sâmbătă, 14 mai 2011

​Eurovision 2011: De la cine a primit Romania voturile / Italia si Moldova ne-au oferit numarul maxim de puncte

​Eurovision 2011: De la cine a primit Romania voturile / Italia si Moldova ne-au oferit numarul maxim de puncte: "Si in acest an, votarea in cadrul concursului Eurovision s-a facut avand la baza ratiuni geopolitice. Acest lucru poate fi observat si din modul in care au votat romanii (12 puncte oferite Moldovei) si basarabenii (12 puncte oferite Romaniei).
  • Vezi catre cine au mers voturile Romaniei, precum si de unde au obtinut romanii si moldovenii cele 77, respectiv 97 de puncte din finala.
​"

Hotel FM a obţinut locul 17 în finala Eurovision 2011

Top 5 cele mai slabe clasări ale României la Eurovision: "Formaţia orădeană Hotel FM a obţinut locul 17 în finala Eurovision 2011, desfăşurată la Düsseldorf, Germania."

Ei sunt câştigătorii Eurovision 2011

Multe foto, câştigătoarea cu chiloţii la vedere!
Ei sunt câştigătorii Eurovision 2011: "Reprezentanţii Azerbaidjanului, Eldar şi Nigar, au cucerit publicul în finala concusului Eurovision 2011. Versurile baladei lor, „Running scared”, sunt semnate de cei care au realizat și versurile cântecului „Drip Drop” cu care..."

Premierul bulgar: Comunistii si progeniturile lor trebuie sa fie judecati fara mila

Premierul bulgar: Comunistii si progeniturile lor trebuie sa fie judecati fara mila: "Comunistii si progeniturile lor trebuie sa fie judecati fara mila, a declarat sambata premierul bulgar Boiko Borisov, la o intalnire cu victimele represiunii regimului comunist, transmite Novinite. "Comunistii aia si copiii lor inca ar mai conduce Bulgaria, daca noi nu i-am fi inlaturat de la putere", a adaugat seful Executivului de la Sofia."

Un profesor de muzicologie britanic a întocmit “formula succesului la Eurovision” - Evenimente > EVZ.ro

Un profesor de muzicologie britanic a întocmit “formula succesului la Eurovision” - Evenimente > EVZ.ro: "Dincolo de mult blamatul vot politic sau regional, Scott a analizat și elementele care ar putea aduce succes unei piese, definind câteva “teme garantate”, cum ar fi „cheful de viață” – din piesa „Congratulations”, „parodia” – în “Boom Bang a Bang” sau piesa „Hard Rock Hallelujah” a metaliștilor finlandezi de la Lordi (câștigătoare în 2006), tema aspirațională sau „timpul liber” – ca în „Puppet on a String” cântată de Sandy Shaw. „Acestea sunt teme testate de-a lungul timpului și, dacă alegi una dintre ele nu vei mai avea așa mari probleme șă obții puncte”, spune Scott."

Un portret al lui Elizabeth Taylor a fost vândut cu 26,9 milioane de dolari

Un portret al lui Elizabeth Taylor a fost vândut cu 26,9 milioane de dolari: "Un portret al actriţei Elizabeth Taylor, realizat în anul 1963 de Andy Warhol, a fost achiziţionat pentru suma de 26,9 milioane de dolari în cadrul unei licitaţii organizate, joi, la New York.





"

Mircea Badea: «Vreau vacanta! Nu mai pot cu nervii capului»

Mircea Badea: «Vreau vacanta! Nu mai pot cu nervii capului»: "Prezentatorul emisiunii «In gura presei» trece printr-o perioada stresanta. Mircea Badea marturiseste ca este extrem de nervos si are nevoie de cateva zile libere pentru a se relaxa."

Irinel Columbeanu a fost agresat de Monica

Irinel Columbeanu a fost agresat de Monica: "Scadalul dintre Monica si Irinel Columbeanu continua. Dupa ce fosta «Scorpie de la Izvorani» a vorbit pentru prima data de la divort, printr-o scrisoare trimisa presei, in care spunea ca se teme ca viata sa este in pericol, din cauza sotului ei, Irinel Columbeanu raspunde acuzatiilor adu"

Cum faci 2.000 € vara aceasta

Cum faci 2.000 € vara aceasta: "Un job pe timpul verii în UE e plătit, în medie, cu 700 de euro pe lună. Poţi lucra în hotelurile din Grecia şi Italia, la cules de fructe în Germania, dar şi în pădurile din Cehia."

Tableta TV: Cum înveţi să citeşti cu National Geographic - Opinii EVZ > EVZ.ro

Tableta TV: Cum înveţi să citeşti cu National Geographic - Opinii EVZ > EVZ.ro: "nimalele preistorice şi urmaşii lor din zilele noastre, lupta urşilor polari pentru supravieţuire sau viaţa macacilor sunt genul de subiecte pe care fetiţa le urmăreşte cu sufletul la gură, exersându-şi în acest timp cititul, care de la o zi la alta este mai cursiv. Iar exemplul ei nu e singular. Copiii se dezvoltă şi au evoluţii uimitoare urmărind şi citind subiecte de genul celor amintite"

Decizia nr. 357 din 12.05.2011 - CNA

Decizia nr. 357 din 12.05.2011 - CNA: "Sub acest aspect, membrii Consiliului apreciază că moderatorul emisiunii, atunci când prezintă o emisiune către public trebuie să fie, indiferent de starea sa de spirit ori de motivele care au provocat-o, un arbitru neutru şi imparţial.

De asemenea, Consiliul consideră că şi în situaţia în care judecăţile de valoare sau opiniile exprimate de invitaţi sau de moderator nu sunt unele pozitive, apreciative, moderatorul sau prezentatorul unui program de televiziune are obligaţia să respecte dreptul la imagine al persoanei şi să nu folosească sau să permită folosirea de către invitaţi a unui limbaj injurios."