marți, 20 septembrie 2011

Recomandarea ISJ: fara telefoane mobile si bijuterii in scoli!

Recomandarea ISJ: fara telefoane mobile si bijuterii in scoli!: Inspectorul scolar general Ada Macovei le recomanda parintilor sa fie foarte atenti atunci cand elevii pleaca la scoala si sa nu ii mai lase cu telefoane mobile sau cu bijuterii.

Sefa invatamantului botosanean sustine ca telefoanele mobile au un impact negativ asupra...

Video euronews cinema - Cartoon d'or 2011 pour "The Little Boy and the Beast" ...

CRONICA MONDENĂ: Misterioasa Simona Gherghe, între Guță și Ceaușescu. În culise la ”Acces Direct”

CRONICA MONDENĂ: Misterioasa Simona Gherghe, între Guță și Ceaușescu. În culise la ”Acces Direct”: Până și la ”Acces Direct” era vorba tot despre Ceaușescu, subiect care a invadat toate posturile în așa fel că poți avea impresia câ “Epoca de împliniri mărețe nu s-a stins” dacă cel mai iubit fiu este în continuare peste tot....

Ce facultate trebuie să urmezi ca să obţii 700 de euro net la angajare

Ce facultate trebuie să urmezi ca să obţii 700 de euro net la angajare: Salariile oferite tinerilor absolvenţi ai facultăţilor cu profil IT (cibernetică, automatică şi calculatoare sau electronică) încep de la 700 de euro net pe lună, iar un angajat cu experienţă în software ajunge până la 1.500 euro net/lună, informează Ziarul Financiar.





Ce nu s-a văzut la televizor: juriul de la "X Factor" a dat-o rău în bară! Se lasă cu scandal

Ce nu s-a văzut la televizor: juriul de la "X Factor" a dat-o rău în bară! Se lasă cu scandal: Prestaţia juriului şi a prezentatorilor, precum şi modul în care a fost promovată emisiunea sunt două dintre cauzele audienţelor sub aşteptări pe care le-a adus concursul de talente "X Factor".

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "Postul Kanal D a difuzat un reportaj audiovizual live dintr-un restaurant, reporterul făcând referiri la presupuse probleme de sănătate ale doamnei Andreea Marin Bănică, care a refuzat categoric filmarea (fapte „care constituie imixtiuni în viaţa privată şi de familie a persoanei”, conform art. 33 alin. 3 din Codul CNA). Art. 32 alin. 2 din Codul CNA stipulează: „Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut, iar simpla invocare a dreptului la informare nu poate justifica încălcarea dreptului la viaţă privată.”"

'via Blog this'

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "Consiliul a apreciat că în cadrul emisiunii de divertisment cu titlul „Urmează: imagini fierbinţi cu Simona Gherghe; Singure, pe o insulă pustie”, „Gherghe şi Mladin prinse!”, moderatorul a discutat împreună cu invitaţii din studio despre aspecte din viaţa privată a unor persoane publice, făcând comentarii tendenţioase despre orientarea sexuală a acestora. Discuţiile au fost ilustrate cu fotografii ale persoanelor publice respective fără acordul acestora (fotografii preluate din presa tabloidă „Ciao” şi „Cancan”)."

'via Blog this'

Comunicat de presă - CNA

Comunicat de presă - CNA: "De asemenea, nu s-au respectat prevederile art. 30, ale art. 32 alin. 1 şi 2, ale art. 33 alin. 1 şi 3 şi ale 34 alin. 1 („Orice persoană are dreptul la propria imagine.”) din Decizia CNA 220/ 2011 privind Codul de reglementare a conţinutului audiovizual. Potrivit art. 30 „Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligaţia să respecte drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului, viaţa privată, onoarea şi reputaţia, precum şi dreptul la propria imagine.”"

'via Blog this'

Media & Marketing: Cele mai utilizate medii in publicitate: Cate persoane cumpara un produs dupa ce au vazut reclama la tv

Media & Marketing: Cele mai utilizate medii in publicitate: Cate persoane cumpara un produs dupa ce au vazut reclama la tv: "Urmeaza, in ordinea preferintelor, reclamele din ziare/reviste (60%), reclamele de pe fluturasi/brosuri publicitare (57%), reclamele de pe Internet (56%) si reclamele de la radio (44%).

Deoarece persoanele cu educatie superioara isi petrec mai mult timp pe Internet, acestea considera comunicarea prin reclamele online mai potrivita pentru a interactiona cu ei (65%), comparativ cu alti consumatori. "

'via Blog this'

Pagina de media – Petrişor Obae » Posturile de știri se bat pe regretatul Johnny Răducanu. Trei materiale diferite, toate “Ultimul interviu”

Pagina de media – Petrişor Obae » Posturile de știri se bat pe regretatul Johnny Răducanu. Trei materiale diferite, toate “Ultimul interviu”: "Antena 3 a difuzat, cu puțin timp în urmă “Ultimul interviu”, luat de Victor Ciutacu în luna aprilie.
B1 TV anunță, la rândul său, pentru ora 16.00, “Ultimul interviu”, luat în iunie la emisiunea Razii de noapte.
Realitatea TV a dat deja pe post “Ultimul interviu nedifuzat” cu Johnny Răducanu."

'via Blog this'

Constănţenii s-au dat în spectacol ca să apară la TV.

Constănţenii s-au dat în spectacol ca să apară la TV.: Cateva sute de persoane au participat, ieri, la preselectia organizata la Constanta pentru concursul 'Romanii au talent".
Concurentii au sosit inca de la primele ore ale diminetii la locul special amenajat pentru eveniment. Cu mic, cu mare, fiecare si-a exersat, inainte de a aparea in fata juriului, talentul consacrat sau ascuns. Unii faceau vocalize, altii isi acordau instrumentele sau repetau miscari de dans. Foarte important a fost si aspectul fizic, asa ca s-au luat in calcul ultimele ...

