miercuri, 13 martie 2013

Informare de presă privind TelVerde: 0.800.888.555

Informare de presă privind TelVerde: 0.800.888.555: Consiliul Naţional al Audiovizualului lansează numărul de TelVerde: 0.800.888.555, la care pot suna atât copii lăsaţi singuri în faţa televizorului, cât şi adulţii care vor să ia atitudine faţă de conţinutul programelor audiovizuale prin susţinerea petiţiei online a instituţiei noastre.

-
Comunicate de presă

/

Lady Gaga se deplasează într-un scaun cu rotile din aur de 24 de carate - FOTO

Lady Gaga se deplasează într-un scaun cu rotile din aur de 24 de carate - FOTO: Cântăreaţa americană Lady Gaga se deplasează într-un scaun cu rotile ale cărui părţi metalice sunt realizate din aur de 24 de carate.





“Românca lui Marc Jacobs”: o creatoare din Timişoara a lucrat cu şeful Louis Vuitton

“Românca lui Marc Jacobs”: o creatoare din Timişoara a lucrat cu şeful Louis Vuitton:
Încă un designer din România a reuşit să se impună pe plan internaţional. Creatoarea de modă Silvia Terziu, originară din Timişoara, are o carte de vizită impresionantă.
Anul trecut a absolvit Universitatea Internaţională de Modă Esmod din Paris, s-a şcolit cu celebrul Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes, şi a lucrat cot la cot cu Marc Jacobs, pentru Louis Vuitton.
“De-a lungul timpului am locuit în diferite ţări, ca Germania sau Italia, perioadă în care eram foarte decisă să încep cursurile unei şcoli renumite din Milano. Între timp, am ajuns să locuiesc la Paris şi am început cursurile celei mai vechi şcoli de modă şi haute-couture din Franţa (n.r. Universitatea Internationala de Moda Esmod din Paris)”, a mărturisit Silvia.
Ţinutele create de ea sunt cu adevărat deosebite, acestea au fost elogiate în publicaţii prestigioase precum Marie Claire şi Le Figaro.
Citeşte mai mult...

FEMEIA STRĂZII de 200 de milioane dolari, cu hamburgherul SUB PAT. Celebră şi MURDARĂ /VIDEO

FEMEIA STRĂZII de 200 de milioane dolari, cu hamburgherul SUB PAT. Celebră şi MURDARĂ /VIDEO: A fost văzută de curând făcându-si cumpărăturile într-un supermarket, într-o ţinută extrem de neglijentă. Presa tabloidă americană notează că fiecare are dreptul să se îmbrace cum vrea...

Premii obținute de elevii Liceului de Artă la concursul de interpretare instrumentală

Premii obținute de elevii Liceului de Artă la concursul de interpretare instrumentală: 18 elevi de la Liceul de Artă "Ștefan Luchian" au obținut premii la etapa interjudețeană de interpretare instrumentală, ce s-a desfășurat în perioada 8-9 martie la Piatra Neamț.
Doi dintre aceștia vor reprezenta județul la...