marți, 4 octombrie 2011

Video: Pisicuţa care copiază gesturile stăpânului

Radu Moraru pentru Capital: Postul 10TV este in moarte clinica

Radu Moraru pentru Capital: Postul 10TV este in moarte clinica: Postul 10 TV al operatorului de cablu RCS&RDS si al carui director general este Radu Moraru, se va inchide, a declarat pentru Capital omul de televizune. "Nu am apucat sa vorbesc cu cei de la RCS&RDS, insa pot sa spun ca 10TV este in moarte clinica", a declarat Radu Moraru. Prezentatoarea tv Emma Zeicescu a anuntat luni, pe blogul personal, ca si-a dat demisia de la Realitatea TV si, impreuna cu colegul Cosmin Stan, va pleca la noua televiziune de stiri ce urmeaza sa fie lansata de operatorul RCS&RDS

Primul mare proces pe noul Cod Civil: Andreea Marin şi tabloidele - Vedete > EVZ.ro

Primul mare proces pe noul Cod Civil: Andreea Marin şi tabloidele - Vedete > EVZ.ro: "Concret, jurnalistul poate face publice şi situaţii menţionate anterior, în cazul în care el a fost de "bună credinţă" şi a existat un "interes public". Situaţii în care probatoriul diferă, evident, de la caz la caz.
Aşadar, judecătorii sunt cei care vor decide dacă, într-un caz anume, a existat un "interes public", iar jurnalistul a fost de "bună credinţă", atunci când a publicat astfel de materiale, fără acordul persoanelor la care ele s-au referit. Sau dacă nu."

'via Blog this'

Vocea României: Cele mai bune momente din a doua ediţie

Vocea României: Cele mai bune momente din a doua ediţie: Şi a doua editie a show-ului Vocea României a adus o mulţime de momente impresionante pe micul ecran. Vezi mai jos cele mai bune momente din emisiune:

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., primul interviu împreună

Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr., primul interviu împreună: Cei doi au apărut la emisiunea "Sinteza Zilei" de pe postul Antena 3, unde au declarat că vor da în judecată ziarul Click

Ghiozdanele elevilor nu trebuie să depăşească 10% din greutatea lor

Ghiozdanele elevilor nu trebuie să depăşească 10% din greutatea lor:




News Conducerea Inspectoratului Şcolar le-a recomandat învăţătorilor să nu le mai solicite elevilor ca în fiecare zi să aducă la şcoală toate manualele şi auxiliarele. Potrivit medicilor pediatri, ghiozdanul unui copil nu ar trebui să cântărească mai mult de 10% din greutatea corpului.

Deficit de microbuze şcolare

Deficit de microbuze şcolare:






News Judeţul Botoşani mai are nevoie de cel puţin 12 microbuze şcolare pentru a se asigura transportul elevilor la unităţile şcolare. Până ce Ministerul Educaţiei va rezolva problema, conducerea Inspectoratului Şcolar le recomandă directorilor de şcoli şi primarilor să încheie contracte cu firme care se ocupă de transport persoane.

Elena Ceauşescu a pus un Renoir în garajul casei, unde s-a udat de la ploaie | VIDEO

Elena Ceauşescu a pus un Renoir în garajul casei, unde s-a udat de la ploaie | VIDEO: Nicolae Stan, generalul locotenent care a fost aghiotantul lui Nicolae Ceauşescu timp de 1.146 de zile, continuă seria dezvăluirilor sale incendiare în "Evenimentul zilei".

Italia:Tânăr înjughiat mortal de tatăl vitreg, pentru că i-a luat apărarea mamei

Tânăr înjughiat mortal de tatăl vitreg, pentru că i-a luat apărarea mamei:

Un român de 58 de ani, Ion Voinea, a fost arestat la Catania (Sicilia), fiind acuzat că şi-ar fi înjunghiat mortal fiul vitreg, Georgian Iancu, de 21 de ani. Tânărul a fost “pedepsit” pentru că ar fi încercat să-şi apere mama, pălmuită de Voinea, în faţa fiului ei.


