miercuri, 18 aprilie 2012

Rapperul Puya şi-a înmormântat fratele în secret

Rapperul Puya şi-a înmormântat fratele în secret:
Trupul neînsufleţit al fratelui lui Puya, Alexandru Gărdescu, mort din cauza unei supradoze de heroină, a fost luat în secret din Italia de membrii familiei sale şi înmormântat în România.
Trupul neînsufleţit a fost depus, iniţial, la morga din Ancona pentru ca poliţiştii italieni să termine cercetările. La scurt timp, însă, după ce verdictul final a fost dat (intoxicaţie cu heroină, supradoză) şi autopsia efectuată, familia lui Puya a scos trupul de la morgă şi l-a adus în România pentru a-l înmormânta creştineşte. “Totul a fost făcut în mare secret. Familia lui Alexandru nu a vrut ajutor de la nimeni, nici măcar un euro. S-au dus la bloc, i-au luat hainele pe care le mai avea, au scos cadavrul de la morgă şi au plecat”, a povestit unul dintre colegii de serviciu ai lui Alexandru, informează libertatea.ro
Videoclip lansat în memoria fratelui său
Puya a lansat videoclipul piesei, “Nimic nu e nou”, dedicată fratelui său, care a fost găsit mort în apartamentul său din localitatea Falconara Marittima, lângă Ancona. Piesa “Nimic nu e nou” este realizată în totalitate de rapper, iar la productia videoclipului au participat toti prietenii artistului, care au fost alături de

Citeşte mai mult...

Raport anual 2011

Raport anual 2011: CNA - Raport de activitate pe anul 2011

-
Rapoarte anuale

/

Pepe şi Raluca Pastramă au spus "da", în direct la "Happy Hour"

Pepe şi Raluca Pastramă au spus "da", în direct la "Happy Hour": Pepe şi iubita lui, Raluca Pastramă, au făcut azi cununia civilă. Au spus "da" în faţa lui Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 4, şi au fost în permanenţă urmăriţi de camerele de luat vederi ale emisiunii "Happy Hour". ...

La „MasterChef” te uiți și plângi. Cele mai dure scene care ne-au băgat în sperieți. Vezi cum sunt tratați și americanii | VIDEO

La „MasterChef” te uiți și plângi. Cele mai dure scene care ne-au băgat în sperieți. Vezi cum sunt tratați și americanii | VIDEO: Primul sezon al emisiunii-concurs "MasterChef" n-a ajuns la jumătate, dar juriul a fost cât se poate de dur cu aspiranții la titlu. Aseară, unul dintre eliminați a izbucnit: „Nu vă permit!”. Cratițele care zboară și înjurăturile...

MEDIA | Cornel SFAITER a fost azi, in studioul GSP TV la emisiunea “Versus”.

MEDIA | Cornel SFAITER a fost azi, in studioul GSP TV la emisiunea “Versus”.:
Cornel Sfaiter la Versus cu Desliu
Presedintele executiv al FC Botosani, Cornel Sfaiter a fost prezent in aceasta dupa-amiaza in studioul GSP TV, unde a participat la emisiunea “Versus”, realizata de Cosmin Desliu.
Domn Cornel a dezbatut problema arbitrilor straini in Liga I, subiect abordat  cu arbitrul Cristi Balaj, care a intervenit telefonic.
.
.

Povestea romanului scris de o femeie oarba si salvat de o echipa de politisti criminalisti

Povestea romanului scris de o femeie oarba si salvat de o echipa de politisti criminalisti: Trish Vickers, o femeie in varsta de 59 de ani din Marea Britanie, care si-a pierdut vederea, s-a decis sa isi foloseasca imaginatia scriind de mana un roman. Ea s-a apucat sa puna romanul pe hartie folosind un stilou, insa, fiind oarba, nu si-a dat seama cand cerneala s-a terminat, asa ca 26 de pagini au ramas "albe", scrie The Telegraph. Femeia a fost devastata cand a aflat ca cele 26 de pagini din manuscrisul ei sunt pe cale sa se piarda, insa in cele din urma reprezentantii Politiei din comitatul Dorset au fost de acord sa o ajute. O echipa de politisti si-a sacrificat timp de 5 luni pauza de pranz pentru a reconstitui litera cu litera cele 26 de pagini ale manuscrisului, cu ajutorul tehnicii folosite de politistii criminalisti.

Emanuel Valeriu, fost director general al TVR şi fost membru al CNA, a decedat

Emanuel Valeriu, fost director general al TVR şi fost membru al CNA, a decedat: Emanuel Valeriu, fost director general al TVR şi fost membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), a decedat miercuri, la vârsta de 87 de ani, şi va fi incinerat joi, la Crematoriul Uman Vitan Bârzeşti din Capitală, potrivit unor surse.





Lady Gaga nu face risipă de bani

Lady Gaga nu face risipă de bani: În ciuda succesului său, cântăreaţa locuieşte în acelaşi apartament pe care l-a cumpărat în urmă cu şase ani şi abia îşi cumpără lucruri.

