duminică, 18 august 2013

Cum sa te feresti de tepe la achizitia locuintei

Boala care duce la pierderi anuale de 5,8 miliarde de euro in Europa. Desi este considerata o boala a trecutului in conditiile progresului rapid al medicinei, unele tari, precum Romania, nu reusesc sa impiedice raspandirea tuberculozei.

Urmasul lui Cioaba, printul cu doua facultati. 
Florin Cioaba, autoproclamatul rege al romilor, a murit, ieri, intr-un spital din Antalya, lasand familiei o avere impresionanta. Dorin, fiul sau, are cele mai mari sanse sa ii urmeze la tron.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Victoria Azarenka a învins-o pe Serena Williams în finala de la Cincinnati
Victoria Azarenka a câștigat duminică noapte, după un meci maraton cu liderul mondial, Serena Williams, turneul de tenis Masters de la Cincinnati.
serena williams si victoria azarenkaFinala de la Cincinnati s-a disputat între numărul unu și numărul doi mondial. Poloneza Victoria Azarenka a bătut-o pe Serena Williams chiar la ea acasă. După două ore și 30 de minute de joc, Azarenka s-a impus în fața lui Williams în trei seturi, scor 2-6, 6-2, 7-6(8-6).
Serena Williams a început tare finala și a reușit să câștige primul set cu un sec 6-2. Cu același scor a reușit să piardă setul doi. Astfel că s-a ajuns la setul decisiv. Unde Azarenka a condus cu 4-2, dar americanca a reușit să revină în meci, astfel că s-a ajuns în tie-break. Aici s-au produs răsturnări spectaculoase de scor. Azarenka a condus cu 4-2, a fost egalată la 4-4 și mai apoi condusă cu 5-4, dar a reușit să facă 5-5 și mai apoi să revină la conducere cu 6-5. Scor la care a ratat o minge de meci. A preluat apoi conducerea cu 7-6 și pe serviciul americancei a câștigat tie-break-ul dar și meciul cu 8-6.
Victoria Azarenka câștigă astfel primul turneu Masters în 2013 în fața liderumui mondial și cu cele 900 de puncte primite își consolidează locul doi în ierarhia WTA.
Cele două jucătoare s-au întâlnit duminică, pentru a 15-a oară pe terenul de joc, și pentru a patra oară în 2013. Poloneza și-a adjudecat doar 3 victorii și a încasat 12 înfrângeri în fața americancei.

The post Victoria Azarenka a învins-o pe Serena Williams în finala de la Cincinnatiappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
TVR 2 aniversează 132 de ani de la naşterea lui George Enescu
TVR 2 îi invită pe telespectatori să urmărească luni, 19 august, de la ora 21.00, chiar în ziua aniversării a 132 de ani de la nașterea lui George Enescu (n. 19 august 1881 – d. 4 mai 1955), un program special dedicat marelui muzician român.
Dezbatere George Enescu tvr 2Emisiunea este disponibilă pentru internauți simultan și pe platforma video a Televiziunii Române – TVR+, iar în aceeași seară, de la ora 22.00, va fi difuzată și de TVR HD.
Cei care așteaptă cu nerăbdare cea de-a XXI-a ediție a Festivalului Internațional „George Enescu” vor avea ocazia să descopere personalitatea excepțională – compozitor, pianist, dirijor, violonist și pedagog – a celui ce a dat numele acestei adevărate sărbători a muzicii.
Astfel, cunoscutul dirijor Tiberiu Soare va modera luni la TVR 2 o dezbatere realistă, deschisă, despre istoria, prezentul și viitorul festivalului, întâlnire ce se va transforma într-o memorabilă poveste din care vom resimți parfumul fin al muzicii enesciene.
Invitații acestei dezbateri sunt Mihai Constantinescu, director ARTEXIM, organizator al Festivalului Internațional „George Enescu”, și talentatul violonist Alexandru Tomescu, care a participat în anul 1999 la Concursul Internațional George Enescu și care va urca anul acesta pe scena festivalului la Sibiu.
