vineri, 13 iulie 2012

Fiul lui Sylvester Stallone a fost găsit mort în locuinţa sa de la Hollywood

Fiul lui Sylvester Stallone a fost găsit mort în locuinţa sa de la Hollywood: Fiul lui Sylvester Stallone, Sage, în vârstă de 36 de ani, de asemenea actor, a fost găsit mort vineri în domiciliul său de la Hollywood, potrivit presei americane, relatează AFP.





Presa, radicalizată de referendumul anti-Băsescu

Presa, radicalizată de referendumul anti-Băsescu: Publicul nu pare să agreeze opiniile neutre în momentele de mare tensiune politică.

Conducerea TVR a interzis transmiterea replicii presedintelui suspendat la acuzatiile ...

Conducerea TVR a interzis transmiterea replicii presedintelui suspendat la acuzatiile ...: Jurnalisti din TVR au anuntat revoltati ca sefii Televiciunii publice au interzis transmiterea replicii lui Traian Basescu la acuzatiile presedintelui interimar Crin Antonescu. Nici unul din canalele TVR nu a transmis replica lui basescu, desi mesajul lui Crin Antonescu a fost transmis integral, circa 25 de minute, pe TVR 1 si TVR Info.

Inca un sef la stirile TVR: Monica Ghiurco a primit atributii de coordonare editoriala a emisiunilor de profil de la TVR 1, TVR 2 si TVR Info

Inca un sef la stirile TVR: Monica Ghiurco a primit atributii de coordonare editoriala a emisiunilor de profil de la TVR 1, TVR 2 si TVR Info: Noul director al stirilor TVR, Claudiu Lucaci, i-a atribuit, vineri, jurnalistei Monica Ghiurco "atributii de coordonare editoriala a productiilor de stiri si dezbateri" de la TVR 1, TVR 2 si TVR Info, potrivit unei informari remise HotNews.ro de Televiziunea publica. Decizia vine la o zi dupa ce presedintele-director general Claudiu Saftoiu l-a desemnat pe Claudiu Lucaci director interimar al Directiei Emisiuni Informative si Sport (DEIS) din TVR, pozitie ocupata in ultima jumatate de an, tot interimar, de Anca Lazarescu. Aceasta din urma ramane director al Departamentului Emisiuni Informative, parte a DEIS.

Tablouri ale lui "Mini-Monet" au fost vândute cu 386.000 de dolari, în 25 de minute. Copilul de nouă ani care creează senzaţie în lumea artei

Tablouri ale lui "Mini-Monet" au fost vândute cu 386.000 de dolari, în 25 de minute. Copilul de nouă ani care creează senzaţie în lumea artei: Un număr de 24 de tablouri pictate de Kieron Williamson, un artist britanic în vârstă de nouă ani din comitatul Norfolk, supranumit "Mini-Monet", au fost vândute cu 386.000 de dolari, în doar 25 de minute, la o licitaţie organizată recent în Marea Britanie.





LECȚIA DE BUN-SIMȚ. Eleny Ionel, profesoară româncă la Stanford, despre plagiat: „E rușinos. În SUA ești dat afară imediat”

LECȚIA DE BUN-SIMȚ. Eleny Ionel, profesoară româncă la Stanford, despre plagiat: „E rușinos. În SUA ești dat afară imediat”: Reputata matematiciană din Iași explică diferențele uriașe de mentalitate dintre Statele Unite și România. Nimeni nu încearcă să înșele cu titluri cumpărate, pentru că între oamenii de știință și politicieni există o demarcare...

CSM: Comentariile privind condamnarea dispusă în "Trofeul calităţii" au depăşit limitele admisibile

CSM: Comentariile privind condamnarea dispusă în "Trofeul calităţii" au depăşit limitele admisibile: Consiliul Superior al Magistraturii susţine că, prin comentariile făcute pe marginea condamnării din procesul "Trofeul calităţii", politicienii au depăşit limitele admisibile ale discursului public politic, aducând atingere independenţie justiţiei, cu consecinţa subminării autorităţii ei.





Elevii de 10 din Botoşani, premiaţi de primarul Ovidiu Portariuc-FOTO

Elevii de 10 din Botoşani, premiaţi de primarul Ovidiu Portariuc-FOTO: Cei mai bun elevi din municipiul Botoşani, care au obţinut rezultate excepţionale pe parcursul anilor de studii, dar şi la evaluarea naţională şi la Bacalaureat au fost premiaţi, vineri, de primarul Ovidiu Portariuc.

Elevii premiaţi sunt...

Premiul Centrului Europe Direct la festivalul de folk

PRESA DE AZI. Victor Ponta, vedeta ziarelor de astăzi

PRESA DE AZI. Victor Ponta, vedeta ziarelor de astăzi:   Adevărul dezvăluie faptul că Premierul Victor Ponta a mințit, din nou, în CV. Cotidianul titrează: După doctoratul plagiat și ”masteratul” la Catania – Ponta,

Topul celor mai bine plătite vedete tinere. Cine a detronat-o pe Lady Gaga şi cine este singurul artist de sex masculin din ierarhie - FOTO

Topul celor mai bine plătite vedete tinere. Cine a detronat-o pe Lady Gaga şi cine este singurul artist de sex masculin din ierarhie - FOTO: O cântăreaţa americană de muzică country este artista în vârstă de până la 30 de ani cel mai bine plătită din lume, graţie unor venituri anuale de 57 de milioane de dolari, potrivit unui top realizat de Forbes.com, ale cărui rezultate au fost date publicităţii joi.





B1 TV s-a impus în topul general al televiziunilor din România

B1 TV s-a impus în topul general al televiziunilor din România: Postul a depășit din nou Realitatea TV și România TV
pe întreaga zi şi își menține locul 5 în topul general al televiziunilor din România

Educația n faliment. Ce-i de făcut?

Educația n faliment. Ce-i de făcut?: Într-un articol anterior, am explicat de ce școala este în faliment
Tinerii fug de școală
Aceasta-i prima constatare. Si nu din cauza decredibilizării școlii de către rău-voitori, ci pentru că școala le dă doar diplome, nu și abilități, competențe, cerute în piața muncii. Toate cântecele de sirenă ale dnei Andronescu, cu bacalaureat diferențiat, cu subiecte adecvate, nu inadecvate cum au fost cele de la recentul examen, îi lasă rece pe tineri.

Generatia pierduta. A cata, oare?

Generatia pierduta. A cata, oare?: Viitorul modelului economic si social european este afectat de o vulnerabilitate majora. In conditiile in care unul din cinci tineri era somer la sfarsitul primului trimestru din 2012 iar viitorul nu arata foarte bine cu privire la aceasta evolutie, putem considera ca principala resursa economica - capitalul uman - este in suferinta. Putem sustine fara a gresi ca acesta este un dezechilibru mai grav decat criza datoriilor suverane.

Unde a guverna înseamnă a jefui. Ce scrie presa internaţională despre România.

Unde a guverna înseamnă a jefui. Ce scrie presa internaţională despre România.: In lupta dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta nu exista bine si rau. Coruptia este elementul definitoriu al clasei politice romanesti care controleaza tara, scrie cotidianul Die Zeit, citat de RFI.ro.
Cand Romania adera la UE in 2007, scepticii se temeau ca tara nu e pregatita pentru integrarea europeana. Romania era prea nedemocratica in practica guvernamentala, justitia era prea dependenta de politic, iar coruptia era un flagel generalizat. La cinci ani si jumatate de ...

Eu Bacul nu-l iau - Parodie Vara nu dorm de Connect R