duminică, 12 august 2012

TVR Info și TVR 2 se desființează. Jurnalul TVR 1 revine la 20.00. Ora de business pe TVR 1

TVR Info și TVR 2 se desființează. Jurnalul TVR 1 revine la 20.00. Ora de business pe TVR 1: Posturile TVR Info și TVR Cultural își vor înceta emisia, a hotărât, vineri, Consiliul de administrație al Televiziunii publice. Jurnalul TVR 1 de la șpte

Oana Zăvoranu, în grila de toamnă a Antenei 1

Oana Zăvoranu, în grila de toamnă a Antenei 1: Noul proiect al Oanei Zăvoranu în televiziune ar fi rolul de coprezentator al emisiunii "Un show păcătos", scrie Cancan, menționează ca sursă zvonurile din televiziune.

Cazul Mădălina Manole a fost redeschis.

Cazul Mădălina Manole a fost redeschis.: Dosarul mortii Madalinei Manole a fost redeschis. Avocata care s-a ocupat de cazul Elodia Ghinescu, Crina Radu, a trimis o plangere, in numele familiei Manole, transmite Realitatea.net.
Prin aceasta cerere se contesta decizia de neincepere a urmaririi penale, data de procurorul Tiberiu Moldovan, care s-a ocupat de moartea artistei.
Potrivit ziarului Ring, parintii Madalinei Manole intentioneaza sa inainteze, in mod oficial, acuzatia de crima cu premeditare impotriva lui Petru Mircea, sotul ...

Nadia Comăneci: La Londra am avut o echipă cârpită. Nu putem să mai facem performanță dacă nu investim!

Nadia Comăneci: La Londra am avut o echipă cârpită. Nu putem să mai facem performanță dacă nu investim!: Fosta mare gimnastă Nadia Comăneci a afirmat într-un interviu acordat ziarului "Ring" că rezultatul obținut de delegația de sportivi a României la Olimpiada de la Londra este unul bun "ţinând cont de cât se investeşte în sportul...

SENATUL EVZ: O crimă: închiderea TVR Cultural

SENATUL EVZ: O crimă: închiderea TVR Cultural: N-am să susţin evidenţa: şi anume, că televiziunile publice îşi au rostul doar dacă se ocupă de educaţie şi cultură. N-am să merg nici pe coarda sensibilă, reamintind că destinele TVR sunt girate, în acest moment, şi de oameni...

Facultăţi care scot şomeri pe bandă rulantă

Facultăţi care scot şomeri pe bandă rulantă: Absolvenţii de Litere, Drept sau Economie ajung să se angajeze pe posturi cu mult sub nivelul lor de pregătire. Cei din provincie îşi fac bagajele şi fug la Bucureşti, unde speră că sunt mai multe oportunităţi

Celine Dion, despre performanţa Nadiei Comăneci de la Montreal: Îmi doream să fiu ca ea

Celine Dion, despre performanţa Nadiei Comăneci de la Montreal: Îmi doream să fiu ca ea: Cântăreaţa Celine Dion a spus că o admiră foarte mult pe Nadia Comăneci şi s-a simţit inspirată de performanţa reuşită de gimnasta română la Jocurile Olimpice de la Montreal din 1976.





Vezi imagini realizate de români aproape de spațiul cosmic GALERIE FOTO / VIDEO

Vezi imagini realizate de români aproape de spațiul cosmic GALERIE FOTO / VIDEO: Un balon din latex, lansat de Agenția Spațială Română în colaboare cu organizații și publicații de știință, s-a înălțat până la 29 km deasupra Terrei, la limita dintre atmosferă și cosmos

Apple a cerut în 2010 Samsung 30 dolari pe smartphone pentru licenţierea unor patente

Apple a cerut în 2010 Samsung 30 dolari pe smartphone pentru licenţierea unor patente: Compania americană Apple a cerut în 2010 grupului sud-coreean Samsung 30 de dolari pe smartphone şi 40 de dolari pe tabletă pentru licenţierea unor patente privind cele două tipuri de dispozitive, potrivit portalului CNET.





Nunta anului: Când s-ar putea căsători Brad Pitt şi Angelina Jolie

Nunta anului: Când s-ar putea căsători Brad Pitt şi Angelina Jolie: Primarul satului francez Correns, în vecinătatea căruia Brad Pitt şi Angelina Jolie deţin un castel medieval, a anunţat data probabilă a căsătoriei celor doi actori.





Marilyn Manson a mers la aeroport având scrisă pe faţă o înjurătură - FOTO

Marilyn Manson a mers la aeroport având scrisă pe faţă o înjurătură - FOTO: Rockerul Marilyn Manson a fost văzut vineri în Aeroportul Internaţional din Los Angeles având scris în zona gurii şi a gâtului textul "F..k you", integral şi cu majuscule, un gest care ar fi fost adresat paparazzilor.





Harvard nu uită de unde a plecat Zuckerberg, decizând să intre în acţionariatul Facebook.

Harvard nu uită de unde a plecat Zuckerberg, decizând să intre în acţionariatul Facebook.: Fundatia Harvard Management, care administreaza donatiile primite de cea mai bogata universitate din lume, a devenit actionar la Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, ale carei baze au fost puse de Mark Zuckerberg chiar in campusul Harvard.
Harvard Management detinea, conform agentiei de stiri mediafax, la sfarsitul lunii iunie o participatie redusa, de 20.000 de actiuni, in valoare de 436.000 de dolari, la pretul de la finalul sedintei bursiere de vineri, potrivit ...

Film după „baba comunistă” a unui scriitor botoşănean

Film după „baba comunistă” a unui scriitor botoşănean: Regizorul Stere Gulea a început luni 6 august filmările pentru lungmetrajul „Sunt o babă comunistă!, după romanul omonim al lui Dan Lungu publicat la Editura Polirom, scrie HotNews. Lungmetrajul ii...

Un jurnalist al agenţiei oficiale siriene Sana a fost asasinat

Un jurnalist al agenţiei oficiale siriene Sana a fost asasinat: Un jurnalist de la agenţia oficială siriană Sana, Ali Abbas, a fost asasinat sâmbătă la domiciliu, în provincia Damasc, au anunţat agenţia şi organizaţia nonguvernamentală (ONG) Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului.





Mircea N. Stoian atacă din nou emisiunea „Un show păcătos”: „Eram o legumă de televiziune. Aveam rolul de moș libidinos și prost”

Mircea N. Stoian atacă din nou emisiunea „Un show păcătos”: „Eram o legumă de televiziune. Aveam rolul de moș libidinos și prost”: Mircea N. Stoian, invitatul permanent al emisiunii de noapte de la Antena 1, a declarat că unul dintre motivele pentru care a ales să plece este acela că ajunsese „o legumă de televiziune”.

CAREUL CONJUGAL: Bianca, înşelată cu fosta

CAREUL CONJUGAL: Bianca, înşelată cu fosta: Ecoul clopotelor de nuntă s-a stins în cuplul Bianca Drăguşanu - Adrian Cristea. Cei doi s-au despărţit, motivul fiind, se pare infidelitatea fotbalistului.

Justiţia egipteană ordonă confiscarea tirajului unui ziar acuzat de "ofensă adusă preşedintelui"

Justiţia egipteană ordonă confiscarea tirajului unui ziar acuzat de "ofensă adusă preşedintelui": Justiţia egipteană a ordonat sâmbătă confiscarea tirajului cotidianului independent Al-Dostour, vizat de plângeri pentru "ofensă adusă preşedintelui" Mohamed Morsi, o decizie denunţată drept o atingere adusă libertăţii presei de către redactorul-şef al publicaţiei.