Cu doar două săptămâni înainte de debutul evenimentului muzical al acestei toamne, melomanii vor putea afla luni seara la TVR 2 care sunt tendințele de interpretare a partiturilor lui Enescu de către diferite orchestre ale lumii, de ce interpretarea unei compoziții de George Enescu este o condiție obligatorie pentru acest eveniment, care sunt momentele speciale ale celei de-a XXI ediții a festivalului, dar și care sunt provocările financiare ale organizării și gestionării unui eveniment cultural de o asemenea anvergură.
În plus, invitații vor aduce în discuție câteva dintre momentele mai puțin cunoscute din viața lui George Enescu și vor oferi câteva sfaturi pentru cei care doresc să se înscrie la concursul internațional care poartă numele marelui muzician.
În luna septembrie, în calitate de coproducător al evenimentului încă din anul 1958, Televiziunea Română va prelua toate concertele actualei ediții a Festivalului desfășurate la Ateneul Român și la Sala Palatului și va transmite în direct majoritatea acestor evenimente de înaltă ținută.
TVR va dedica un spaţiu amplu în grila sa de programe din această toamnă, pentru a reflecta întreaga amploare a Festivalului „George Enescu”, desfăşurat între 1 şi 28 septembrie, în Bucureşti şi în mai multe oraşe din ţară.
The post TVR 2 aniversează 132 de ani de la naşterea lui George Enescu appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Turcii cer 12 miliarde de lei pentru repatrierea cadavrului Regelui Romilor, Florin Cioabă
Regele Romilor din România nu poate fi adus în țară. Medicii turci cer fabuloasa sumă de 12 miliarde de lei, pentru a lăsa familia să plece cu cadavru lui Florin Cioabă.
florin cioaba spital turciaMedicii de la Spitalul Universitar din Antalya cer 12 miliarde de lei pentru ca familia lui Florin Cioabă, să poată ridica de la morgă, trupul neînsuflețit al Regelui Romilor.
Spitalul din Antalya a facturat atât operația suferită de Florin Cioabă în urmă cu două zile, cât și restul intervențiilor chirurgicale programate, plus o lună de spitalizare și recuperare. Astfel s-a ajuns la suma astronomică de 350.000 de dolari, adică 12 miliarde lei vechi.
Dorin Cioabă fiul răposatului Rege al Romilor spune că este anormal acest lucru. Și că nu are de ce să plătească pentru niște servicii medicale de care tatăl său nu a mai beneficiat.
Potrivit presei din Turcia, operația pe cord suferită de Florin Cioabă a costat 150.000 de lire turcești, adică 75.000 de dolari americani.
Managerul Spitalului din Antalya susține că familia lui Cioabă a semnat documente prin care se angajează să plătească toate cheltuielile de spitalizare pentru tatăl său.
Totodată, managerul turc susține că dacă familia lui Cioabă își permite să cumpere un sicriu din aur, poate să plătească și factura de 350.000 de dolari.
Familia lui Cioabă a plătit un avans la spital de circa 15.000 de dolari, insuficient însă pentru a-i permite să ridice cadavrul Regelui Romilor și să-l aducă în țară.
Dorin Cioabă spune că este șantajat în acest moment de conducerea spitalului, condiționând repatrierea tatălui său de achitarea integrală a sumei.
În urma scandalului iscat în urma emiterii fabuloasei facturi, conducerea spitalului a anunțat că în cursul zilei de luni vor recalcula suma, pentru a scoate serviciile deja facturare și care nu au mai fost aplicate lui Florin Cioabă.
Familia lui Florin Cioabă a solicitat un ajutor și din partea Guvernului României. Ministrul de Externe, Titus Corlățean spune că familia lui Cioabă va trebui să achite integral suma de plată și că statul român nu va plăti niciun leu pe motiv că Ambasada din Turcia nu este Casă de Sănătate și nu are buget pentru așa ceva.
Regele auto-proclamat al romilor, Florin Cioaba a murit duminică, la vârsta de 58, la Spitalul Universitar din Antalya, unde medicii l-au pus pe un dispozitiv pentru a pompa sânge în inima lui de vineri.
