duminică, 5 august 2012

Un nou „caz Grăjdan”. Victor Ponta știa că sensul deciziei Curții Constituționale va fi denaturat

Un nou „caz Grăjdan”. Victor Ponta știa că sensul deciziei Curții Constituționale va fi denaturat: Premierul a știut cu o zi înainte că în adresa Curții va scrie „actualizarea listelor”, nu ”liste actualizate”.

Doi papagali numără inutil ouăle poporului

Doi papagali numără inutil ouăle poporului: Hai să citim din decizia Curţii fraza ce justifică amânarea pronunţării pe referendum, restul obiecţiunilor USL şi societăţii sale civile cu epoleţi fiind respinse: “solicită guvernului României să transmită listele electorale...

Plagiatorul nepocăit şi falsificarea referendumului.

Plagiatorul nepocăit şi falsificarea referendumului.: Romania este condusa de un plagiator cu "atestat" si de o clica de contopisti a caror unica misiune a devenit aceea de a inghesui sub pres tot gunoiul sefului.
Totusi, pe aceasta tema, anume plagiatul de care a fost acuzat, Victor Ponta a anuntat pe la jumatatea lunii iulie ca nu mai vrea sa faca nici o declaratie. Pretentia premierului suna ca in bancurile stupide, cu cel care da cu bata-n balta, ii stropeste pe toti din jur, dar nu vrea sa vorbeasca despre asta.
Cand a izucnit scandalul ...

Oana Radu: Botoșănenii sunt oameni inteligenti...

Alertă de război.

Alertă de război.: USL da o lovitura de stat? Nu, distruge statul cu totul! Bucata cu bucata, om cu om, institutie cu institutie. Ceea ce face acum alianta mosita de Iliescu si Voiculescu va intra in istorie ca una dintre cele mai brutale incercari de schimbare a pozitionarii geostrategice a unei tari. Iar pentru asta se folosesc de infractori si infractiuni care ar trebui sa puna ultimele institutii functionale ale statului in alerta de razboi.
Credeti ca este exagerat? Judecati dumneavoastra, atunci, faptele ...