marți, 9 octombrie 2012

EDITORIALUL EVZ. Dumnezeu nu mai are loc nici pe Dreapta

EDITORIALUL EVZ. Dumnezeu nu mai are loc nici pe Dreapta: Mai întâi le-au puţit icoanele din şcoli.

Robert Turcescu, despre cazul Ioana Tufaru: "CNA, trezeşte-te. Dormiţi în izmene"

Robert Turcescu, despre cazul Ioana Tufaru: "CNA, trezeşte-te. Dormiţi în izmene": Realizatorul emisiunii "Sub semnul întrebării", de la B1 TV, a a făcut un apel către membrii CNA să se sezize cu privire la imaginile indecente și jignitoare cu Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, difuzate de televiziuni în...

Jurnaliştii „penali“ sau cum sunt exploataţi oameni bolnavi de dragul ratingului.

Jurnaliştii „penali“ sau cum sunt exploataţi oameni bolnavi de dragul ratingului.: Dupa ce a fost 'exploatata" vreme indelungata, cu succes, se pare, de catre Dan Diaconescu, fiica regretatilor artisti Anda Calugareanu si Dan Tufaru, Ioana Tufaru, a devenit 'vedeta" in emisiuni TV mondene.
Profitand de faptul ca femeia respectiva este, dupa toate aparentele, bolnava psihic, anumiti asa-zis jurnalisti si-au batut joc de ea in fel si chip. Au pus-o sa faca streaptease si sa danseze la bara, desi femeia este obeza, i-au propus in 'joaca" sa iasa pe strazi doar in chiloti si ...

Articol - Trei finaliști pentru Premiul Saharov 2012

Articol - Trei finaliști pentru Premiul Saharov 2012: Ales Bialiatski, activiștii iranieni Nasrin Sotoudeh și Jafar Panahi și Pussy Riot sunt finaliștii Premiului Saharov pentru libertatea de gândire 2012. Aceștia au fost aleși prin vot de deputaţii europeni de la comisiile pentru afaceri externe și dezvoltare. Laureatul va fi ales de Conferința președinților pe 26 octombrie.

Sursa : © Uniunea Europeană, 2012 - PE

Gangnam style dansul care a inebunit 435 milioane

Celebritatea i-a luat minţile. Cel mai bine plătit puști-actor din lume vrea să renunţe la şcoală pentru că e bogat| VIDEO

Celebritatea i-a luat minţile. Cel mai bine plătit puști-actor din lume vrea să renunţe la şcoală pentru că e bogat| VIDEO: Jaden Smith, fiul lui Will Smith s-a ales cu titlul de cel mai bine plătit copil de la Hollywood.

Româncele pot concura la titlul de "cea mai sexy femeie în viaţă"

Româncele pot concura la titlul de "cea mai sexy femeie în viaţă":
Mădălina Ghenea, Catrinel Menghia, Diana Dondoe, Antonia, Inna, Simona Pătruleasa sau Alexandra Stan sunt numai câteva dintre cele mai frumoase românce care ar putea primi titlul de "cea mai sexy femeie din lume", recent acordat de revista americană Esquire actriţei Mila Kunis.
Această desemnare creat deja controverse la Hollywood, multe voci spunând că există cu siguranţă multe alte femei cu mult mai sexy. Dacă este să ne raportăm la plaiul mioritic, există femei care pot concura cu succes la titlul primit de Mila Kunis.
Diana Dondoe este una din modelele de top, care ne reprezintă cu succes în afara ţării. Ea a apărut în Vogue cu un pictorial care cu siguranţă nu a trecut neobservat. Românca a pozat nud împreuna cu modelul american Missy Rayder, într-o ipostază foarte fierbinte.
Ea nu este singurul model român care a impresionat Occidentul, Catrinel Menghia fiind o altă româncă sexy şi de succes.
Totuşi, Mădălina Ghenea ocupă locul fruntaş în topul celor mai sexy noi vedete care au apărut în anul 2011.
De asemenea, solista Antonia, prezentatoarea de ştiri Simona Pătruleasa sau cântăreaţa Alexandra Stan figurează şi ele în topul celor mai sexy vedete care s-au făcut remarcate în ultimii doi ani.
Citeşte mai mult...

Bancurile politice din Europa de Est. Cum vede un ziarist britanic rezistenta prin umor in fata comunismului

Bancurile politice din Europa de Est. Cum vede un ziarist britanic rezistenta prin umor in fata comunismului: "Ce este mai frig decit apa rece in Romania? Apa fierbinte". In timp ce mergea pe un bulevard delirant construit de Ceausescu in Bucuresti, inconjurat de cladiri urite care au fost ridicate peste noapte si din care deja cadeau bucati, cineva i-a spus acest banc jurnalistului britanic Ben Lewis. "Simplu, precis, frumos si adevarat ca un haiku iaponez", spune Ben Lewis in cartea sa Hammer & Tickle, dedicata umorului in tarile comuniste si recenzata de ziaristul spaniol Guillermo Altares de la El País.

Experimentul care demonstrează ipotezele despre cea mai controversată scenă din "Titanic" - FOTO, VIDEO

Experimentul care demonstrează ipotezele despre cea mai controversată scenă din "Titanic" - FOTO, VIDEO: Un experiment făcut de prezentatorii emisiunii "Mythbusters" ("Spărgătorii de mituri") a canalului Discovery a făcut lumină în speculaţiile privind cea mai controversată scenă din filmul "Titanic".





Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti, editia 2012-2013

Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti, editia 2012-2013: Fundatia Euromonitor pentru Excelenta, cu sprijinul Agentiei AD Media Consult, anunta continuarea programului Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti prin lansarea editiei 2012-2013. Bursele Europene JTI pentru Jurnalisti reprezinta un program de incurajare si facilitare a pregatirii profesionale si se adreseaza jurnalistilor care doresc sa capete o expertiza profesionala in problematica europeana.

Cine este cel mai sexy bărbat în viaţă! | VIDEO

Cine este cel mai sexy bărbat în viaţă! | VIDEO: Este cunoscut publicului latin datorită rolurilor pe care le-a jucat în numeroase telenovele de succes.

Subscripţie publică pentru primul ziar liber din România

Subscripţie publică pentru primul ziar liber din România: Primul cotidian apărut după evenimentele din Decembrie 1989 caută acționari, pentru a putea supraviețui în criză. Ideea, lansată marți de patronul publicației ”Timișoara” este unică în peisajul românesc. Acesta le propune...