The post Turcii cer 12 miliarde de lei pentru repatrierea cadavrului Regelui Romilor, Florin Cioabă appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Ponta vrea să îi ia decorația lui Tokes
Premierul Victor Ponta a declarat duminică seară la Antena 3, că va contrasemna un eventual decret de retragere a distincţiei acordate europarlamentarului Laszlo Tokes, Ordinul Naţional “Steaua României”, de însuși Băsescu.
ponta si tokesPremierul Ponta a spus duminică seară, la emisiunea ”Subiectiv” de la Antena 3 că Băsescu a primit deja o cerere de retragere a decoraţiei lui Tokes şi că îi va transmite la rândul său o scrisoare preşedintelui arătându-şi disponibilitatea de a contrasemna decretul prezidenţial de retragere.
„Am mai contrasemnat decrete de retragere a unor decoraţii şi îl asigur că voi contrasemna şi pentru retragerea decoraţiei domnului Tokes„, a spus Ponta.
Cererea de retragere a decorației lui Tokes a fost formulată prin intermediul unei rezoluții, de participanţii la seminariile Universităţii de Vară de la Izvoru Mureşului.
Solicitarea de retragere a decorației, vine ca urmare a declarațiilor lui Tokes din 27 iulie 2013, când europarlamentarul i-a cerut premierului Ungariei, Viktor Orban, protectorat Transilvaniei.
Abia la două săptămâni de la declarațiile provocatoare ale lui Toke, Băsescu a reacționat și a spus că acesta nu își merită titulatura de cetățean român.
Am început din păcate de puţină vreme politica de redobândire a românismului în afara frontierelor. Nu avem în intenţiile noastre nimic de genul celor nefericit susţinute din păcate de un cetăţean român care nu-şi merită calitatea de cetăţean român. Este acela care mai zilele trecute cerea ca Transilvania să fie pusă sub protectorat”, spunea Băsescu.
Însă nu a spus că îi va retrage lui Tokes decorația cu Ordinul Naţional “Steaua României” în grad de Cavaler, acordată chiar de el în decembrie 2009, pe motiv de participare la Revoluția din 1989.
The post Ponta vrea să îi ia decorația lui Tokes appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Explozie puternică la Sofia soldată cu rănirea a zece persoane
Zece persoane au fost rănite duminică la Sofia, în explozia produsă într-un restaurant chinezesc din centrul capitalei Bulgariei.
explozie restaurant sofiaConform informaţiilor preliminare furnizate de autoritățile bulgare, mai multe butelii cu gaze au explodat simultan în jurul orei locale 19:20 în restaurantul chinezesc.
Clădirea în care se află restaurantul a fost grav avariată în urma deflagrației. De asemenea, au fost afectate şi alte clădiri vecine printre care şi Teatrul Armatei Bulgare.
Deflagrația a produs rănirea a zece persoane aflate în acel moment în restaurant cât și în imediata apropiere a acestuia. Dintre cele zece persoane, doar una este în stare gravă, toate fiind internate în trei spitale din Sofia.
Doi dintre răniţi s-au aflat într-o maşină peste care au căzut părţi din zidul restaurantului. Printre cei răniţi sunt cel puţin patru chinezi, o spaniolă şi un turc.
Ministrul bulgar de interne Ţvetlin Iovcev şi primarul Sofiei Iordanka Fandâkova au sosit la faţa locului.
Poliţia a blocat accesul într-o zonă destul de mare în jurul locului incidentului.
Ministrul Iovcev a declarat pentru presă că în restaurant mai sunt 14 butelii cu gaze ce nu au explodat şi urmează că acestea să fie scoase de către pompieri.
The post Explozie puternică la Sofia soldată cu rănirea a zece persoane appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Rafael Nadal a câștigat în premieră turneul de la Cincinnati
Rafael Nadal a câștigat duminică, în premieră, turneul Masters de tenis de la Cincinati, învingându-l în finală pe americanul John Isner.
rafael nadalRafael Nadal rămâne invincibil pe hard în 2013. Ibericul și-a adjudecat al doilea titlu consecutiv de Masters în doar șapte zile, după cel de la Montreal, amenințând în mod serios locul unu mondial.
Rafael Nadal s-a impus duminică, în finala de la Cincinnati, în fața favoritului gazdelor, americanul John Isner, locul 22 mondial.
Nadal a câștigat finala în două seturi, ambele terminate în tie-break, scor 7-6(10-8), 7-6(7-3), după o oră și 55 de minute de joc.
