luni, 9 iulie 2012

10 iulie. Mihaela Rădulescu, audiată în dosarul în care sunt implicați Sorin Blejnar și Elan Schwartzenberg

10 iulie. Mihaela Rădulescu, audiată în dosarul în care sunt implicați Sorin Blejnar și Elan Schwartzenberg: ÎN VIZORUL JUSTIȚIEI. Mihaela Rădulescu a fost audiată în dosarul în care sunt implicaţi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, şi fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg,

VIDEO Neuronul stingher: Presedintele interimar al PNL, 5 greseli in cateva fraze. Chitoiu vrea sa debloce si el ceva si garanteaza ca o sa iese la iveala ce au facut acest guvern :)

VIDEO Neuronul stingher: Presedintele interimar al PNL, 5 greseli in cateva fraze. Chitoiu vrea sa debloce si el ceva si garanteaza ca o sa iese la iveala ce au facut acest guvern :): Presedintele interimar al PNL, Daniel Chitoiu, a declarat in cadrul unei conferinte de presa, sustinuta impreuna cu Victor Ponta, dupa anuntarea deciziei CCR, ca "au inceput sa se debloce (sic) marile dosare penale". Domnul Chitoiu nu s-a oprit insa aici si a dat dovada ca intotdeauna se poate... si mai rau :)

Presa, vinovată pentru dezastrul extern a lui Ponta

Presa, vinovată pentru dezastrul extern a lui Ponta: USL a găsit un ţap ispăşitor pentru ameninţările venite de la Bruxelles: un jurnalist crescut la şcoala BBC.

Top Facebook 10 iulie


  1. Bacalaureat 2012. Raspunsul genial al unui elev din Dambovita la intrebarea “cum v-ati pregatit?” 2.563
  2. Caraghioslîc, bîzdîc, balamuc 1.505
  3. M.R.Ungureanu: Fac un apel catre cetatenii onesti sa participe la mitingul de joi, din Piata Revolutiei, de la ora 18. Cand valorile pentru care s-a luptat in decembrie ’89 sunt calcate in picioare, nu ne permitem sa ramanem in casa – 1.492
  4. Referendum virtual: DA sau NU pentru demiterea lui Traian Băsescu –1.427
  5. După ce a aflat că de acum trebuie să vină devreme la Senat, Crin a încercat să se sinucidă – 1.359
  6. Veniţi din nou în Piaţa Universităţii – 1.349
  7. PERLE la BAC. “Ospatarul se combina cu printesa”, “E frumos sa ai calitati, dar un iPhone e mai bun” - 1.176
  8. Scrisoare catre toata lumea – 1.167
  9. România, ameninţată cu suspendarea din UE – 1.155
  10. Parlamentarul german Krichbaum, cel care îi scria lui Barroso că în România democraţia e atacată, este căsătorit cu fosta consilieră a Monică Macovei 1.122

CCR a decis: Basescu este suspendat legal - Antonescu, presedinte interimar

CCR a declarat neconstitutionala restrangerea dreptului ei de a controla hotararile Parlamentului, scrie ziare.com.

CCR a decis: Basescu este suspendat legal - Antonescu, presedinte interimar: Curtea Constitutionala a dezbatut luni o parte dintre sesizarile aflate pe ordinea de zi, printre care inlocuirea presedintilor celor doua camere parlamentare, suspendarea si interimatul la presedintie.
CCR a declarat neconstitutionala restrangerea dreptului ei de a...

Etica doctorului în ştiinţe.

Etica doctorului în ştiinţe.: Recenta publicare in revista engleza Nature a dovezilor de plagiat a tezei de doctorat a dr. Victor Ponta - Primul Ministru al Romaniei - a provocat o avalansa de comentarii de tot felul care nu au luat sfarsit o data cu precizarea Consiliului National de Atestare a Diplomelor (prescurtarea oficiala a numelui consiliului este CNATDCU) de pe langa Ministerul Educatiei Publice din Romania ca 85 de pagini din teza de doctorat au fost copiate cuvant cu cuvant. CNATDCU a recomandat Universitatii ...

