sâmbătă, 12 februarie 2011

Stiri.Botosani.ro - Locuitorii din comuna Corni isi aleg astazi primarul! : Stiri Botosani, Evenimente, Administratie, Politic, Sanatate, Invatamant, Cultura, Economie, Monden

Stiri.Botosani.ro - Locuitorii din comuna Corni isi aleg astazi primarul! : "Peste 5.000 de alegatori, din cele patru sate ale comunei Corni, sunt asteptati dumnica la urne, alegerile anticipate fiind organizate dupa ce fostul primar, Dumitru Mitosu, a incetat din viata in noiembrie 2010."

Valentine`s Day la Prima Tv !

Magia Valentine's Day deja se simte la Prima Tv.La Bucuresti s-a deschis targul special organizat cu tema acestei sarbatori, unde simbolurile dragostei sub toate formele si pentru toate gusturile sunt omniprezente.Inimioare, bomboane de ciocolata, vinuri alese, flori in buchete inmiresmate, oferte de turism dintre cele mai romantice sunt cele care ii astepta pe toti vizitatorii targului.
     De asemenea Prima Tv ofera sugestii domnilor nehotarati, in vederea alegerii buchetului pentru persoana iubita.Acestia pot opta pentru un buchet in stilul clasic cu trandafiri , sau pentru unul mai sofisticat cu orhidee imperiale. 

Roxana

Ziua Îndrăgostiţilor la Antena 1: PufStock cea mai mare bătaie cu perne

Program:
Luni, 14 februarie, Antena 1 pune dragostea la încercare! Dis de dimineaţă, toţi îndrăgostiţii ţării vor avea parte de un program special de Valentine’s Day:
©       8:00- ediţie specială Neaţa cu Răzvan şi Dani
©       11:00- Declaraţie de dragoste, o poveste tulburătoare despre iubire şi viaţa de liceean.
©       14:00- The Match Maker (Peţitorul), va vrăji toţi romanticii anului într-o poveste de dragoste irlandeză.

Mai mult, ca fiecare cuplu român să îşi arate dragostea în public, Antena 1 convoacă cea mai mare bătaie cu perne! PufStock, o provocare pentru trei mari oraşe Bucureşti, Constanţa, Timişoara, e gata să arate întregii ţări cum se ţine dragostea în puf! Simona Gherghe, Dan Capatos, Dani Oţil şi Răzvan Simion vor fi cei care vor da start competiţiei pentru marele premiu de 10.000 RON, în Iulius Mall Timişoara, CityPark Mall Constanţa şi Afi Palace din Cotroceni.
Opinii:
Ce spun indrăgostiţii?
“Mi se pare o idee foarte interesantă. Dacă aş fi stat în unul dintre cele 3 oraşe aş fi participat negreşit. E o modalitate ieşită din comun de a serba ziua îndrăgostiţilor. Tinerilor le stă bine să se bucure de viaţă.”
"Numai când aud de puf parcă mă înec cu ceva. Probabil e o imitaţie a bătăilor cu roşii sau portocale, cred că era mai bine dacă rămânea la stadiul de bătaie cu perne.”
“Ar trebui plănuite cât mai multe activităţi asemănătoare în toată ţara, deoarece se observă o lipsă de imaginaţie la acest capitol.”
“Sunt puţin reticent, dar curios, aşa că voi merge să văd în ce constă acest PufStock.”
"Orice lucru inovator este bine primit, în acest caz fiind vorba despre activitatea "PufStock". Este o nouă modalitate de a te distra, de a spune celui drag "te iubesc" şi de a câştiga ceva bănuţi!"

Happy Valentine’s Day!

Mădălina IACOB

Luis Lazarus mută "Ferma animalelor" de la OTV la Zeus TV

Luis Lazarus mută "Ferma animalelor" de la OTV la Zeus TV: "După zece ani pe sticlă, în care s-a certat cu toţi patronii de televiziuni, Luis Lazarus îşi face postul lui: Zeus TV. Promite că va ajuta săracii, că va educa lumea, dar spune că are nevoie de 'accente tabloide', pentru..."

Dan Diaconescu: Fără prezenţa la OTV Traian Băsescu nu era preşedinte astăzi - Mediafax

Dan Diaconescu: Fără prezenţa la OTV Traian Băsescu nu era preşedinte astăzi - Mediafax: "Realizatorul de televiziune Dan Diaconescu a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Ploieşti, că 'fără prezenţa la OTV în campania electorală din 2009 Traian Băsescu nu era preşedinte astăzi', iar şeful statului i-a 'răspuns' cu patru zile de detenţie."

Care este profilul româncei?

Care este profilul româncei?: "

foto: jezebel.com

Șaten-roșcată, ochi căprui , pomeți proeminenți. Sunt câteva din caracteristicile româncei, după cum se arată într-un studiu realizat de FaceResearch.org, un portal susținut de doi psihologi de la universitatea Aberdeen din Scoția. Cu ajutorul unui software care poate crea fața tipică a unei națiuni, pe baza miilor de fotografii ale oamenilor din respectiva țară, cei de la FaceResearch au definit chipul femeilor din 40 de state diferite, inclusiv din România.