Nadal, în prezent pe locul trei ATP, va urca începând de mâine, pe locul doi, grație celor 1000 de puncte câștigate azi la Cincinnati. Motiv serios de îngrijorare pentru sârbul Novak Djokovic, care este la un pas de a-și pierde poziția de lider. Dacă Nadal câștigă și US Open, sârbul își poate lua adio de la locul unu mondial.
Rafael Nadal câștigă astfel al nouălea turneu din 2013 şi al 59-lea în carieră.
The post Rafael Nadal a câștigat în premieră turneul de la Cincinnati appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
România, dezastru la Mondiale. Atleții nu au câștigat nicio medalie
România nu a câștigat nicio medalie la Campionatul Mondial de Atletism de la Moscova. Din cei 17 atleți calificați la mondiale, doar 5 dintre ei au prins o finală.
ancuta bobocel moscovaDezastru total pentru delegația României la actuala ediție a Mondialului de Atletism de la Moscova. Atleții români se întorc acasă cu mâna goală, adică fără nicio medalie.
Marian Oprea, ultima speranță românească la o medalie în capitala Rusiei, a terminat duminică seară, finala de triplusalt abia pe locul 6, cu 16.82 metri.
Din cei 17 sportivi calificați la mondiale, doar cinci au reușit să acceadă și într-o finală la Moscova.
Ancuța Bobocel este prima româncă calificată într-o finală la Mondialele din Moscova. Atleta a terminat pe șase cursa de 3000 m obstacole cu un timp de 9 minute 35 de secunde și 78 sutimi.
Marius Cocioran a terminat finala de 50 km marș, pe locul 40 cu un timp de 4 ore 4 minute și 23 de secunde.
Bianca Perie este ce-a de-a treia sportivă din România care a prins o finală la Moscova.
Ștafeta feminină de 4×400 m a României, formată din Alina Andreea Panainte, Adelina Pastor, Sanda Belgyan şi Bianca Răzor, s-a clasat pe locul 7 în finala mondială, cu un timp de 3 minute, 28 de secunde și 40 de sutimi.
La mondialele de atletism de la Daegu din 2011, delegația României a avut doar 8 atleți, fără ca vreunul din ei să câștige vreo medalie.
The post România, dezastru la Mondiale. Atleții nu au câștigat nicio medalie appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Usain Bolt a devenit la Moscova, campion mondial pentru a opta oară
Usain Bolt a câștigat duminică, în ultima zi a Mondialelor de Atletism de la Moscova, cel de-a optulea titlul de campion mondial. Jamaicanul reușind să egaleze performanțele americanilor Carl Lewis, Michael Johnson şi Allyson Felix.
usain boltUsain Bolt a fost vedeta Mondialelor de Atletism de la Moscova, unde jamaicanul a intrat în istorie, drept cel mai bun atlet din ultimii 20 de ani.
Bolt a câștigat cea de-a opta medalie în finala de ștafetă 4×100 m, unde a alergat în ultimul schimb.
Jamaica cu echipa formată din Carter, Bailey-Cole, Ashmeade, Bolt, a obținut aurul în finala de 4×100 de metri, cu 37 secunde și 36 sutimi, cel mai bun rezultat mondial al sezonului.
Pe locul 2 a sosit pe pistă echipa din SUA (dar cu o bâlbă la ultimul schimb, care ar putea aduce o contestaţie), în 37″66/100, iar pe 3 Marea Britanie – 37″80/100.
Cu cel de-al optulea titlu mondial, Usain Bolt a egalat recordul din toate timpurile, deţinut de acum împreună cu americanii Carl Lewis, Michael Johnson şi Allyson Felix.
The post Usain Bolt a devenit la Moscova, campion mondial pentru a opta oară appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Marian Oprea, locul 6 la triplusalt la Mondialele de Atletism de la Moscova
Marian Oprea s-a clasat doar pe locul șase în finala mondială de la triplusalt din cadrul Campionatelor Mondiale de Atletism de la Moscova.
marian opreaDuminică, în ultima zi a Campionatelor mondiale de atletism de la Moscova, Marian Oprea s-a clasat abia pe locul șase în finala de la triplusalt. Românul a sărit doar 16,82 m, în timp ce francezul Teddy Tamgho, cu 18,04 m, a câștigat titlul mondial. Francezul reușind astfel a treia performanţă mondială din toate timpurile.
