discursuri oficiale - Mediafax: ""Un discurs va fi întotdeauna un «discurs important», iar aplauzele vor fi întotdeauna «aplauze călduroase»", a subliniat cotidianul, într-o critică rară la adresa oficililor de rang înalt din ţară.

"Un lider va fi întotdeauna un «lider foarte aperciat», o vizită va fi întotdeauna o «vizită amicală», un avans va fi mereu «satisfăcător», iar un progres va fi întotdeauna «remarcabil»", a continuat Cotidianului Poporului.

Ziarul, după ce a solicitat părerea utilizatorilor de Internet în acest sens, a primit joi seara peste 4.300 de contribuţii citând clişee şi elemente de jargon utilizate în discursurile oficiale."

'via Blog this'

CONTUL de Facebook i-a dezvăluit unei mame DRAMA prin care trece fiica ei. Tu știi ce scrie COPILUL tău pe internet?

CONTUL de Facebook i-a dezvăluit unei mame DRAMA prin care trece fiica ei. Tu știi ce scrie COPILUL tău pe internet?: „Prostituată” și „femeie ușoară” sunt doar câteva dintre jignirile pe care așa-numiții prieteni i le scriau fiicei sale, de numai 14 ani, pe rețeau de socializare.

Karaoke în apă cu gheață și șerpi