sâmbătă, 1 octombrie 2011

Procesul lui Michael Jackson: Conrad Murray nu le-a spus paramedicilor că îi administrase ...

Procesul lui Michael Jackson: Conrad Murray nu le-a spus paramedicilor că îi administrase ...: Unul dintre membrii echipei de paramedici de pe ambulanta care l-a transportat pe Michael Jackson la spital a declarat vineri, in cea de-a patra zi a procesului intentat lui Conrad Murray, ca medicul nu i-a informat ca ii administrase propofol cantaretului, scrie Mediafax.
Procurorii care se ocupa de acest caz i-au audiat vineri pe paramedicii care au raspuns la apelul de urgenta facut de la resedinta lui Michael Jackson in ziua decesului acestuia, pe 25 iunie 2009.
Totodata, au fost audiati ...

Mick Jagger este dependent de Facebook

Mick Jagger este dependent de Facebook: Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones, a declarat că este "dependent" de Facebook şi că petrece "prea mult timp" online, căutându-şi prieteni mai vechi pe această reţea de socializare.





Dana Rogoz şi Adela Popescu şi-au sărbătorit zilele de naştere împreună

Dana Rogoz şi Adela Popescu şi-au sărbătorit zilele de naştere împreună: Dana Rogoz, care a împlinit 26 de ani pe 26 septembrie, şi Adela Popescu, care este născută pe 8 octombrie, au decis ca anul acesta să îşi sărbătorească împreună zilele de naştere.





20.000 de fani pe Facebook pentru „Pariu cu viața”

20.000 de fani pe Facebook pentru „Pariu cu viața”: Serialul difuzat de Pro TV în fiecare luni, de la 20.30, a reușit
să-i cucerească pe internauți. În doar o lună și jumătate, pagina de Facebook „Pariu cu viața” a depășit 20.000 de fani.

De mâine începe Campania „Premiile TVR Cultural”

De mâine începe Campania „Premiile TVR Cultural”: 30 de filme documentare se întrec în cadrul Campaniei „Premiile TVR Cultural”. În fiecare duminică, de la ora 18.15, telespectatorii pot urmări unul dintre cele 30 de documentare pregătite de Televiziunea Română. Gala de...