marți, 6 martie 2012

Oi furate din Botoºani, vândute la Suceava

Oi furate din Botoºani, vândute la Suceava: Patru botoºãneni sunt cercetaþi de oamenii legii, pentru cã au furat 16 oi dintr—un þarc lãsat nesupravegheat la periferia localitãþii

Uniunea Europeana retrage un clip de promovare considerat rasist. O femeie alba infrunta un sultan, un asiatic si un african

Uniunea Europeana retrage un clip de promovare considerat rasist. O femeie alba infrunta un sultan, un asiatic si un african: Comisia Eurupeana a retras un videoclip menit sa promoveze cresterea Uniunii, dupa ce a fost acuzata de rasism. In respectivul clip, trei barbati, un sultan, un asiatic si un african care stapanesc artele martiale se pregatesc sa lupte cu o femeie.

Siria avertizează jurnaliştii străini

Siria avertizează jurnaliştii străini: Federaţia ziariştilor din Siria (FJS) a avertizat marţi mass-media internaţională împotriva oricărei încercări de a trimite clandestin ziarişti în Siria, afirmând că autorităţile nu vor fi responsabile de securitatea acestora,...

Antena 3 își apără directorul: Mihai Gâdea nu a jignit pe nimeni

Antena 3 își apără directorul: Mihai Gâdea nu a jignit pe nimeni: Pentru explicarea calificativelor „dobitoc” și „nesimțit” avocatul Antenei 3 a apelat la jurisprudența CEDO. CNA a amânat pentru a treia oară sancţionarea Antenei 3 pentru limbaj injurios, deoarece membrii Comisiei nu s-au...

Crema antenistilor la Sinteza Zilei pentru un subiect fierbinte: Planurile puterii de eliminare a Antenei 3 pas cu pas

Crema antenistilor la Sinteza Zilei pentru un subiect fierbinte: Planurile puterii de eliminare a Antenei 3 pas cu pas: Cei mai importanti moderatori de la trustul Intact: Razvan Dumitrescu, Mircea Badea, Dana Grecu, Adrian Ursu, Oana Stancu, Alessandra Stoicescu si Victor Ciutacu au fost prezenti marti seara in platoul emisiunii "Sinteza zilei" (Antena 3) moderata de Mihai Gadea. Subiectul dezbatut: "Planurile puterii de eliminare a Antenei 3 pas cu pas". "Antena 3 se inchide cate-un pic, cate-un pic, dar in ultima perioada suferim probleme tehnice dubioase cand avem subiecte importante", sustine Oana Stancu.

Remediile Ramonei Bădescu împotriva răcelii: "ceai de ghimbir şi vitamine"

Remediile Ramonei Bădescu împotriva răcelii: "ceai de ghimbir şi vitamine":


Ramona Bădescu a declarat că apelează deseori la remedii naturale pentru a se păstra în formă. Citată de ProTv Magazin, consiliera primarului Romei a spus că îşi protejează mereu pielea "apelând la calităţile nutritive ale uleiului de măsline".



Românca a mai povestit că "foloseşte multă miere pe care şi-o aplică cu grijă pe corp atunci când merge la saună şi îşi prepară acasă diverse combinaţii de sucuri de fructe şi legume. Atunci când sunt răcită beau foarte multe sucuri naturale şi multe ceaiuri. Din bucătarie nu-mi lipsesc fructele şi legumele, zarzavaturile".



Iată şi sfaturile Ramonei Bădescu pentru vindecarea răcelii: "Trebuie să mâncăm multe vitamine pentru a ne menţine departe de răceală. Mai apelez din când în când la o infuzie de muşeţel. Prefer remediile naturiste! De exemplu, ceaiul de ghimbir este un bun remediu pentru răceală!",


Citeşte mai mult...

FOTO Ionuţ Florea, românul preferat al lui Marilyn Monroe

FOTO Ionuţ Florea, românul preferat al lui Marilyn Monroe:

Ionuţ Florea, un american de origine română, fost fotograf de război şi de vedete, a intrat în graţiile lui Marilyn Monroe, în spatele pozelor cu diva de la Hollywood ascunzându-se o relaţie misterioasă.


John Florea vorbea perfect limba română. Deşi se născuse, în 1916, în Alliance, Ohio, un orăşel cu 15.000 de locuitori la acea dată. Mama sa, Elisabeta, o emigrantă din zona Braşovului, a avut grijă ca fiul, căruia îi spunea pe româneşte, Ionuţ, să înveţe limba de acasă. Florea avea să devină unul dintre cei mai importanţi fotografi ai prestigioasei reviste americane “Life”. A realizat reportaje foto din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, după care a trecut cu lejeritate în lumea strălucitoare a Hollywood-ului.


