duminică, 10 aprilie 2011

Liderii profesorilor cer noi negocieri la Inspectorat

Liderii profesorilor cer noi negocieri la Inspectorat: "

Negocieri pe seama unui nou contract de munca pentru profesorii botosaneni. Liderii celor doua sindicate din educatie au trimis o adresa Inspectoratului Scolar Judetean
"

Cameleonii bluesului vin în mai, la EUROPAfest


Pe 7 şi 8 mai, în cadrul festivalului internaţional EUROPAfest, trupa The Merry Poppins / Austria va conferi scenelor bucureştene efervescenţă, candoare şi incandescenţă, pe ritmuri de o versatilitate cameleonică. Pe fundalul zilelor toride de primăvară târzie, piesele celor 5 artişti vor potoli cu certitudine setea de nou a spectatorului amator sau avid pasionat de muzică.
Aşa cum însuşi numele o sugerează, The Merry Poppins denumesc vivacitatea creativă, umorul şi îndeosebi plăcuta eliberare de norme sau rigidităţi muzicale. Trupa din Salzburg este un salt funky de la hip hop şi reggae urban, la un mix de blues, stiluri balcanice şi sound-ul de cabaret al anilor '50.
Marca trupei constă în complexitatea instrumentelor ce redau sunete din cele mai inovative, creând pe scenă sunetul unei mici orchestre. Cei 5 membri ai trupei mânuiesc într-un mod inedit instrumentele care aparent ar naşte sunete atât de diferite şi de străine unul de altul. Fiecare exprimă aceleaşi sentimente şi emoţii în felul său, întâlnindu-se într-o muzică memorabilă şi savuroasă. Cel care îşi pune amprenta pe originalitatea acestei trupe, este cameleonicul vocalist David Lageder, muzician capabil de fluctuaţii extraordinare ale vocii. Alături de acesta, în componenţa trupei intră Thomas J. Aichinger – chitară şi trombon, Mathias Vorauer – contrabas, Robert Aichinger – tobe şi Herbert Könighofer – saxofon, clarinet şi percuţie.
Austriecii de la The Merry Poppins au reuşit de-a lungul timpului să scrie o istorie plină de evenimente. În ultimii ani aceştia au participat la spectacole de renume din lume: International Saalfelden Jazz Festival din Austria, International Cairo Jazz Festival sau International Bansko Jazz Festival din Bulgaria. După lansarea cu succes a albumului de debut ”Mildenburg 11” din 2007, controversata trupa austriacă a lansat, un an mai târziu, cel de-al doilea album intitulat ”Inspector Malosso”.

Menită să cucerească până şi pe cei mai sceptici dintre ascultători, The Merry Poppins este o veritabilă întoarcere în timp, abundând de prospeţimea, vigoarea şi unicitatea ritmului de avantgardă, variat si liber. De la ritmuri nostalgice la reggae-ul urban, The Merry Poppins te fac să dansezi, să simţi muzica, să trăieşti sentimente contradictorii, trecând cu uşurinţă de la melancolie la bucurie copilarească.
Timp de o săptămână, între  7 şi 13 mai, EUROPAfest lansează publicului românesc provcarea de a degusta din deliciile muzicale, spicuite din întregul repertoriu internaţional. În paralel cu două mari competiţii de importanţă internaţională din cadrul EUROPAfest, se va desfăşura de asemenea în Bucureşti, între 7 şi 12 mai, Caffe Festival, aducând sub privirile publicului iubitor de muzică, reprezentaţii de jazz, blues şi pop, în spaţii lejere, propice pentru câteva clipe de plăcută detaşare de la rafinamentul tensionant al marilor săli de concert. În aceste zile, EUROPAfest va aduce în faţa publicului, alături de excentricii de la The Merry Poppins, trupe ca Ari Borger Quartet din Brazilia sau Atmasfera din Polonia şi Ucraina.

Informaţii suplimentare şi fotografii :
jmEvents | 0740.759.566 | office@jmEvents.ro | www.jmEvents.ro

Finala Eurovision se apropie cu paşi repezi

Finala Eurovision se apropie cu paşi repezi: "TVR a organizat sâmbătă un show cu participare internaţională şi prăjituri pentru susţinerea trupei Hotel FM, reprezentanţii României la Eurovision 2011."