Parodie Holograf cântată la Cluj: Dar să nu-mi iei, niciodată, Constituţia

"Poţi să-mi iei toate drepturile civile / Poţi să-mi retrocedezi casa, abuziv, de vrei / Să-mi amanetezi viitorul la ruşi dacă vrei / Dar să nu-mi iei, niciodată, Constituţia. / Poţi să-mi legi mâinile-n cătuşe / Să mă bagi în dubă de 1000 de ori / Poţi să-mi tai pensia de vrei / Şi să-mi urci şi euro la 7 lei / Dar să nu-mi iei, niciodată, Constituţia".

Foto Inna pe Facebok


Funeriu despre PLAGIATUL LUI PONTA:"Totul stă în PIXUL ECATERINEI ANDRONESCU"

Funeriu despre PLAGIATUL LUI PONTA:"Totul stă în PIXUL ECATERINEI ANDRONESCU": Fostul ministru al Educaţiei, Daniel Funeriu, spune că singura persoană care ar putea pune capăt serialului "Ponta VS Plagiat" ar fi actualul şef de la Educaţie, Ecaterina Andronescu.

Stilistica plagiatului

Stilistica plagiatului: Uneori, elevii sau studenţii încearcă să copieze creator, acoperindu-şi urmele: segmentarea frazei, reducerea drastică a adjectivelor, înlocuirea prin sinonime sunt procedee care pot transforma un text până la a-l face greu de recunoscut. Nu pare să fie vorba de aşa ceva în cazul nostru (Victor Ponta, Curtea penală internaţională, teză de doctorat, 2003), pentru că paragrafe întregi sunt lăsate ca atare, absolut identice, în succesiunea lor şi cu începutul (care atrage de obicei atenţia) foarte vizibil. Uşoarele modificări par a fi doar rezultatul unei revizii stilistice (imperfecte, mai ales în privinţa punctuaţiei).

Andreea Marin continuă scandalul cu Adriana Nicolae: "A avut tupeul să fie acolo! De ce m-a premiat ea pe mine?"

Andreea Marin continuă scandalul cu Adriana Nicolae: "A avut tupeul să fie acolo! De ce m-a premiat ea pe mine?": Andreea Marin Bănică continuă declarațiile dure la adresa Adrianei Nicolae. De data aceasta, realizatoarea TV a motivat gestul său prin faptul că "a vrut să simtă pe pielea ei ce înseamnă să fii hărțuit".

Victoria morală a lui Traian Băsescu.

Victoria morală a lui Traian Băsescu.: Traian Basescu nu mai este, de-acum, in pozitia de a-si exercita atributiile constitutionale conferite de votul popular din 2009 si uzurpate, zilele trecute, printr-un puci parlamentar. Tot ce au reusit insa USL si restul oportunistilor parlamentari prin votul de vineri este transformarea sa intr-un veritabil simbol al democratiei, avand in vedere dimensiunea eforturilor depuse pentru a-l reduce la tacere. Avertismentul sau ca aceasta suspendare constituie, de fapt, 'doar o etapa", problema de ...

Ministerul Sănătăţii va propune ca sistemul de urgenţă să rămână exclusiv public

Ministerul Sănătăţii va propune ca sistemul de urgenţă să rămână exclusiv public: Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Alexandru Rafila a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgu Mureş, că ministerul va propune, în proiectul noii legi a sănătăţii, ca sistemul de urgenţă să rămână exclusiv public, dar că Parlamentul are ultimul cuvânt în acest sens.





Putin: scutul antirachetă şi legea Magnitski ameninţă echilibrul strategic

Putin: scutul antirachetă şi legea Magnitski ameninţă echilibrul strategic: Legea Magnitski, în dezbatere în Congresul american, şi instalarea scutului american antirachetă încalcă echilibrul strategic şi nu pot să nu alarmeze Rusia, a avertizat astăzi preşedintele rus Vladimir Putin, la reuniunea...

​Cind Merkel vorbeste despre Romania ca despre Siria, ce mai intelege capitalul strain?

​Cind Merkel vorbeste despre Romania ca despre Siria, ce mai intelege capitalul strain?: Reactiile internationale la adresa actiunilor USL cresc ametitor in intensitate, odata cu apropierea Romaniei de punctul de no-return. Termenii utilizati de cancelariile occidentale au fost, in ordine cronologica, urmatorii: "urmarim cu atentie", apoi "urmarim cu ingrijorare", apoi "indoieli serioase", culminind cu iesirea de luni a cancelarului Angela Merkel, care a folosit cel mai dur termen de pina acum: procesul de destituire a lui Basescu este "inacceptabil". E tipul de declaratie utilizat de Occident in cazul Siriei.