St. Petersburg interzice „propaganda homosexuală“.

St. Petersburg interzice „propaganda homosexuală“.: Desi locuitorii sai se mandresc ca St. Petersburg este cel mai european si liberal oras din Rusia, acest statut este pus serios in pericol de catre o noua lege, adoptata cu cateva saptamani in urma, prin care este interzisa 'propaganda pentru sodomie, lesbianism, bisexualitate sau transsexualitate" in fata minorilor - amenda pentru cei care incalca aceasta lege ridicandu-se pana la 17.000 euro, dupa cum relateaza cotidianul american The Washington Post.
Conform politicianului Vitali Milonov, ...

TVR difuzează ştiri prin ZebraPay

TVR difuzează ştiri prin ZebraPay: TVR lansează un nou produs informativ, distribuit prin terminalele ZebraPay, de tip self-service. Televiziunea publică şi ZebraPay – companie care oferă servicii de plată electronice prin intermediul unor terminale de tip self-service – au încheiat săptămâna trecută un parteneriat prin care TVR va distribui către publicul larg ştiri de interes general, prin intermediul unui crawl... mai mult »

Adelina Pestriţu şi-a dus noul iubit acasă

Adelina Pestriţu şi-a dus noul iubit acasă: Vedeta a petrecut Sărbătorile împreună cu noul ei iubit şi chiar l-a prezentat părinţilor, scrie Click.

"Mamaia" - o comedie în care "bătrânica" Stela Popescu ţine piept mafiei imobiliare

"Mamaia" - o comedie în care "bătrânica" Stela Popescu ţine piept mafiei imobiliare: Stela Popescu este o bătrână care se luptă cu mafia imobiliară cu arme culinare, umor şi inteligenţă, până la sfârşitul lunii, când se încheie filmările pentru producţia MediaPro Pictures "Mamaia"; pentru acest rol, actriţa nu jonglează doar cu arme neobişnuite, ci şi cu peruci de diferite culori.





Nicoleta Luciu, pe Prima TV, la Cireaşa de pe tort şi la Mondenii. Vedeta nu mai are niciun proiect la Pro

Nicoleta Luciu, pe Prima TV, la Cireaşa de pe tort şi la Mondenii. Vedeta nu mai are niciun proiect la Pro: Nicoleta Luciu, fosta vedetă din serialele româneşti de telenovele de pe Acasă TV şi de la Pro TV, a apărut într-o singură săptămână în două producţii Prima TV. Săptămâna trecută, a fost la Cirteașa de pe tort. În această săptămână, a intrat în Mondenii. Marți seară, a fost și la Cancan TV, pe Kanal D.... mai mult »

Bill Gates devine erou de benzi desenate - VIDEO

Bill Gates devine erou de benzi desenate - VIDEO: Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft şi, totodată, unul dintre cei mai mari filantropi din lume, va deveni eroul principal al unui volum de benzi desenate, ce va fi lansat pe piaţă la sfârşitul lunii aprilie.





Şefii Google şi Oracle s-au înfruntat în instanţă, în timpul procesului de copyright ...

Şefii Google şi Oracle s-au înfruntat în instanţă, în timpul procesului de copyright ...: Directorii generali ai Google si Oracle, Larry Page si Larry Ellison, s-au infruntat, la San Francisco, in cea de-a doua infatisare la un proces in care Oracle acuza Google ca sistemul Android "calca in picioare" drepturile de proprietate intelectuala asupra limbajului de programare Java, relateaza Mediafax.
Miliardarul Larry Ellison (67 de ani), veteran al industriei IT si cofondator al Oracle, si cofondatorul Google Larry Page (39 de ani), acum directori generali ai companiilor respective, ...

MasterChef: Pentru ce greşeală a fost eliminat din concurs un şef de echipă.

MasterChef: Pentru ce greşeală a fost eliminat din concurs un şef de echipă.: Mihai Stanescu a venit in concurs plin de incredere. Preparatul adus de el era perfect: juratii au ramas impresionati de calitatile lui si au crezut la un moment dat ca ii ia chiar la misto, atat de arogant parea sa fie concurentul, potrivit paginei oficiale MasterChef.
Citeste si MasterChef: Jocuri murdare si multi nervi
"Traseul" sau a fost, insa, neasteptat: dupa prima impresie, care a fost impecabila, a urmat o dezamagire crunta: la proba de bucatarie frantuzeasca, Mihai s-a pierdut si a ...

O romanca se numara printre cei zece finalisti ai concursului de fotografie organizat de Google

O romanca se numara printre cei zece finalisti ai concursului de fotografie organizat de Google: Google a anuntat care sunt cele zece fotografii din finala concursului Photography Prize 2012 la care au trimis poze 20.000 de studenti din 146 de tari. Intre cele zece poze din finala se numara si cea a romancei Alexandra Claudia Manta care a castigat categoria Calatorii. Unul dintre premii consta in faptul ca lucrarile finalistilor vor fi expuse incepand cu 23 mai la Saatchi Gallery, in Londra.