Înscăunarea lui Dmitri Medvedev - 7 mai 2008

Îngerul digital film documentar cca 2 oreI [subtitrat în română]










"Ingerul digital" este denumirea unei companii americane, listata la bursa NASDAQ, fabricant al dispozitivelor personale de identificare (RFID, dispozitivele de identificare prin radiofrecventa, CIP-urile) destinate marcarii si urmaririi cetatenilor - vezi http://www.digitalangel.com.
"Ingerul digital" este si numele dat unui documentar realizat de un grup de crestini ortodocsi din Serbia, deocamdata singurul film care trateaza acest subiect dintr-o perspectiva duhovniceasca ortodoxa.
Documentarul "Ingerul digital" se adreseaza unui public matur si avizat.
Filmul este tradus in limba româna, cu subtitrarea integrata in fisierul video.

Dorule Floare de Roua 2011 Botosani - Gala Laureaţilor

                           Astazi, 10 martie 2011,s-a desfaşurat Gala Laureatilor a concursului folcloric,,Dorule,floare de roua, editia a IX a, la Casa  Sindicatelor ,,Nicolae Iorga” din Botosani. Manifestarea a fost organizată  in colaborare cu Primăria Botoşani şi  Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani.
Publicul aflat in sală a fost din nou  foarte activ, iar suporterii şi-au sustinut participantii făra încetare. Toţi aşteptau  cu nerăbdare răspunsul final al juriului , precum şi acordarea premiilor si a diplomelor.
Pparticipanţii au reuşit sa ridice sala in picioare şi sa împartaşeasca cu toţii satisfacţia şi laudele primite de la presedintele juriului, Maestrul Ioan Cobâlă.
   Dupa numărul punctelor acumulate în ediţiile precedente, trofeul a fost câştigat de Colegiului Economic ,,Octav Onicescu” Botoşani. 
Apoi Maestrul Ioan Cobâla a  îmânat diplomele liceelor corespunzătoare:
                           Locul I:  Seminarul Teologic Liceal Ortodox „Sf.Gheorghe” Botosani,
                           Locul II: Grupul Şcolar Industrial ,,Nicolae Bălcescu” Flamânzi,
                           Locul III:  Grupul Şcolar „Dimitrie Negreanu” Botosani.

Un spectator a remarcat la final: „Observ că în  judeţul Botoşani exista talente evidente,   nu doar pe profil strict vocaţional,dar şi pe celelalte profile”.

                                                                           Livadari Ana

Obama nu a fost invitat la nunta prinţului William. Vezi lista invitaţilor.

Obama nu a fost invitat la nunta prinţului William. Vezi lista invitaţilor.: "Lista invitatilor la nunta anului, cea a printului William si Kate Middleton cuprinde atat nume cunoscute din lumea politica sau religioasa, cat si oameni necunoscuti opiniei publice.
Desi lista invitatilor este pastrata secret de familia regala, unele nume au aparut deja in presa britanica. Astfel, ziarul DailyMail spune ca Regina Elisabeta a invitat 50 de persoane, printul Charles si sotia sa Camila 250, la fel ca si William si Kate. De asemenea alti 100 de invitati au fost adaugati pe ..."

Documente publicate de FBI confirmă existenţa extratereştrilor: Au haine metalice şi măsoara 91 cm - Mediafax

Documente publicate de FBI confirmă existenţa extratereştrilor: Au haine metalice şi măsoara 91 cm - Mediafax: "Hottel scrie despre OZN-uri că: 'Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare în diametru (n.r. 15.24 de metri). În fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu formă umană, dar care măsurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau îmbracate în haine metalice de textură foarte delicată'."

Video: Interviu Hi q 9 aprilie 2011 Botosani

Fotografii socante ilustreaza brutalitatea trupelor lui Muammar Gaddafi

Fotografii socante ilustreaza brutalitatea trupelor lui Muammar Gaddafi: "Fotografii socante cu civili libieni aparent capturati, brutalizati si ucisi de catre fortele colonelului Muammar Gaddafi, au fost confiscate de la unul dintre soldatii acestuia, relateaza The Mail on Sunday, in editia electronica. Atrocitatile cresc pe zi ce trece. Saptaman trecuta intreaga presa publica imagini de-a dreptul socante cu insurgentii pusi de soldatii lui Gaddafi sa mestece si sa sarute animale moarte."

Sanoma vinde operatiunile de distributie a presei din Romania

Sanoma vinde operatiunile de distributie a presei din Romania: "Sanoma Group a vandut operatiunele Rautakirja Romania si lantul de magazine R-Kiosk lui Dan Vasile, directorul general al distribuitorului de presa. Rautakirja Romania, parte a grupului Sanoma, are o cota de 35% pe piata locala de distributie a presei."

