miercuri, 29 februarie 2012

Sidonia Grozavu, actriţa emigrantă: “Vreau să-mi aduc trupa în Italia”

Sidonia Grozavu, actriţa emigrantă: “Vreau să-mi aduc trupa în Italia”:


A ajuns în Italia acum un an, "la spartul târgului", glumeşte. A făcut de toate, Sidonia Grozavu din Piatra Neamţ. O artistă emigrantă, s-ar putea spune. O întâlnesc la Roma, ne aşezăm la o cafea şi primul lucru pe care îl remarc este părul ei bogat, lung şi zămbetul ei larg, al unei persoane optimiste.





Sidonia este optimistă, chiar dacă de câteva luni a rămas fără un loc de muncă. Dar lipsa unei slujbe pare să nu o oprească să-şi facă planuri mari. În ţară, era actriţă în prima trupă de teatru de amatori, înfiinţată de Draga Olteanu Matei. O trupă înfiinţată în 2007 "care făcea turnee prin ţară ca o echipă de profesionişti", pentru că "seriozitatea, talentul şi munca dau roade, mai devreme sau mai târziu".



Dragostea pentru teatru şi “Doamna Draga”



"De când mă simt actriţă? Dintotdeauna, îmi spune. De când eram mică intram în pielea personajelor".



Apoi, Sidonia a întâlnit-o pe Draga Olteanu Matei, "doamna Draga" cum îi spune Sidonia, "severă şi dură", o colaborare care a propulsat-o pe scenele din România.





«"Teatrul Vostru" s-a înfiinţat în anul 2007, pe la începutul lui

Citeşte mai mult...

Realitatea TV şi Evenimentul zilei, cele mai citate media din România

Realitatea TV şi Evenimentul zilei, cele mai citate media din România: Realitatea TV (48) și Evenimentul Zilei (42) au fost cele mai citate medii din România, potrivit unui studiu realizat de mediaTRUST România, în perioada 19 ianuarie – 18 februarie. Următoarele locuri din punct de vedere al celor mai influente media sunt ocupate de realitatea.net (38), hotnews.ro (33) și Kanal D (27). Postul Realitatea TV este... mai mult »

Probabil cea mai spectaculoasă prăbuşire a unui politician cunoscut din România. Ieri - tartor peste un judeţ, astăzi – calic într-un cămin de nefamilişti

Probabil cea mai spectaculoasă prăbuşire a unui politician cunoscut din România. Ieri - tartor peste un judeţ, astăzi – calic într-un cămin de nefamilişti: E joi, 16 februarie, puţin peste ora 8 dimineaţă. În crâşma de cartier sunt trei tipi şi barmanul. Fiecare dintre clienţi stă singur la masă.

MONDEN | EI sunt câştigătorii Miss & Mister Preuniversitaria la “Gheorghe Asachi”

MONDEN | EI sunt câştigătorii Miss & Mister Preuniversitaria la “Gheorghe Asachi”:


Concursul de frumuseţe Miss & Mister Preuniversitaria de la Colegiul Tehnic Gheorghe Asachi Botoşani şi-a desemnat, miercuri seară, câştigătorii. Juriul a decis ca premiul I şi titlul de Miss Preuniversitaria să revină elevei Aura Teliban din clasa a XII-a E.


Adolescenta de 19 ani va reprezenta liceul în finala judeţeană din 15 martie, ea urmând să intre în concurs alături de Cătălin Seserman, desemnat Mister Preuniversitaria.


REVENIM CU GALERIE FOTO


29 feruarie: Găinuşă: Huidu “face butoanele” la Cronica cârcotaşilor

29 feruarie: Găinuşă: Huidu “face butoanele” la Cronica cârcotaşilor: La patru luni de la accidentul în care a fost implicat, şi care a pus sub semnul întrebării viitorul Cronicuţei Şerban Huidu lucrează la emisiunea de divertisment de la Prima TV, potrivit unui interviu acordat de Mihai Găinușă pentru EVZ.ro. Găinuşă: “Şerban este în continuare la Cronică. Practic este producţia lui. Cronica cârcotaşilor îi aparţine, ca şi brandul.... mai mult »