marți, 17 aprilie 2012

Video:Me as Angelina Jolie !!!A Make-up Transformation !!!!!

MasterChef, episodul 5: La ce probe au fost supuşi concurenţii rămaşi în competiţie

MasterChef, episodul 5: La ce probe au fost supuşi concurenţii rămaşi în competiţie: La ediţia a cincea a competiţiei “MasterChef”, ce a fost difuzată marţi 17 aprilie, de la 20.30, concurenţii şi-au demonstrat calităţile de bucatări la nunta lui Edi şi a Silviei Stancu. Concurenţii au gătit pentru nunta celor doi, petrecere la care au fost invitate o mulţime de vedete, printre care Andra, Pepe, Laura Cosoi, Smiley şi Mihai Petre.





VIDEO/ Filmul “Diaz”, cu Monica Bîrlădeanu, pe locul 5 in box-office-ul din Italia

VIDEO/ Filmul “Diaz”, cu Monica Bîrlădeanu, pe locul 5 in box-office-ul din Italia:
Filmul "Diaz Don't Clean Up This Blood", în regia lui Daniele Vicari şi co-produs de Mandragora Movies, Fandango şi Le Pacte este pe locul 5 în box office-ul italian, înregistrând încasări de 870.000 de dolari. Lungmetrajul este distribuit la ora actuală în 240 de săli de cinema italiene, inclusiv în săli multiplex.



Filmul produs de Bobby Păunescu, Domenico Procacci şi Jean Labadie a avut la bază un scenariu scris de Daniele Vicari şi de Laura Paolucci, iar din distribuţia lui fac parte Jennifer Ulrich, Monica Bîrlădeanu (foto: o scenă din film), Claudio Santamaria, Elio Germano, Alessandro Roja şi Cosmin Seleşi.
Filmul prezintă evenimentele dramatice din timpul Summitului G8 care a avut loc la Genova în 2001: sute de poliţişti au bătut 93 de tineri manifestanţi care se refugiaseră în incinta şcolii “Diaz” .
Amnesty International a catalogat episodul drept “cea mai gravă încălcare a drepturilor omului dintr-o ţară vestică după al doilea război mondial.

Citeşte mai mult...

Ramona Bădescu şi-a petrecut Paştile în România: “Aduc în Italia salată de boeuf”

Ramona Bădescu şi-a petrecut Paştile în România: “Aduc în Italia salată de boeuf”:
Ramona Bădescu şi-a petrecut sărbătorile de Paşti în România, acasă la părinţii ei. La Craiova, românca a povestit că s-a delectat cu preparate tradiţionale, gătite de mama ei.
Prăjitura “Deşteapta”
"M-am bucurat ca în fiecare an că am venit acasă să fiu alături de părinţii mei de Paşti. Fizic nu a fost prea bine, pentru că am mâncat mult. Mama m-a aşteptat acasă cu toate preparatele tradiţionale de Paşte. Am gătit şi eu în ziua de Paşte, am făcut împreună cu mama prăjitura "Deşteapta", chiar aşa se numeşte. Această prăjitură îi place şi iubitului meu şi bineînţeles că o să-i duc şi lui în Italia câte ceva din ce am pregătit la Craiova. Am făcut special şi o fotografie când eram în bucătărie şi pregăteam prăjitura, ca să vadă că am preparat-o eu! Se face din făină, ouă, zahăr, lapte şi o pui la cuptor, unde se împarte de una singură şi se formează în trei straturi, un strat de pandişpan, unul cremos şi unul pufos pe deasupra", a declarat Ramona pentru PRO TV Magazin.
Aduc salată de boeuf în România
 "Am gustat din drob, care a fost foarte bun, ciorba de miel... mă uitam la

Citeşte mai mult...

Record: interviul fara intrebari Cristoiu-Nastase

Record: interviul fara intrebari Cristoiu-Nastase: "Jurnalistul nu trebuie sa fie in relatii prea stranse mai ales cu politicienii" declara sententios Ion Cristoiu prin februarie intr-un interviu pentru paginademedia.ro. Asa este. Teoretic. In practica insa, Ion Cristoiu reuseste performanta de a se apropia pana la identificare de omul politic, ocolind orice intrebare care l-ar putea pune in dificultate pe interlocutor, in cazul acesta pe Adrian Nastase, fost premier si sef de partid, actualmente justitiabil, detinand deja o condamnare recurabila. Cristoiu recidiveaza in osanalele ridicate acestui personaj...