Prietenul unei dive de la Hollywood


John Florea a devenit unul dintre rarii fotografi pe care superba Marilyn Monroe îi considera prieteni. Sunt fotografii cu ei doi care atestă acest lucru, ce datează din anii ’50. Românul a imortalizat-o pe diva de la Hollywood în mai multe ipostaze, amicale, dar şi senzuale, fapt care ridică un semn de întrebare. Este foarte posibil ca cei doi să fi avut mai mult decât o relaţie de amiciţie. John Florea era

Citeşte mai mult...

VIDEO: Supercalifragilisticexpialidocious




A murit Robert B. Sherman, compozitorul canteculuiSupercalifragilisticexpialidocious





Banciu, amendat cu 20.000 de lei pentru cuvinte jignitoare la adresa lui Crin Antonescu

Banciu, amendat cu 20.000 de lei pentru cuvinte jignitoare la adresa lui Crin Antonescu: Emisiunea Lumea lui Banciu, difuzată de B1 TV, a fost sancționată cu amendă de 20.000 de lei pentru limbaj injurios la adresa președintelui PNL, Crin Antonescu. În emisiunea pe care o prezintă, Radu Banciu l-a numit pe Crin Antonescu în mai multe rânduri “Carici” Antonescu.

Răzbunarea stupefiantă a lui Vadim - "Balada Oanei Zăvoranu".

Răzbunarea stupefiantă a lui Vadim - "Balada Oanei Zăvoranu".: Corneliu Vadim Tudor a dat-o recent in judecata pe Oana Zavoranu, dupa ce fosta sa consiliera si colega de partid in PRM a facut mai multe declaratii caustice la adresa "Tribunului" in timpul unei emisiuni televizate. Insa in ultimul numar al ziarului Tricolorul, controlat de Vadim Tudor, razbunarea europarlamentarului pe Zavoranu a depasit granitele instantei. Iata mai jos textul publicat de Tricolorul:
Balada Oanei Zavoranu
Eu sunt Oana Zavoranca
Satanista si golanca
Curva de tigani si ...

INTERVIU - Alexandra Ares: Cred că mediul editorial românesc este mai deschis decât cel american

INTERVIU - Alexandra Ares: Cred că mediul editorial românesc este mai deschis decât cel american: Scriitoarea română Alexandra Ares, al cărei roman "My Life on Craigslist", finalist la USA Best Books 2011, a fost tradus recent în colecţia "Chic" a Polirom, a declarat într-un interviu acordat MEDIAFAX că mediul editorial românesc este deseori mai inteligent şi mai deschis decât cel american.





Crimele de la coafor în presă: “Masacru”, “măcel” și o fată cu ketch-up la gură pe prima pagină în Evenimentul zilei

Crimele de la coafor în presă: “Masacru”, “măcel” și o fată cu ketch-up la gură pe prima pagină în Evenimentul zilei: Crimele de la salonul din Dorobanți sunt pe prima pagină a celor mai multe ziare de astăzi. Cuvintele folosite: “masacru”, “măcel”, “teroare”. Iese în evidență Evenimentul zilei, cu o tânără întinsă pe caldarâm, cu ceva roșu la gură. Poză dintr-o bază de date, nemarcată ca atare. Prima pagină de astăzi, în continuare: “Masacrul de la... mai mult »

Pițurcă, Becali și Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România

Pițurcă, Becali și Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România: Gigi Becali, Victor Pițurcă și Dan Diaconescu sunt cele mai populare vedete în luna februarie, după numărul de apariții în mass-media, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST Romania. Inna, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin intră din nou în top 10 celebrități feminine. În luna februarie, Gigi Becali și Bianca Drăgușanu au rămas pe primele poziții în... mai mult »

Pițurcă, Becali și Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România

Pițurcă, Becali și Dan Diaconescu, cele mai populare vedete din România: Gigi Becali, Victor Pițurcă și Dan Diaconescu sunt cele mai populare vedete în luna februarie, după numărul de apariții în mass-media, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST Romania. Inna, Mihaela Rădulescu și Andreea Marin intră din nou în top 10 celebrități feminine. În luna februarie, Gigi Becali și Bianca Drăgușanu au rămas pe primele poziții în... mai mult »

Ce articole au circulat pe Facebook. O femeie a rămas trei ore alături de calul ei, prins într-o mlaştină – cel mai distribuit articol

Ce articole au circulat pe Facebook. O femeie a rămas trei ore alături de calul ei, prins într-o mlaştină – cel mai distribuit articol: A fost o săptămână slabă în ceea ce privește distribuirea de articole pe Facebook.O știre despre o femeie care a rămas alături de calul ei prins într-o mlaștină a fost distribuită pe Facebook de 1.288 de ori în perioada 27 februarie-5 martie, potrivit monitorizării Facebrands PRO. Sărbătoarea Dragobetelui a fost subiectul unei parodii marca Times... mai mult »