sâmbătă, 11 august 2012

INTERVIU - Săftoiu: TVR are o pierdere de 145,6 milioane de euro. Trebuie să tăiem în carne vie

INTERVIU - Săftoiu: TVR are o pierdere de 145,6 milioane de euro. Trebuie să tăiem în carne vie: Claudiu Săftoiu, preşedintele-director general al TVR, a declarat, într-un interviu acordat MEDIAFAX, că SRTv are o pierdere de 145,6 milioane de euro, iar desfiinţarea TVR Info şi TVR Cultural, deşi dureroasă, e necesară şi va fi urmată, până la 15 august, de renunţarea la toţi colaboratorii TVR Info.





Beyonce a înregistrat un cântec la sediul ONU pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar

Beyonce a înregistrat un cântec la sediul ONU pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar: Cântăreaţa americană Beyonce a înregistrat un cântec la sediul general al ONU din New York, vineri seară, pentru a marca Ziua Mondială a Ajutorului Umanitar, care va fi celebrată pe 19 august.





Rihanna, interviu cu Oprah despre bătaia primită de la Chris Brown - VIDEO




Rihanna, interviu cu Oprah despre bătaia primită de la Chris Brown - VIDEO: Rihanna a acordat un interviu celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey în care a vorbit despre agresiunea care a pus capăt relaţiei ei cu Chris Brown, spunând că s-a simţit umilită şi ruşinată după ce iubitul ei a bătut-o în ziua care a precedat gala premiilor Grammy din 2009.





DEZBATERE EVZ. Foști directori ai TVR: Nu se justifica o asemenea decizie. Cum comentaţi închiderea TVR Info și TVR Cultural?

DEZBATERE EVZ. Foști directori ai TVR: Nu se justifica o asemenea decizie. Cum comentaţi închiderea TVR Info și TVR Cultural?: Scandalul din TVR a atins cote apoteotice după ce, ieri, Consiliul de Administrație al Societății Române de Televiziune (SRTv) a adoptat soluțiile de rederesare economică a televiziunii publice.

Google îşi schimbă din nou algoritmul. Vezi de ce

Google îşi schimbă din nou algoritmul. Vezi de ce: Google a anunţat o nouă modificare a algoritmului motorului său de căutare, destinată să acorde mai mare prioritate publicaţiilor legale şi nu site-urilor ce fac obiectul unor plângeri pentru piraterie.

Ziarist de la CNN, suspendat pentru plagiat. ”Am comis o greșeală îngrozitoare!”

Ziarist de la CNN, suspendat pentru plagiat. ”Am comis o greșeală îngrozitoare!”: Ziaristul Fareed Zakaria, care lucra pentru Time şi CNN, a fost suspendat de revistă şi de postul de televiziune după ce a recunoscut că a plagiat din New Yorker un articol despre controlul armelor, informează sâmbătă agenţiile...