marți, 19 iulie 2011

VIDEO Rupert Murdoch, atacat cu spuma de ras in Parlamentul britanic

VIDEO Rupert Murdoch, atacat cu spuma de ras in Parlamentul britanic: "Magnatul media Rupert Murdoch si fiul sau, James Murdoch, care controleaza grupul News Corp. - proprietarul tabloidului News of the World (NOTW) - sint audiati la aceasta ora de o comisie a Parlamentului britanic. Cei doi, alaturi de Rebekah Brooks (fosta sefa a diviziei britanice a News Corp.) - au fost invitati sa vorbeasca despre scandalul telefoanelor interceptate ilegal de ziaristi ai NOTW (inchis in urma dezvaluirilor).
UPDATE 19.20: Un tanar l-a atacat pe Rupert Murdoch cu o farfurie plina cu spuma de ras in timpul audierilor la Parlamentul britanic. Sedinta a fost reluata dupa citeva minute.
  • Vezi in articol imagini cu momentul atacului
"

Topul universităților particulare


Topul universităților particulare: "Topul universităților particulare
Universitățile private se pregătesc să-și numere bobocii și în această vară. Mai puțin decât de obicei, ce-i drept. Proaspeții absolvenți de liceu, cu diploma de bacalaureat în buzunar (norocoșii!), au făcut deja turul universităților. Dacă la cele de stat, în multe din cazuri, se susține încă un examen, la universitățile cu plată, odată cu taxa de înscriere, te poți considera student. Mai mult, condițiile oferite de acestea, de la săli și echipamente moderne la tot felul de alte facilități, fac din universitățile private instrumentul perfect pentru anii de facultate.

În România, ..."

"Consumul de tabloid distruge organele interne ale statului" | Romania Libera

"Consumul de tabloid distruge organele interne ale statului" | Romania Libera: "Scandalul interceptărilor e un Watergate cu capul în jos: dacă la începutul anilor '70 Washington Post, prin Bob Woodward şi Carl Bernstein, dădea jos un preşedinte şi dovedea că presa e un garant al democraţiei, acum mass-media apare ca marele ticălos şi cel mai lipsit de scrupule membru al unei triade compuse dintr-un stat corupt, o presă în degringoladă, lipsită de busolă, şi un public-electorat stupid şi atât de interesat de scandal, încât acesta devine o marfă mai pernicioasă decât pornografia."

Fost reporter de la News of the World care a făcut dezvăluiri despre interceptări, găsit mort

Fost reporter de la News of the World care a făcut dezvăluiri despre interceptări, găsit mort: "Fostul reporter de la News of the World Sean Hoare, primul jurnalist identificat care a afirmat că fostul redactor-şef adjunct al tabloidului Andy Coulson ştia despre interceptările efectuate de personalul său, a fost găsit mort, relatează The Guardian, în ediţia electronică de luni.

"

Scrisoarea unui elev revoltat face furori pe Internet

Scrisoarea unui elev revoltat face furori pe Internet: ""Generaţia rataţilor! Generaţia etnobotanistilor! Generaţia idioţilor! Generaţia facebook! - aşa ne cataloghează mass media şi opinia publică din întreaga ţară în zilele acestea pe toţi care am dat Bacalaureatul - eu le spun doar atât - RUSINE!..."

Oana Zavoranu nu l-a uitat pe Pepe: «Astept sa-l iau iar de sot»

Oana Zavoranu nu l-a uitat pe Pepe: «Astept sa-l iau iar de sot»: "Oana Zavoranu vrea sa inceapa un nou capitol in viata sa. De cand a divortat de Pepe, vedeta Tv recunoaste ca viata i s-a schimbat radical si spune, ca desi i-a fost extrem de greu sa se obisnuiasca ca artistul nu mai este sotul ei, si-a regasit linistea si vrea sa o ia de la zero, fara amintiri si"