Video list: Ziua internaţională a Romilor 2011 la Botoşani - 10 clipuri

Miruna Buza - Regina

Dorule Floare de Rouă 2011 Botoşani - partea a doua

Reactiile celor doi botosaneni dupa finalul celei de-a treia semifinala “Romanii au talent!”

Reactiile celor doi botosaneni dupa finalul celei de-a treia semifinala “Romanii au talent!”: "Stefan Florescu si Cosmin Agache au terminat pe primele 2 locuri in cea de a treia semifinala si astfel s-au calificat in finala “Romanii au talent!”. Primul care a ajuns la inima publicului a Stefan Florescu care a uimit juriul si publicul cu jongelriile lui facute cu mingea de fotbal. Pe locul doi s-a clasat [...]"

“Miss Dorohoi 2011” gata de concurs | Vezi participantele

“Miss Dorohoi 2011” gata de concurs | Vezi participantele: "

Sambata 9 aprilie, la Casa Municipala de Cultura Dorohoi s-a incheiat perioada de pregatire a concurentelor pentru Miss Dorohoi 2011.

Timp de 8 saptamani cele 13 concurente selectionate, au avut prilejul sa participe la cursuri de modeling/actorie, dictie, design vestimentar, hair style si make up. Mentionam faptul ca la sedinta foto au participat doar 6 dintre concurente.

Vineri 15 aprilie ora 18.00 la Sala de Spectacole a Municipiului Dorohoi, concurentele din randul carora 2 au renuntat din motive personale, sunt gata pentru a aspira la titlul MISS DOROHOI 2011. Organizatorii au pregatit cu ajutorul sponsorilor un spectacol in care frumusetea, muzica si dansul vor incanta spectatorii.

Precizam ca intrarea este libera si invitam sustinatorii concurentelor in sala, pentru a desemna in timpul concursului „Miss Popularitate”. Totodata, publicul va participa la o tombola unde vor putea castiga produse cosmetice si vor viziona o parada de moda prezentata de o cunoscuta casa de moda din Botosani.

Sursa: ZiareBotosani.ro Vezi participantele >>

"

YouTube mai face un pas spre televiziunea online si ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari in direct spectacole si evenimente pe YouTube Live

YouTube mai face un pas spre televiziunea online si ofera utilizatorilor posibilitatea de a urmari in direct spectacole si evenimente pe YouTube Live: "YouTube are, incepand de vineri, o platforma de transmitere in direct a evenimentelor, relateaza AFP. Prin abonarea la YouTube Live, internautii vor putea urmari in direct spectacolele sau evenimentele transmise in direct de partenerii YouTube, care se afla in proprietatea gigantului internet Google."

Colecţia de bijuterii, haine şi artă a actriţei Elizabeth Taylor va fi scoasă la licitaţie

Colecţia de bijuterii, haine şi artă a actriţei Elizabeth Taylor va fi scoasă la licitaţie: "Colecţia de bijuterii, haine, opere de artă şi suveniruri a actriţei Elizabeth Taylor, care a murit pe 23 martie, va fi scoasă la licitaţie de casa Christie's, au anunţat reprezentanţii acesteia.

Imprimă-ţi CV-ul pe tricou sau postează-l pe Facebook. Metode inedite de a-ţi căuta un job

Imprimă-ţi CV-ul pe tricou sau postează-l pe Facebook. Metode inedite de a-ţi căuta un job: "Te-ai plictisit să tot trimiţi CV-uri şi să nu te cheme nimeni la interviu? Poate că s-au plictisit şi angajatorii să citească aceleaşi pagini albe umplute cu o multitudine de informaţii, despre tine şi despre locurile de muncă anterioare. De ce nu încerci ceva cu totul şi cu totul deosebit şi poate ai mai multe şanse să fii sunat de angajator?





"

Articolul saptamanii: 03-09 Aprilie 2011

Articolul saptamanii: 03-09 Aprilie 2011: "Iata si care sunt articolele saptamanii => 03-09 Aprilie 2011: [1]==>> Pe site-ul “IHTIS” gasim: “FAMILIA – temelia integrarii sociale a copilului/tanarului cu dizabilitati fizice”: “Cateva intrebari primite curand m-au determinat sa scriu cele ce urmeaza. Acestea sunau astfel: „De ce exista inca tineri cu dizabilitati fizice severe si IQ normal nescolarizati?”; „De ce multi [...]"