marți, 21 august 2012

Vis de Artist la Summer Fest Botoşani

(titre inconnu):

VA ASTEPTAM CU DRAG!


TOP 10: Cele mai populare aplicaţii utilizate de români pe Facebook

TOP 10: Cele mai populare aplicaţii utilizate de români pe Facebook: Cele mai populare aplicaţii utilizate de români pe Facebook sunt Welcome şi Fanta Players, cu un număr mediu de 20.000 de utilizatori pe zi, potrivit serviciului de monitorizare Facebrands.

EDITORIALUL EVZ: Nu s-a terminat. Crin Antonescu va da foc României

EDITORIALUL EVZ: Nu s-a terminat. Crin Antonescu va da foc României: Aţi greşit dacă aţi crezut că după decizia clară a Curţii Constituţionale va fi linişte.

Şocul puciştilor

Şocul puciştilor: Până în ultima clipă, pucisştii au sperat că judecătorii vor vota pentru validarea farsei. De-aici şi şocul pe care l-au trăit în momentul când planurile lor s-au spulberat. Până în ultima clipă, i-au bombardat pe membrii CCR cu...

FABULOS. Luxoasele palate ale romilor din Buzescu, imortalizate în National Geographic | FOTO

FABULOS. Luxoasele palate ale romilor din Buzescu, imortalizate în National Geographic | FOTO: Jurnaliștii de la prestigioasa revistă americană National Geographic au venit în România pentru a realiza un reportaj despre comunitatea romă din localitatea Buzescu, județul Teleorman.

Scrisori către părinţii plecaţi la muncă în străinătate: "Dragă tată, au ...

Scrisori către părinţii plecaţi la muncă în străinătate: "Dragă tată, au ...:
„Dragă tată, au trecut aproape patru ani de când nu ne-am mai văzut. Dar am o poză cu dumneavoastră şi mă uit la ea şi încep să plâng. Am crescut foarte mult de când ai plecat” (…).
Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Timiş a lansat o invitaţie copiilor din judeţ ai căror părinţi sunt plecaţi în străinătate: de a a-şi scrie gândurile, dorinţele, mesajele către părinţii lor, în scrisori ce ar urma să fie publicate într-o broşură. Până acum instituţia a primit aproape 100 de scrisori, scrie publicaţia Timis online.
Iată câteva fragmente din aceste scrisori zguduitoare.
"Părinţii mei fiind în străinătate, mă simt tot timpul singură şi părăsită. Am înţeles că au plecat să muncească pentru a îmi oferi mie un trai mai bun, dar îmi e greu fără ei şi aş vrea să fie aproape de mine când sunt tristă (…). Fără părinţi îmi este greu pentru că toate greutăţile şi responsabilităţile lor le iau asupra mea. Eu sunt şi mamă şi tată pentru frăţiorul meu (…).
La şcoală când sunt şedinţe şi văd părinţii celorlalţi copii că îi ceartă că nu învaţă, mi-aş dori să fiu şi eu certată de părinţii

Citeşte mai mult...

AFP: Fostul căpitan de marină rămâne la cârma României

AFP: Fostul căpitan de marină rămâne la cârma României: Fost căpitan de marină comercială, preşedintele Traian Băsescu, care a evitat pentru a doua oară marţi perspectiva demiterii, a pozat în apărător neobosit al reformelor împotriva tuturor, asemeni unui ”tiran”, după cum îi...

Schimbari in conducerea editoriala a Realitatea TV

Schimbari in conducerea editoriala a Realitatea TV: Noul director executiv al Realitatea TV, Mura Franculescu, a decis o serie de schimbari in conducerea editoriala a postului, potrivit unui anunt intern citat de Paginademedia.ro. Acesta arata ca atributiile a trei sefi - Madalina Radulescu, Sorin Kosz si Carmen Ungureanu "au fost preluate de catre ceilalti colegi din conducerea departamentelor respective".

Glume despre invalidarea referendumului. „Iniţial, Crin Antonescu a tradus în engleză decizia CCR şi i s-a părut favorabilă”

Glume despre invalidarea referendumului. „Iniţial, Crin Antonescu a tradus în engleză decizia CCR şi i s-a părut favorabilă”: Decizia de invalidare a referendumului a devenit subiectul principal nu doar în presa românească, ci şi pe reţelele de socializare Facebook şi Twitter.

NATURE. Plagiatul este în sângele românilor: a început cu Elena Ceauşescu. ...

NATURE. Plagiatul este în sângele românilor: a început cu Elena Ceauşescu. ...: Publicatia care a decoperit plagiatul in cazul Victor Ponta scrie ca furtul intelectual este o norma in Romania si isi are radacini adanci in trecut.

Intr-un editorial intitualt "Repeat after me" (Repeta dupa mine") publicatia "Nature" scrie ca "plagiatul pare endemic in Romania" si aminteste ca "Elena nu ave a luat bacalaureatul dar puterea sotului sau, dictatorul Nicolae Ceausescu a facut ca Universitatea din Bucuresti sa ii acorde titlul de doctor. Lucrarile stiintifice care au aparut ...

Atac informatic asupra site-ului tribunalului care le-a judecat pe membrele trupei Pussy Riot

Atac informatic asupra site-ului tribunalului care le-a judecat pe membrele trupei Pussy Riot: Site-ul de Internet al tribunalului care a condamnat la doi ani de închisoare trei membre ale grupului Pussy Riot pentru o "rugăciune punk" împotriva lui Vladimir Putin a fost victima unui atac cibernetic marţi, timp de câteva ore, potrivit unui purtător de cuvânt al acestei instanţe.





Ideea căsătoriei o face pe Angelina Jolie să râdă

Ideea căsătoriei o face pe Angelina Jolie să râdă: Întrebată în ce stadiu este cu pregătirile pentru nuntă, Angelina Jolie a râs.

Pleşu, ironic: Adversarii lui Băsescu m-au convins că omul are anvergură cosmică

Pleşu, ironic: Adversarii lui Băsescu m-au convins că omul are anvergură cosmică: Andrei Pleşu publică, în Dilema Veche, un articol ironic în care spune că adversarii lui Traian Băsescu l-au convins că preşedintele suspendat "are o anvergură cosmică".

Pleşu, ironic: Adversarii lui Băsescu m-au convins că omul are anvergură cosmică

Pleşu, ironic: Adversarii lui Băsescu m-au convins că omul are anvergură cosmică: Andrei Pleşu publică, în Dilema Veche, un articol ironic în care spune că adversarii lui Traian Băsescu l-au convins că preşedintele suspendat "are o anvergură cosmică".