luni, 5 septembrie 2011

Boc, despre bacalaureat: Avem o criză a valorilor. ...

Boc, despre bacalaureat: Avem o criză a valorilor. ...: Premierul Emil Boc a declarat, luni seara, la TVR, ca rezultatele dezastruase obtinute de catre elevi la bacalaureat reprezinta un "moment al adevarului". Premierul este de parere ca in Romania exista "o criza a valorilor", deoarece "se promoveaza grosolania, prostul gust, opulenta".
Emil Boc este de parere ca bacalaureatul din acest an a fost "un moment zero dupa care nu ne mai amagim", insa "prin seriozitatea profesorilor vom putea depasi aceasta stare de fapt"
"Acesta este un moment al ...

Isărescu: Ce modele dă societatea românescă astăzi tinerilor?

Isărescu: Ce modele dă societatea românescă astăzi tinerilor?: Guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spune că trebuie oferite modele serioase tinerilor, dând exemplu o broşură făcută de Banca Central Europeană despre falsurile în materie de bancnote care, deşi pare inspirată din poveştile cu pionerul sovietic şi miliţianul anilor '50, e utilă în educarea tinerilor.





Ada Macovei: La Botoşani nu au fost probleme din cauza camerelor video

Ada Macovei: La Botoşani nu au fost probleme din cauza camerelor video: Cu toate că la nivel naţional procentul scăzut de promovabilitate la sesiunea a doua a examenului de bacalaureat a iscat o serie de discuţii controversate în mass media naţională, la Botoşani...

Teo Trandafir, la mare cu fiica sa

Teo Trandafir, la mare cu fiica sa: Dupa o perioada plina de neplaceri, Teo Trandafir se recreeaza, in sfarsit, intr-o bine meritata vacanta, la mare, alaturi de fiica ei, Maia.

Cabral, muscat de un doberman

Cabral, muscat de un doberman: Prezentatorul emisiunii «Povestiri de noapte», de la Acasa TV, a fost atacat si muscat de un doberman in timp ce se plimba in parc cu fiica sa si fosta lui sotie, Luana Ibacka.

Alexandru Pesamosca i-a schimbat destinul lui Serban Huidu

Alexandru Pesamosca i-a schimbat destinul lui Serban Huidu: «Carcotasul» Serban Huidu a fost operat de Alexandru Pesamosca, la 3 ani si jumatate, de hernie inghinala bilaterala congenitala si marturiseste ca regretatul chirurg i-a schimbat destinul.

Daniel Buzdugan: «Lumea nu se spala, asta-i adevarul!»

Să ne luăm deodorante din alea din reclame.
Daniel Buzdugan: «Lumea nu se spala, asta-i adevarul!»: Realizatorul radio Daniel Buzdugan nu iși explica lipsa de igiena a romanilor. Dorind sa evite aglomerația din trafic, acesta a decis sa circule cu metroul, insa la finalul calatoriei s-a declarat dezgustat de mirosul de transpirație pe care a trebuit sa-l suporte in mijlocul de trans

Oana renunta la numele Zavoranu

Oana renunta la numele Zavoranu: Oana Zavoranu este cat se poate de mandra ca a reusit sa faca din numele sau de familie un brand. Totusi, vedeta ar fi dispusa sa si-l schimbe, dar cu o singura conditie.

SHOWBIZ | 2 super-evenimente vineri: concert Directia 5 in Dallas Pub si show Flamingo Boys

SHOWBIZ | 2 super-evenimente vineri: concert Directia 5 in Dallas Pub si show Flamingo Boys:

Directia 5, vineri in Dallas Pub


Renumita trupă Direcţia 5 va concerta, vineri, începând cu ora 21.00, în Dallas Pub din Botoşani. Formaţia, al cărei solist este Cristi Enache, va avea o lansare de CD, iar înainte de concert va avea o conferinţă de presă şi o sesiune de autografe pentru fani.


vineri: ora 21:00

Locatie: Dallas Pub

Concert: Directia 5


_______



Cornel Pasat & Flamingo Boys la Botosani


Locatie: Central Club (Fun City)

vineri, ora 23:00 – 9 septembrie


MEGA SHOW DE SENZAȚIE!

CORNEL PĂSAT ISI SĂRBĂTOREȘTE… ÎN BOTSANI CU O SĂPTĂMÂNĂ ÎNAINTEA NUNȚII SALE, PETRECEREA DE ADIO BURLĂCIE! SI CU EL VA ADUCE 5 PIRAȚII DIN CARAIBE !



  • Locuri limitate, intrarea doar pe bază de rezervări, Bilet sau Invitatie. Securitate sporita.


Preț bilet: 15 lei pt cei ce-l procură până in ziua premergatoare Show- ului, si 25 lei in ziua respectiva, 9 Septembrie.

Rezervări: la 0746.990.828


.


.

Tragedie la bacul de toamnă, doar 16% l-au promovat

Tragedie la bacul de toamnă, doar 16% l-au promovat: Rezultatele dezastruoase din vară continuă şi la sesiunea de toamnă a bacalaureatului. Promovabilitatea la cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat este în judeţul Botoşani de 16,16%...