Directorul general al Al-Jazeera îşi prezintă demisia.

Directorul general al Al-Jazeera îşi prezintă demisia.: Directorul general al Al-Jazeera, Wadah Khanfar, si-a prezentat demisia dupa opt ani la conducerea acestui puternic grup mediatic, intr-un mesaj adresat personalului si a carui copie a fost obtinuta de AFP, relateaza Mediafax.
"L-am informat deja pe presedintele Consiliului de administratie (al Al-Jazeera) in legatura cu vointa mea de a renunta la functia administrativa la capatul a opt ani, iar el a fost intelegator", scrie in acest mesaj Khanfar, care a condus Al-Jazeera din 2003.
Demisia a ...

Nana Mouskouri cântă pentru UNICEF la Sala Palatului | VIDEO

Nana Mouskouri cântă pentru UNICEF la Sala Palatului | VIDEO: Cântăreața greacă Nana Mouskouri va cânta, alături de orchestra sa, pentru a doua oară în România, pe 4 decembrie, la Sala Palatului din București.

Ada: Acţiunile Inspectoratului sunt boicotate de cadrele didactice

Ada: Acţiunile Inspectoratului sunt boicotate de cadrele didactice: Ada Macovei, inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (IŞJ) face un apel către părinţi să îşi exprime punctele de vedere vis a vis de solicitările financiare a unor cadre...

Kanal D, amendat pentru că a încălcat viaţa privată a Andreei Marin - Mediafax

Kanal D, amendat pentru că a încălcat viaţa privată a Andreei Marin - Mediafax: "Potrivit acesteia, filmarea nu a fost întreruptă. "Am preferat să mă ridic de la masă şi am decis să plec, deşi aş fi dorit să rămân în compania soacrei şi a prietenei mele, iar echipa de filmare a continuat să mă urmărească şi să mă filmeze continuu, până când am ajuns în parcarea unde aveam maşina. Am evitat pe cât posibil microfonul şi întrebările lipsite de substanţă ale domnişoarei Natalia Mateuţ şi mi-am văzut de drum către maşină, urmând să mă îndrept spre casă cât mai repede cu putinţă, nu pentru că ar fi normal ca o persoană (publică sau nu, nu are importanţă) să fie hărţuită în acest mod şi să dea socoteală pentru felul în care îşi petrece timpul liber, ci pentru că nu mi-am dorit ca această situaţie lipsită de respect să îi deranjeze şi pe ceilalţi", a mai spus Andreea Marin Bănică."

'via Blog this'

Șerban Huidu compară ”Cronica cârcotașilor” cu Seinfeld

Șerban Huidu compară ”Cronica cârcotașilor” cu Seinfeld: Șerban Huidu compară ”Cronica cârcotașilor” cu Seinfeld
Am aflat această comparație, cam forțată, de la Șerban Huidu, care a postat pe blog un scurt teaser la un mega-interviu pe care i l-a acordat lui Lucian Mircu, un copywriter care lucrează pentru PrimaTV și Kiss. Interviul, postat integral aici, este bun, are multă informație și curge OK, iar Huidu dovedește că este mult peste caracterizarea pe care i-o face mereu rivalul Mircea Badea.

Lumea văzută prin teleobiectiv. Sanctuar nudist

Lumea văzută prin teleobiectiv. Sanctuar nudist: Proprietarul taberei de vară "Bare Oaks Family Naturist park" din pădurea Sharon, Stephane Deschenes, intră in recepţia complexului în aşteptarea turiştilor dornici să se cazeze în bungalow-urile rămase libere. Membri ai...

Este Sophia Loren cea mai tare femeie?

Este Sophia Loren cea mai tare femeie?: Când îi rostești numele, nu mai este nevoie de nici o prezentare. La cei 77 de ani pe care îi împlinește astăzi, actrița Sophia Loren continuă să fascineze o lume întreagă, care se întrece în a o considera ”cea mai cea” din toate...

PAS ÎNAPOI: După primele rezultate, X Factor va fi doar sâmbăta

PAS ÎNAPOI: După primele rezultate, X Factor va fi doar sâmbăta: Antena 1 va difuza X Factor numai sâmbăta (față de sâmbătă și duminică la primele două emisiuni), într-o ediție care se va întinde pe două ore. Decizia Antenei 1 vine după ce X Factor de duminică a fost depășit la audiență de către Pro TV, la o distanță de 250.000 de telespectatori, după cum paginademedia.ro... mai mult »

Profesorii chiulangii, in vizorul Inspectoratului Scolar Judetean!

Profesorii chiulangii, in vizorul Inspectoratului Scolar Judetean!: Inspectorul scolar general Ada Macovei a spus ca incepand de anul acesta vor fi atent monitorizati profesorii care obisnuiesc sa vina la ore doar cand doresc, cele mai multe cazuri de acest gen fiind inregistrate in mediul rural. Ada Macovei sustine ca exista...

ISJ: Tabelele completate la sedintele cu parintii, in favoarea temelor pentru elevi, sunt nule!

ISJ: Tabelele completate la sedintele cu parintii, in favoarea temelor pentru elevi, sunt nule!: Inspectorul scolar general Ada Macovei sustine ca masurile luate de Inspectoratul Scolar Judetean privind stoparea strangerii de fonduri in scoli sau cele privind temele pentru acasa sunt boicotate de cadrele didactice!
...

Câţi utilizatori din România sunt pe Facebook

Câţi utilizatori din România sunt pe Facebook: Peste 3,7 milioane de utilizatori ai reţelei sociale Facebook sunt din România, dintre aceştia peste 90% declarându-şi oraşul de reşedinţă.