Medalia de argint a revenit cubanezului Pedro Pichardo – 17,68 m, iar cea de bronz americanului Will Claye – 17,52 m, în timp ce campionul olimpic, americanul Christian Taylor, s-a situat alături de podium, pe locul 4, cu 17,20 m. Locul al 5-lea a fost ocupat de rusul Aleksei Fedorov – 16,90 m.
Marian Oprea a obţinut locul 6 şi premiul de 8.000 dolari, din prima săritură care a măsurat  16.82 m. O a doua săritură măsurat a fost de 16,59 m, restul fiind depăşite.
The post Marian Oprea, locul 6 la triplusalt la Mondialele de Atletism de la Moscovaappeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Carla Alexandra Anghel este șefa Divelor în filmul Revederea
Carla Alexandra Anghel face senzație în pelicula ”Revederea”, unde joacă rolul unei Dive îngâmfate, cochete și arogante care își sfidează colegii de clasă.
carla alexandra anghelFilmul pentru adolescenți, intitulat ”Revederea”, are în script și un rol de Divă. Regizorul a decis ca acest personaj să fie jucat de bucureșteanca Carla Alexandra Anghel.
Bucureșteanca joacă în film rolul unei lider de trupă muzicală, numit Grupul Divelor. Rolul i-a venit mănușă, bucureștencei de doar 16 ani, care a jucat magistral personajul de Divă.
”În film eu sunt șefa divelor, un rol destul de greu pentru că nu obișnuiesc să fiu ca o divă. Dar îmi place mult să mă aranjez, să fiu cochetă. În film eu sunt foarte îngâmfată cu ceilalți. Nu ne prea înțelegem atât de bine, eu sunt mai tot timpul cu nasul pe sus. Pe lângă asta, în film trebuie ca eu și colegele din trupa Divelor, să ne aranjăm, să fim cât mai frumoase”, a declarat Carla Anghel pentru exclusivNEWS.ro.
Prezentă pentru al treilea an consecutiv în Tabăra de Film, Carla Anghel spune că se simte onorată că în acest an a jucat alături de nume celebre precum Maia Morgenstern, Wilmark și Aliona Moon.
Cât despre programul infernal de la filmări, Carla spune că: a fost foarte greu, dar frumos, M-am obișnuit, sunt antrenată și sunt în forță mereu pentru că vreau ca totul să iasă foarte bine. A fost o experiență de nota 20. Am ajuns să trăiesc printre vedete și mă bucur foarte mult că o să apar în film cu Maia Morgenstern, cu Wilmark și Aliona Moon.
The post Carla Alexandra Anghel este șefa Divelor în filmul Revederea appeared first onexclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG

YESTERDAY

Nouă persoane au fost rănite într-o explozie produsă duminică seara la un restaurant chinezesc situat la etajul al doilea al unei clădiri din centrul Sofiei, relatează site-un Novinite.com.

Attachment:
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Victor Crivoi nu mai e în stare să câștige nici măcar un turneu ITF
Victor Crivoi, fost numărul 75 mondial în 2009, joacă atât de prost încât nu mai este în stare să câștige nici măcar un turneu ITF de 15.000 de dolari.
victor crivoiVictor Criovi, locul 198 mondial, a ajuns de râsul lumii. Tenismenul a fost bătut duminică de un jucător aflat pe locul 321 în lume.
Tenismenul român, Victor Crivoi a fost desemnat cap de serie numărul 1 la turneul ITF de a Iași.
Însă, Crivoi a fost învins duminică, în finala de simplu masculin de croatul Kristijan Mesaros, ocupantul locului 321 în ierarhia mondială.
În finala de duminică, Kristijan Mesaros l-a învins pe românul Victor Crivoi, în trei seturi, cu scorul de 6-2, 6-4, 6-3.  Pentru accederea în finală, Victor Crivoi va primi doar 15 puncte ATP.
Turneele ITF sunt cele mai slabe competiții internaționale de tenis, unde, de obicei participă debutanții în circuitul ATP și cei trecuți de la juniori la seniori.
