luni, 27 august 2012

Un roman-fluviu fără final: redresarea TVR

Un roman-fluviu fără final: redresarea TVR: Televiziunea publică are un proiect ambiguu şi foarte lung de restructurare. El le-a dat mari bătăi de cap angajaţilor.

Bendeac îl pune la punct pe Mircea Badea: "Masculinitatea se dovedeşte după ce parchezi, îţi dai centura jos şi ajungi în casă"

Bendeac îl pune la punct pe Mircea Badea: "Masculinitatea se dovedeşte după ce parchezi, îţi dai centura jos şi ajungi în casă": Actorul Mihai Bendeac pe declaraţiile lui Mircea Badea, care i-a făcut pe poliţişti "boschetari" şi i-a "dedicat" un text pe Facebook, în care explică de ce el îi respectă pe oamenii legii.

Johnny Hallyday, spitalizat de urgenţă din cauza unei probleme cardiace

Johnny Hallyday, spitalizat de urgenţă din cauza unei probleme cardiace: Legenda rockului francez Johnny Hallyday, care recent a împlinit 69 de ani, a fost spitalizat de urgenţă din cauza unei tahicardii, la sfârşitul săptămânii trecute, în Pointe-à-Pitre (Guadelupa, Antilele franceze), potrivit unui apropiat al cântăreţului.





Ţiganozaurul, dinozaurul ţigan, o nouă specie descoperită în Franţa: "Seamănă ...

Ţiganozaurul, dinozaurul ţigan, o nouă specie descoperită în Franţa: "Seamănă ...:
Românii, jigniţi ştiinţific de cercetătorii francezi: O nouă specie de dinozaur descoperită în Franţa a primit numele de "dinozaur ţigan", pentru că seamănă cu "verii români", scrie Gândul, care citează AFP.
O echipă de cercetători din Franţa şi Belgia a numit o nouă specie de dinozaur descoperită în regiunea franceză Aix-en-Provence "dinozaurul ţigan", pe motiv că este înrudit cu o specie de dinozaur găsită în România.
Atsinganosaurus velauciensis (adică "dinozaurul ţigan") a trăit în urmă cu 75 de milioane de ani, în Cretacicul superior, şi face parte din familia titanozaurilor (dinozaur ierbivor de talie mare).
Până în prezent, în Europa au mai fost descoperite doar trei specii de titanozauri, dintre care una în România. De aceea paleontologii care au lucrat în Aix-en-Provence au decis că legătura dintre dintre dinozaurul lor şi "verii din România" justifică numele de "dinozaur ţigan".
Ştirea nu este de natură să relaxeze tensiunile referitoare la romii români din Franţa, expulzaţi la foc automat de guvernul Francois Hollande, exact aşa cum făcea precedentul guvern condus de Nicolas Sarkozy.
Pe 9 august, 240 de cetăţeni români de etnie romă au fost expulzaţi din Franţa, cu un avion care a decolat de la aeroportul din Lyon. Jean-Philippe, un activist pentru

Citeşte mai mult...

Reforma s-a terminat, să înceapă cheltuiala: Guvernul Ponta suplimentează bugetele TVR și radioului public cu 26 milioane de euro

Reforma s-a terminat, să înceapă cheltuiala: Guvernul Ponta suplimentează bugetele TVR și radioului public cu 26 milioane de euro: Ponta acoperă găurile de la TVR prin suplimentarea fondurilor direct de la bugetul de stat. Astfel, liniștea la televiziunea publică este asigurată înaintea alegerilor parlamentare. În timp ce la TVR și radioul public s-au dau 26...

Horia Moculescu amenințat cu bătaia

Horia Moculescu amenințat cu bătaia: Conflictul a fost stins, iar compozitorul în vârstă de 75 de ani s-a împăcat cu vechiul rival la Festivalul de la Mamaia.

Circa 70% dintre "followerii" pe Twitter ai lui Lady Gaga sunt falşi

Circa 70% dintre "followerii" pe Twitter ai lui Lady Gaga sunt falşi: Cântăreaţa americană Lady Gaga are aproape 30 de milioane de followeri pe platforma Twitter, însă numai 29% dintre aceştia sunt reali, se arată într-un raport întocmit de compania britanică Status People.





FOTO Află care este cea mai faimoasă fotografie din lume şi cum a fost realizată.

FOTO Află care este cea mai faimoasă fotografie din lume şi cum a fost realizată.: Recunoasteti aceasta fotografie? Este imaginea de fundal presetata pentru calculatoarele care au ca sistem de operare Windows XP. Acest sistem de operare, lansat de Microsoft in 2001, a fost vandut in sute de milioane de exemplare in toata lumea si, probabil, miliarde de oameni au vazut aceasta imagine de fundal pe un monitor.
Multi utilizatori au presupus ca aceasta imagine a fost creata pe calculator sau prelucrata digital, dar de fapt este o fotografie ce infatiseaza o locatie reala si a ...

O noua tabara de romi a fost dezafectata in Franta. Ministrul de Interne Manuel Valls vine in Romania: Vreau sa inteleg de ce politici de insertie puternice nu sunt aplicate in aceste tari

O noua tabara de romi a fost dezafectata in Franta. Ministrul de Interne Manuel Valls vine in Romania: Vreau sa inteleg de ce politici de insertie puternice nu sunt aplicate in aceste tari: Politia franceza a dezafectat luni dimineata o tabara in care locuiau ilegal peste 70 de romi de-a lungul caii ferate din Evry, in regiunea pariziana, oras condus pana in iunie de ministrul de Interne Manuel Valls, relateaza AFP.