marți, 12 iulie 2011

Decizie CNA: GSP TV trebuie băgat în grilă de toate reţelele de cablu.

Decizie CNA: GSP TV trebuie băgat în grilă de toate reţelele de cablu.: "Consiliul National al Audiovizualului a decis in sedinta de marti lista celor 25 de posturi de televiziune care trebuie sa se regaseasca in toate retelele de televiziune din Romania, informeaza Realitatea.net
Printre ele se afla si postul de sport GSP TV, scos din grila de RCS RDS din cauza unui conflict cu conducerea Antena 1.
Cum s-a ajuns la aceasta decizie? GSP TV s-a declarat liber la retransmisie, renuntand astfel sa mai primeasca bani din partea firmelor de cablu atunci cand este ..."

Cele mai sexy scene de striptease din filme | VIDEO

Cele mai sexy scene de striptease din filme | VIDEO: "Natalie Portman, Jessica Alba și Demi Moore sunt câteva dintre actrițele care au renunțat la haine pe marile ecrane."

12 iulie: Bacalaureatul posturilor de știri: cazurile CTP si Funeriu

12 iulie: Bacalaureatul posturilor de știri: cazurile CTP si Funeriu: "Două cazuri de știri false legate de BAC, cu două nume importante: Cristian Tudor Popescu și ministrul Daniel Funeriu, scrie Hotnews. “Au lansat fără să clipeasca un fals“, scria, vineri, Cristian Tudor Popescu pe gandul.info, referindu-se la un articol care “ore în șir a stat pe Realitatea.net” și în care se afirma că unul dintre... mai mult »"

Vezi lista locurilor ramase libere in liceele botosanene

Vezi lista locurilor ramase libere in liceele botosanene: "altLista locurilor libere din liceele botosanene ramase dupa prima etapa a admiterii computerizate.
"

CJ bagă 20 de miliarde într-un centru de formare

CJ bagă 20 de miliarde într-un centru de formare: "Consiliul Judeţean a demarat procedurile pentru renovarea Casei Ciomac din strada Puşkin. Acolo a funcţionat ani buni secţia de dermato a Spitalului Judeţean şi după încetarea activităţii..."

In Romania, elevii nu-si cunosc nici drepturile si nici obligatiile. Cine sa-i invete cand uneori si dascalii sunt in aceeasi situatie?

In Romania, elevii nu-si cunosc nici drepturile si nici obligatiile. Cine sa-i invete cand uneori si dascalii sunt in aceeasi situatie?: "Profesorilor li s-a dat unda verde sa foloseasca violenta moderata pentru a corecta comportamentul elevilor recalcitranti. Nu la noi, ci in Marea Britanie. In Romania, profesorii si-au luat singuri acest drept."

Topul şpăgarilor din România, care au scăpat repede de la puşcărie

Topul şpăgarilor din România, care au scăpat repede de la puşcărie: "Topul şpăgarilor din România, care au scăpat repede de la puşcărie


România este ţara unde datul şi mai ales primitul de foloase necuvenite sunt reguli de bază, rar încălcate de cetăţeni. VerticalNews vă prezintă azi un top al celor mai răsunătoare cazuri de şpăgi luate şi date în România, de cazuri flagrante şi penale, unde învinuiţii, cei mai mulţi foarte bogaţi şi influenţi, scapă din închisoare în maximum şase luni, deşi pedeapsa este mult mai mare.

Potrivit Codului Penal, fapta de luare de mită (infracţiune pentru care au fost arestaţi şi încarceraţi “eroii” acestui top) se pedepseşte cu închisoare de la 2 ..."

REPARTIZARE LICEE 2011: Elevii vor afla astăzi la ce liceu au intrat

REPARTIZARE LICEE 2011: Elevii vor afla astăzi la ce liceu au intrat: "Elevii înscrişi în clasa a IX-a vor fi repartizaţi marţi în liceele pentru care au optat, după ce datele candidaţilor transmise din judeţe şi din Bucureşti sunt verificate de Centrul Naţional de Admitere.





"