El Pais: Povestea lui Ciocăzanu, fostul șef de la Adevărul, ajuns ospătar

El Pais: Povestea lui Ciocăzanu, fostul șef de la Adevărul, ajuns ospătar: Fostul director editorial de la Adevărul Holding, Laurențiu Ciocăzanu, a ajuns subiect de articol în El Pais într-un articol intitulat De la jurnalist, la ospătar. Jurnalistul

Candidatele la Miss România în Italia: Aura Ciangau

Candidatele la Miss România în Italia: Aura Ciangau:
Continuăm seria articolelor dedicate concurentelor care s-au înscris la concursul “Miss România în Italia”. Azi v-o prezentăm pe Aura Georgiana Ciangău.
Tânăra, care în prezent locuieşte la Perugia, s-a născut la Braşov, în decembrie 1993. Se descrie în câteva cuvinte: “am un caracter puternic, optimist si ambitios”. Aura a ajuns în Italia lăsând în ţară amintiri mai puţin frumoase: “Acum şapte ani, tata a fugit de acasă, iar mama, fiind deja în Italia, ne-a luat, pe mine şi pe sora mea, aici, în Italia. Aveam aproape 12 ani”.
Votează candidata ta preferată AICI
Adaptarea la modul de viaţă din Peninsulă şi la sistemul şcolar nu a fost dificilă: “Nu mi-a fost aşa greu odată aici, dimpotrivă. Îmi plăcea foarte mult, deoarece eu sunt o persoană căreia îi plac noutăţile. Limba am învăţat-o repede. La şcoală, am fost ajutată de colegi, profesori şi, sincer, ţin să le multumesc de fiecare dată când am ocazia”.
După ce a făcut primele clase în ţară, Aura a continuat studiile în Italia, unde a terminat un liceu cu profil turistic (Istituto Professionale Alberghiero).
În prezent, lucrează ca bartender într-un local. Visează însă să ajungă o protagonistă a podiumului şi în

Citeşte mai mult...

PRIMA IMAGINE cu inelul de logodnă al Angelinei Jolie - FOTO

PRIMA IMAGINE cu inelul de logodnă al Angelinei Jolie - FOTO: Actriţa americană Angelina Jolie şi-a afişat pentru prima dată în public inelul de logodnă, sâmbătă, pe covorul roşu de la cea de-a 18-a ediţie a Festivalului de Film de la Sarajevo, la circa trei luni de la anunţul oficial al logodnei artistei cu partenerul ei de viaţă, actorul Brad Pitt.





Democratia abandonata de cainii ei de paza

Democratia abandonata de cainii ei de paza: Cea mai detestată categorie ”profesională” în România sunt, cu siguranță,  politicienii. Chiar și într-un dialog mai rațional, lucru deja rar în România, tot ce-l poți face pe interlocutorul tău, de cele mai multe ori furios pe ”o tabără sau alta”, să  admită,  este că pot exista și printre politicieni excepții. Pot exista, dacă ții neapărat, dar atunci când nu le ”înghite” regula și nu le nivelează, aducându-le la numitorul comun al nepăsării arogante față de alegători, excepțiile sunt rejectate scurt, fără milă din sistem, iar când nu se lasă rejectate, ele sunt distruse, pur și simplu.

PRESA DE AZI. Libertatea despre foștii miniștri ai Educației: Sunteți varză! Ați distrus învățământul

PRESA DE AZI. Libertatea despre foștii miniștri ai Educației: Sunteți varză! Ați distrus învățământul: Primele pagini ale ziarelor de astăzi se împart între suspendarea Președintelui și rezultatele dezastruoase de la Bacalaureatul din acest an. România liberă și Adevărul se

Alb-negru

Alb-negru: In vremuri de restriste majora, nu mai e loc de griuri. Peste trei saptamani, la un referendum la care se va vota DA sau NU, nimeni nu va avea luxul de a spune "poate", "mai degraba nu" sau "nici da, nici nu". Va fi DA sau NU, alb sau negru. Nu vom putea, in cabina de vot, sa jucam alba-neagra cu noi insine si sa ne asteptam sa castigam.