joi, 9 februarie 2012

TELEOBIECTIV. Cavaleria regelui se mută | FOTO

TELEOBIECTIV. Cavaleria regelui se mută | FOTO: Nimeni nu rămâne în urmă. Cu uniforme, cai, armament, echipamentele şi mascotele aferente, cavaleria tunarilor regelui se mută în "casă" nouă.

Pagina de media – Petrişor Obae » Dilema Veche introduce plata online

Pagina de media – Petrişor Obae » Dilema Veche introduce plata online: "Mircea Vasilescu, Dilema Veche:

Planul este făcut mai demult, acum trecem la aplicarea lui. Explicaţia e simplă. Pe de o parte, veniturile presei au scăzut, aşa că trebuie să găsim alte formule pentru a compensa aceste scăderi. Pe de altă parte, e greu să menţii gratuitate deplină pentru un site precum dilemaveche.ro, care oferă conţinut de foarte bună calitate, de negăsit în altă parte. "

'via Blog this'

Grupul de bloggeri se-ntoarce. Vineri de la ora 15, Paun, Citu, Selaru si Glavan vor discuta online pe marginea actualei agende economice

Grupul de bloggeri se-ntoarce. Vineri de la ora 15, Paun, Citu, Selaru si Glavan vor discuta online pe marginea actualei agende economice: Grupul de bloggeri- Bogdan Glavan, Florin Citu, Cristian Paun, Dan Selaru si Dan Popa - revine in actualitate, intalnindu-se vineri incepand cu orele 15 pentru a dezbate online temele actuale aflate pe agenda publica: noul Guvern, prioritatile acestuia si evolutia crizei datoriilor din Europa. Cei care doresc raspunsuri la intrebari punctuale, pot utiliza formularul de la finalul articolului sau pe pagina de Facebook.
  • Nota redactiei: Pentru a pastra coerenta si relevanta discutiei, nu vom valida comentariile care nu se refera la temele anuntate, care nu contin intrebari sau care constau in atacuri la persoana.
  • Va rugam sa nu adresati mai mult de doua intrebari pentru a da posibilitatea invitatilor sa raspunda la cat mai multe probleme ridicate de cititori.
  • Postarile lungi sau care contin mai mult de doua intrebari nu vor fi validate.

Adevărul scade la 32 de pagini. Ziarul de Weekend rămâne în 64

Adevărul scade la 32 de pagini. Ziarul de Weekend rămâne în 64: Cotidianul Adevărul va apărea, de luni, în 32 de pagini, în loc de 48, cum era până acum. În plus, ziarul de Weekend va fi redus la 64 de pagini, față de 96. Publicația de weekend va apărea în continuare împreună cu suplimentul Sănătate. Cele două publicații editate de Adevărul Holding au trecut prin mai... mai mult »

Bilant la Educatie. Daniel Funeriu discuta online cu cititorii vineri, de la ora 11:00

Bilant la Educatie. Daniel Funeriu discuta online cu cititorii vineri, de la ora 11:00: La ceremonia de investire in functia de ministru al Educatiei, Daniel Funeriu afirma ca Guvernul Boc II va rezista dincolo de alegerile din 2012. Nu s-a implinit vointa ministrului, dar cei doi ani de mandat ai sai au consemnat destule schimbari. Noua Lege a Educatiei a fost asumata de Executiv anul trecut. Bacalaureatul a fost sustinut cu o supraveghere mult mai stricta. Angajamentele financiare fata de profesori nu au fost insa respectate, cercetarea pare a fi fost uitata si scolile profesionale desfiintate. Daniel Funeriu face un bilant al mandatului sau LIVE cu cititorii HotNews, vineri, de la ora 11:00. Cele mai interesante intrebari se vor regasi in emisiunea Bucuresti Punkt Bonn, realizata de HotNews.ro si Deutsche Welle. ​
  • Puneti intrebari folosind formularul de comentarii de la finalul articolului.

Tânărul acesta câştigă un milion de dolari pe an de la YouTube. Află cum poţi câştiga şi tu!

Tânărul acesta câştigă un milion de dolari pe an de la YouTube. Află cum poţi câştiga şi tu!:






News Ray William Johnson, un american în vârstă de 30 de ani care are un canal pe YouTube unde, de două ori pe săptămână, postează un clip în care îşi exprimă frustrările, este recompensat de Google cu un milion de dolari pe an.