Agresiunea a avut loc duminică seară, în zona San Giuseppe la Rena din Catania, într-un edificiu părăsit, în care trăiau mai multe familii, în condiţii degradante. Georgian Iancu şi tatăl său vitreg lucrau doar din când în când, ca zugravi, iar mama tânărului era menajeră la o familie de italieni. Martorii spun că cei trei obişnuiau să consume băuturi alcoolice şi să se certe între ei.


Motivul agresiunii, conform unei prime reconstituiri, este unul banal: Voinea i-ar fi cerut femeii o ţigară, dar aceasta i-a răspuns că “ţigările s-au terminat”. Nemulţumit de răspunsul primit, bărbatul ar fi pălmuit-o pe româncă. Georgian Iancu a sărit în apărarea mamei, lovindu-şi tatăl vitreg. După câteva momente, Voinea a ripostat, înjunghiindu-l mortal pe tânăr.


Iniţial, cei prezenţi nu şi-au dat seama de gravitatea loviturii. Apoi, femeia şi-a dat seama că tânărul nu se

Citeşte mai mult...

VEZI AICI cine sunt vedetele masculine din noul sezon “Dansez pentru tine”

VEZI AICI cine sunt vedetele masculine din noul sezon “Dansez pentru tine”:

Patru vedete masculine care vor concura în cel de-al doisprezecelea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” ştiu sigur că după această experienţă vor avea o condiţie fizică bună, vor fi buni dansatori şi, cu puţin noroc, îşi vor găsi chiar sufletul pereche. Este vorba despre Pepe, Mircea Solcanu, Daniel Niţoiu şi Alex de la trupa Zero.


Latino lover-ul Pepe, Mircea Solcanu, prezentatorul “PoveŞtirilor de Noapte” de la Acasă TV, Daniel Niţoiu, prezentatorul Ştirilor Pro TV de la ora 13.00, şi Alex Piscunov, bateristul trupei Zero de la emisiunea “Happy Hour”, sunt pregătiţi să intre în competiţia visurilor şi să facă spectacol în paşi de dans.


Pepe visează la sufletul pereche


Pepe şi-a dorit dintotdeauna să participe la “Dansez pentru tine”, însă se pare că acum este cel mai potrivit moment pentru el. “Acum sunt extrem de matur şi stăpân pe situaţie, sunt montat psihic să fac faţă stresului şi presiunii de la “Dansez pentru tine”, cu condiţia fizică stau bine, cu sufletul stau bine şi simt că partenera mea va deveni pentru mine parte din familia mea. Mă voi implica în cazul ei şi vreau să o fac să-şi împlinească visul”, spune Pepe.


Pe lângă faptul că se

Citeşte mai mult...

Miliardarul şi magnatul media rus Aleksandr Lebedev, acuzat de huliganism. Mogulul riscă până la cinci ani de închisoare

Miliardarul şi magnatul media rus Aleksandr Lebedev, acuzat de huliganism. Mogulul riscă până la cinci ani de închisoare: Miliardarul şi magnatul media rus Aleksandr Lebedev a fost acuzat de huliganism, după ce l-a lovit cu pumnul pe miliardarul din domeniul imobiliar Serghei Polonski în timpul unei emisiuni de televiziune, a anunţat marţi Comitetul de investigaţii rus, citat de RIA Novosti.





Procesul în cazul Michael Jackson: Cum au reacţionat copiii starului când a fost anunţată moartea tatălui lor

Procesul în cazul Michael Jackson: Cum au reacţionat copiii starului când a fost anunţată moartea tatălui lor: Copiii cântăreţului Michael Jackson au devenit "isterici" în momentul în care medicii au anunţat moartea tatălui lor, a declarat luni medicul de la serviciile de urgenţe din Los Angeles care a pronunţat decesul starului, pe 25 iunie 2009.





