sâmbătă, 28 mai 2011

Forumul media de la Bursa a luat în vizor problemele presei balcanice

Forumul media de la Bursa a luat în vizor problemele presei balcanice: "Patronat interesat doar de promovarea propriilor interese, lipsa de investiții în jurnalismul de calitate, profesionalism alterat de așa-numita medie socială care pune accent pe informație comprimată și efectele crizei economice..."

Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu finala "Dansez pentru tine"

Pro TV - lider de audienţă, vineri, cu finala "Dansez pentru tine": "Pro TV a fost lider de audienţă, vineri, cu finala celui de-al 11-lea sezon

Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice"

Mihaela Rădulescu şi-a lansat cartea "Întreabă-mă orice": "Aproximativ 200 de persoane au participat, sâmbătă, la lansarea în cadrul Târgului de Carte Bookfest 2011 a celei mai recente cărţi semnate de Mihaela Rădulescu,
"

Mailuri care anunță moartea preşedintelui Traian Băsescu, trimise de pe adrese @antena3

Mailuri care anunță moartea preşedintelui Traian Băsescu, trimise de pe adrese @antena3: "'Șoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic” – acesta este conţinutul mail-urilor trimise de pe adresa noreply@antena3. Reprezentanţii..."

De ce Ceauşescu a devenit obiect de studiu pentru Financial Times.

De ce Ceauşescu a devenit obiect de studiu pentru Financial Times.: "Atunci cand Nicolae Ceausescu a supervizat construirea unui palat gigantic la Bucuresti in anii 1980, el a facut o singura exceptie de la regula sa potrivit careia toate materialele trebuie sa provina din Romania. A acceptat un cadou din partea presedintelui Zairului din acea vreme, Mobutu Sese Seko - patru usi gigantice din mahon pentru sala principala, scrie Financial Times, potrivit Agerpres.
Este posibil ca cele mai multe organizatii occidentale si donatorii sa semene foarte putin cu cei ..."

Unul dintre şefii de la Twitter, numit consilier al lui Obama.

Unul dintre şefii de la Twitter, numit consilier al lui Obama.: "Presedintele american Barack Obama i-a desemnat pe directorul general al site-ului de microbloguri Twitter si pe unul din cei mai inalti responsabili de la Microsoft in posturi de consilieri in materie de securitate a telecomunicatiilor, a anuntat Casa Alba, potrivit Agerpres.

In afara de Dick Costolo, director general al Twitter, si Scott Charney, care se ocupa de politica de securitate interna la Microsoft, presedintele american a cerut de asemenea sefului societatii de securitate ..."

Antena 3 : Autorităţile din Botoşani vor să pietruiască un drum naţional

Antena 3 : Autorităţile din Botoşani vor să pietruiască un drum naţional: "drum naţional de la Botoşani transformat din asfaltat în pietruit face înconjorul ţării. “Judeţul Botoşani este pe cale de a stabili un nou record negativ. După Drumul Naţional Rădăuţi-Prut..."

Elevii din clasa a VIII-a care dau corigenţa în august se pot înscrie la liceu în septembrie

Elevii din clasa a VIII-a care dau corigenţa în august se pot înscrie la liceu în septembrie: "
Elevii claselor a VIII-a care vor susţine examenul de corigenţă în perioada 25-26 august se pot înscrie în clasa a IX-a, pe locurile rămase libere, în cea de-a treia etapă de admitere, în intervalul 1-4 septembrie, potrivit calendarului de desfăşurare a examenelor de corigenţă 2010-2011.

"