Căsătoria lui Pepe, transmisă, miercuri, în direct la "Happy Hour"

Căsătoria lui Pepe, transmisă, miercuri, în direct la "Happy Hour": Pepe se va căsători cu iubita lui, Raluca Pastramă, miercuri, iar cununia civilă a celor doi va fi transmisă în direct în emisiunea "Happy Hour", informează Pro TV.







CIFRE: Jumătate din traficul de pe internet este făcut pe site-uri de SPORT!

CIFRE: Jumătate din traficul de pe internet este făcut pe site-uri de SPORT!: Circa 46% din traficul pe internet realizat la nivel european provine de pe site-urile de sport, arată o analiză ComScore. Astfel, Turcia şi Irlanda ar putea ajunge chiar Statele Unite ale Americii, în care 70,9% din trafic este...

O trupă a făcut un cover indie la piesa Innei, "Hot" | VIDEO

O trupă a făcut un cover indie la piesa Innei, "Hot" | VIDEO: Trupa Blue Nipple Boy a lansat o reinterpretare a piesei care a făcut ocolul lumii, cântate de Inna.

Ce articole au circulat pe Facebook. “Ungurii ne dau o lecție de civilizație”, distribuit de peste 6.500 de ori

Ce articole au circulat pe Facebook. “Ungurii ne dau o lecție de civilizație”, distribuit de peste 6.500 de ori: O serie de imagini ce prezintă oamenii din Miercurea Ciuc ce așteaptă frumos aliniați sfințirea produselor în prag de Paște au fost vedetele Facebook-ului în săptămâna 9 – 16 aprilie, potrivit monitorizării Facebrands PRO. Fotografiile postate pe blogul criserb.ro a fost distribuit de peste 6.500 de ori în doar o săptămână. Lista completă, în continuare... mai mult »

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe prezentate într-o nouă carte.

FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe prezentate într-o nouă carte.: Mitul Marilyn Monroe continua capteze atentia publicului. Sute de fotografii cu Marilyn Monroe au fost dezvaluite in ultimii ani, iar recent au fost prezentate noi poze cu vedeta anilor '50 in cartea "Marilyn By Magnum", lucrare ce comemoreaza 50 de ani de la moartea acesteia, potrivit Daily Mail.
Citeste si FOTOGRAFII inedite cu Marilyn Monroe din timpul filmarilor la pelicula Niagara
Cartea reuneste multe dintre imaginile realizate de catre membrii Agentiei Magnum, o agentie celebra ...

Elena, solista Mandinga, votată de europeni cea mai sexy concurentă de la Eurovision

Elena, solista Mandinga, votată de europeni cea mai sexy concurentă de la Eurovision: Elena se află pe primul loc în topul celor mai frumoase concurente de la Eurovision 2012, clasament realizat prin voturile cititorilor unuia dintre cele mai populare bloguri de profil.

Scriitorul german Günter Grass, spitalizat din cauza unor probleme cardiace

Scriitorul german Günter Grass, spitalizat din cauza unor probleme cardiace: Scriitorul german Günter Grass a fost internat, luni, din cauza unor probleme cardiace, într-o clinică din Hamburg, a declarat un purtător de cuvânt al spitalului.





17 aprilie. Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook

17 aprilie. Care sunt cele mai populare vedete din România pe Facebook: Andi Moisescu, producătorul General Apropo TV, Andreea Raicu, Gheorghe Hagi, Lucian Bute şi Mihai Morar se află în topul vedetelor cu cei mai mulți fani pe Facebook, scrie capital.ro. Andi Moisescu a adunat 212.007 de fani, iar Andreea Raicu 158.515. Din categoria muzicienilor, Inna are cel mai mare număr de fani, 5,2 milioane, deţinând cea... mai mult »