Amendă: OTV se întrerupe zece minute. Prea mult Partidul Poporului

Amendă: OTV se întrerupe zece minute. Prea mult Partidul Poporului: Excesul de propagandă pentru propriul partid îl costă pe Dan Diaconescu …zece minute de emisie. Consiliul Național al Audiovizualului a votat întreruperea emisiei postului OTV timp de zece minute. Motivul este difuzarea publicității politice pentru Partidul Poporului, înființat de Dan Diaconescu, în afara campaniei electorale. Dan Diaconescu și-a promovat propriul partid timp de mai multe luni,... mai mult »

Alexandru Lazescu, presedinte-director general al TVR: In cateva saptamani vom lansa propria platforma de continut TV pe internet

Alexandru Lazescu, presedinte-director general al TVR: In cateva saptamani vom lansa propria platforma de continut TV pe internet: TVR va lansa pana la sfarsitul lunii octombrie propria platforma online de continut TV, care se va numi TVR Plus, a anuntat marti Alexandru Lazescu, presedinte-director general al televiziunii publice. In prima faza va fi, in principal, continut TVR, iar accesul va fi gratuit, a mai spus Lazescu.

Elevii sa nu fie notati daca nu si-au facut temele, nici daca le-au facut gresit, spune Ada Macovei!

Elevii sa nu fie notati daca nu si-au facut temele, nici daca le-au facut gresit, spune Ada Macovei!: Inspectorul general Ada Macovei sustine ca majoritatea parintilor au optat ca elevii sa primeasca teme pentru acasa, insa volumul acestora sa fie unul rezonabil.
Sefa invatamantului botosanean face un nou apel catre profesori sa adapteze temele pentru acasa pe...

Accesul elevilor in scolile din municipiul Botosani, pe baza de amprenta digitala!

Accesul elevilor in scolile din municipiul Botosani, pe baza de amprenta digitala!: Pana in luna februarie 2012, Inspectoratul Scolar Judetean va trebui sa gaseasca solutii pentru achizitionarea de sisteme care sa permita legitimarea si pontajul elevilor, dar si al cadrelor didactice la intrarea in unitatea de invatamant.

Desi,...

Senatorii SUA cer investigații la Facebook

Senatorii SUA cer investigații la Facebook: Doi senatori ai Statelor Unite au soliticat Comisiei Federale pentru Comerț să demareze o investigație în ceea ce privește practicile prin care Facebook își urmărește utilizatorii și după ce aceștia ies din contul rețelei...

Informaţii RMGC (RMGCPR) on Twitter

Războiul Roşia Montana pe Twitter
Informaţii RMGC (RMGCPR) on Twitter:

'via Blog this'

Companiile aurului s-au prăbușit la Bursa din Toronto. Gabriel Resources a pierdut peste 33% în două luni. Și secvențe din războiul pe Twitter pentru Roșia Montană « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

Companiile aurului s-au prăbușit la Bursa din Toronto. Gabriel Resources a pierdut peste 33% în două luni. Și secvențe din războiul pe Twitter pentru Roșia Montană « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: "Căderea a fost însă drastică în ultima săptămână, Gabriel Resources încheiind ziua cu o cădere de peste 33% (în raport cu maximul înregistrat pe 14 iulie). Gabriel Resources nu a mai cunoscut o cotație atât de scăzută de pe 30 septembrie 2010, când a încheiat tot cu o 5,96 dolari/acțiune.

Căderi susbstanțiale la bursă au înregistrat și European Goldfields (care deține licențe de exploatare în județul Hunedoara), care încheiat ziua cu o cotație 8,58 dolari/acțiune după un maxim de 13,43 dolari înregistrat pe 18 iulie, precum și Carpathian Gold, cu 0,53 dolari/acțiune după un maxim de 0,74 în urmă cu doar două săptămâni."

'via Blog this'

Cazul Roșia Montană a ajuns pe Aljazeera (video)! Și din nou în Parlamentul European « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET

Cazul Roșia Montană a ajuns pe Aljazeera (video)! Și din nou în Parlamentul European « voxpublica | Platforma de comentarii, bloguri si opinii REALITATEA.NET: " Conform TVR, Comisia Europeană ar fi dat deja un răspuns acestei petiții, informând că, în mare, garanția de 150 de milioane de euro pe care RMGC și-a asumat că o va asigura la începutul proiectului se înscrie în limitele minime ale legislației UE referitoare la exploatările cu cianuri, iar decizia finală va aparține autorităților române. Cu toate acestea, Comisia Europeană a solicitat detalii suplimentare referitoare la modul (parametrii) în care s-a calculat suma în discuție.