The post Victor Crivoi nu mai e în stare să câștige nici măcar un turneu ITF appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Alexandru Blidaru, nevoit să cadă de 30 de ori în genunchi, la filmările peliculei Revederea
Alexandru Blidaru, din comuna Băișoara județul Cluj, este în centrul atenției în filmul Revederea, turnat în această lună la Moeciu. Tânărul actor a fost nevoit ca la filmări să cadă de 30 de ori în genunchi.
alexandru blidaruArdeleanul cu pălărie și costum neaoș de la Cluj, a fost senzația filmărilor de la Moeciu pentru lungmetrajul Revederea. Alexandru, elev în clasa a VI-a, în comuna Băișoara, și-a făcut debutul în actorie cu un rol de zile mari.
După ce a jucat rolul unui filozof ce se învârte gânditor în jurul unei statui, Alexandru a răspuns unei noi provocări din partea regizorului Bogdan Alexe.
Talentatul ardelean este sarea și piperul musicalului care încheie filmul Revederea. Pentru a putea filma musicalul cu pricina, Alexandru a fost nevoit ca pe parcursul filmărilor să cadă de cel puțin 30 de ori în genunchi, întrucât așa prevedea coregrafia, semnată de Cosma Levi.
Alături de alți 30 de copii, Alexandru a filmat mai bine de 12 ore doar pentru musical, până la două dimineața, în sala de spectacole a Primăriei Moeciu.
Cu toate că a avut de îndurat la filmări, Alexandru este bucuros că a avut ocazia să joace în film și așteaptă să se vadă la cinematoraf.
Mi-a plăcut rolul de filozof, dar și cel jucat în musical. La înregistrarea piesei nu mi-a fost greu, doar un pic atunci când a trebui să îmi subțiez vocea. La filmările pentru musical am fost nevoit să cad de vreo 30 de ori. Mă doare puțin genunchiul, dar când m-oi vedea la cinematograf o să îmi pară bine”, a declarat Alexandru Vasile Blidaru pentru exclusivNEWS.ro.
Toți colegii de platou care au filmat alături de Alexandru, au avut doar cuvinte de laudă la adresa lui și la unison au spus că el este cireașa de pe tort în filmul Revederea și cu siguranță va stârni hohote re râsete și aplauze la vizionarea în cinematograf.
În musical, Alexandru cântă un singur vers, dar este delicios cu dulcele grai ardelenesc iar final de coregrafie, el vine dintr-o parte și cade în genunchi în fața grupului de pe scenă. Momentul fiind unul extrem de savuros, stârnind de fiecare dată crize de râs și aplauze pe măsură.
Filmul Revederea este regizat de Bogdan Alexe, iar în peliculă joacă și Maia Morgenstern, Aliona Moon și Wilmark.
alex musical
The post Alexandru Blidaru, nevoit să cadă de 30 de ori în genunchi, la filmările peliculei Revederea appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG
Familia Regelui Cioabă cere statului român să plătească factura uriașă la Spitalul din Antalya unde a fost internat Florin Cioabă. Deși au o avere estimată la două milioane de euro, urmașii lui Cioabă spun că nu au bani.
regele cioabaTupeu fără margini din partea fiului răposatului Rege al romilor. Dorin Cioabă spune că familia lui nu are 350.000 de dolari, ca să plătească factura la Spitalul Universitar din Antalya unde a fost internat tatăl său.
Romii cer acum ajutorul statului român și vor ca Guvernul României să plătească costurile spitalizării. Și asta în condițiile în care averea Regelui Cioabă este estimată la peste două milioane de euro.
Până când nu se achită factura uriașă către spitalul turc, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Florin Cioabă nu poate fi repatriat în România.
Florin Cioabă a decedat azi la ora 9.30, în urma unui stop cardio-respirator, după ce luni a suferit un preinfarct, în timp ce se afla în concediu cu familia în Antalya, Turcia.
Voi sunteți de acord ca statul român să achite factura de 350.000 de dolari pentru spitalizarea regelui Romilor?!
The post Romii spun că nu au bani și cer statului român să plătească spitalizarea lui Cioabă. Ești de acord cu asta?! appeared first on exclusivNews.
Visit Website
Delicious
TwitterFacebookLinkedInBufferMail
MARI
+TAG