Despre ceea ce se va discuta la Comisia pentru Petiții vă voi ține la curent în zilele următoare. Până atunci, un reportaj despre Roșia Montană difuzat ieri de… televiziunea arabă AlJazeera (varianta în limba engleză)."

'via Blog this'

Cum l-a iertat Sârbu pe „trădătorul“ Mândruţă

Cum l-a iertat Sârbu pe „trădătorul“ Mândruţă: "Printre aceştia se numără Florin Călinescu, unul dintre simbolurile Pro TV, care a plecat şi apoi a revenit în trust. El a fost una dintre vedetele-locomotivă ale Pro în perioada 1996 - 2001. Călinescu a părăsit postul de televiziune pentru a deveni manager la Tele 7Abc, iar în 2003 a revenit în Pro. Un alt caz este cel al grupului Divertis. „Călinescu este, alături de Andreea Esca, personificarea Pro TV, deci decizia Pro TV de a colabora din nou a fost nu numai nostalgică, ci şi logică", declară Iulian Comanescu, analist media."

'via Blog this'

Omul care anunţă moartea. "Jurnaliştii nu sunt vestitori ai morţii" | Jurnalul National | Jurnalul National

Omul care anunţă moartea. "Jurnaliştii nu sunt vestitori ai morţii" | Jurnalul National | Jurnalul National: "Cod Audiovizual
ART. 43 (1) ...Nu se pot difuza:
a) imagini ale persoanei aflate în situaţia de victimă, fără acordul acesteia;
b) imagini ale persoanei fără discernământ sau decedate, fără acordul familiei;
c) imagini care exploatează sau scot în evidenţă traumele ori traumatismele unei persoane.

ART. 44
(1) Orice persoană are dreptul la respectarea intimităţii în momente dificile, cum ar fi o pierdere ireparabilă sau o nenorocire.
(2) În cazul situaţiilor de suferinţă umană, al dezastrelor naturale, accidentelor sau al actelor de violenţă, radiodifuzorii au obligaţia de a nu se amesteca nejustificat în viaţa privată.

"

'via Blog this'

Omul care anunţă moartea. "Jurnaliştii nu sunt vestitori ai morţii" | Jurnalul National | Jurnalul National

Omul care anunţă moartea. "Jurnaliştii nu sunt vestitori ai morţii" | Jurnalul National | Jurnalul National: "Le bat la uşă oamenilor, înaintea au­to­ri­tă­ţi­lor, şi le spun sec, aşteptând lacrima ce ridică rating-ul: "V-a murit fiul". Sau mama, sau soţul. Urmează marea în­­trebare, "cea mai tâmpită întrebare ce se poate pune", după cum măr­tu­ri­­seşte un psihoterapeut: "Cum vă sim­ţiţi?". Sunt gafe de manual la care, pâ­nă la otevizarea presei, jurnaliştii pri­­veau cu dispreţ. La ju­­mă­tatea ani­lor ’90, în elanul apa­ri­ţiei presei libere, un reporter bate la uşa familiei unui pi­lot mort în accident aviatic şi începe să-i în­tre­be co­pi­lul: "Unde e tati? Îl iu­beşti pe tati? Tati nu mai e...". Moda jurnalis­mului lip­sit de omenie a re­ve­nit de câţiva ani: au apărut jurnaliştii de ca­tafalc, jur­­naliştii-hienă care hăr­­ţuiesc familiile celor morţi. "

'via Blog this'

Clamparu spera in iertarea lui Dumnezeu

Clamparu spera in iertarea lui Dumnezeu:


Ioan Clamparu spera in bunatatea si iertarea lui Dumnezeu.

OPINII: Nu il urasc, nu am nimic cu el!

OPINII: Nu il urasc, nu am nimic cu el!: Acum ceva vreme, la o emisiune TV, vorbindu-se despre o anumita categorie de oameni, invitatul emisiunii concluziona scurt: "Nu am nimic cu ei, dar nu pot sa ii inghit." Cuvintele sale au fost insotite de un zambet, el intelegand prea bine contrazicerea dintre...