sâmbătă, 22 octombrie 2011

Cum să parcurgem toamna cu stil. Stilul suprapus

Cum să parcurgem toamna cu stil. Stilul suprapus: Află câteva reguli de bază care ne facilitează tranziţia greoaie către următorul sezon.

Vedetele şi spectacolele în cinstea dictatorilor. Cine a cântat pentru Gaddafi | VIDEO

Vedetele şi spectacolele în cinstea dictatorilor. Cine a cântat pentru Gaddafi | VIDEO: Hilary Swank s-a lăudat recent, în presa americană, că i-a urat "la mulţi ani" unuia dintre cei mai cruzi tirani ai lumii, cecenul Ramzan Kadirov. În 5 octombrie ea a participat la cea de-a 35-a aniversare a liderului cecen,...

Gaddafi vâna în România păzit de virgine ucigaşe

Gaddafi vâna în România păzit de virgine ucigaşe: Lui Nicolae Ceauşescu îi plăcea să vâneze. Nu mai este un secret, toată lumea ştie. La “vânătorile” lui, precis organizate, precum ora fixă de nutreţ a unei căprioare, au participat de-a lungul timpului mulţi “preteni”.Colonelul...

Fratele mai mare al Madonnei locuiește pe străzi de aproape un an

Fratele mai mare al Madonnei locuiește pe străzi de aproape un an: Anthony Ciccone, în vârstă de 55 de ani, locuiește sub un pod din orășelul Traverse City, din statul Michigan, după ce și-a pierdut slujba la via familiei.

Regele Mihai, vizitat de elevi şi de foşti deţinuţi politici.

Regele Mihai, vizitat de elevi şi de foşti deţinuţi politici.: Majestatea Sa Regele Mihai al Romaniei a fost vizitat, sambata, la Palatul Elisabeta, de elevii unei scoli din capitala, carora li s-au alaturat cativa fosti detinuti politici, informeaza Realitatea TV.
Cu trei zile inainte de a 90-a aniversare a Regelui Mihai, zi in care Majestatea Sa va fi prezent in Parlamentul Romaniei, suveranul a ascultat nemultumirile reprezentantilor detinutilor politici din perioada comunista.
"In continuare suntem nedoriti. Pentru ca in decembrie '89 s-a rasturnat ...

VIDEO Emisiune TVR 2, pe 22 si 23 octombrie, despre jurnalismul online din Romania

VIDEO Emisiune TVR 2, pe 22 si 23 octombrie, despre jurnalismul online din Romania: TVR 2 va difuza pe 22 si 23 octombrie, de la ora 14.00, primele 2 ediții ale emisiunii "Netropolis", dedicate jurnalismului online. Temele emisiunilor: Cine face știrile presei online? Ce s-a pierdut și ce s-a câștigat prin trecerea unei mari părți a presei tradiționale pe Internet? Cine alege ce știri ne interesează? Formule de fabricare pentru Breaking News.Publicaţi postare

Andi Rădiu (Gazeta Românească) la a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români ...

Andi Rădiu (Gazeta Românească) la a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români ...:


Vineri, 14 octombrie 2011, a avut loc a doua ediţie a videoconferinţei jurnaliştilor români de pretutindeni care s-a bucurat de participarea unor reprezentanţi ai unor publicaţii din România, Canada, Statele Unite, Italia, Germania, Israel şi Kazahstan. În studioul de la Bucureşti, moderatori au fost Val Vâlcu, director DcNews, Marius Dobrescu, jurnalist TVRint şi Cristian Bucur, publicaţia Impact din Canada. Din partea Gazetei Româneşti a participat Andi Rădiu, prezent şi la prima ediţie.





Ca şi la prima ediţie, care a avut loc la sfârşitul lunii iulie, evenimentul a fost organizat de ziarul Impact din Montreal şi RadioMetafora, în parteneriat cu DC News. Temele care au fost propuse şi dezbătute la această a doua ediţie sau referit criza economică văzută de românii de pretutindeni, integrarea României în Schengen şi cum pot sprijini românii de pretutindeni acest lucru, precum şi despre Forumul Românilor de Pretutindeni, care a avut loc la Bucureşti în perioada 29 septembrie – 1 octombrie .



Legat de criza economică, jurnaliştii români au prezentat situaţia actuală din ţările în care se află şi cum a afectat criza viaţa publică şi privată în comunităţile din care fac parte. Canada, până la urmă, rămâne una dintre ţările afectate cel mai

Citeşte mai mult...

Inna: "Uneori sumele pentru care cânt sunt foarte mari"

Inna: "Uneori sumele pentru care cânt sunt foarte mari": Cântăreaţa a vorbit pentru Acces Direct despre cum şi-a petrecut ziua de naştere la 25 de ani şi despre concertul pe care îl va susţine în noaptea de Revelion în Monte Carlo.

Video: Alegeri Consiliul Elevilor Dorohoi - prof. Sulic Adrian.avi

Peste 35.000 de elevii si prescolari botosaneni au intrat in vacanta

Peste 35.000 de elevii si prescolari botosaneni au intrat in vacanta: altPeste 35.000 de elevii si prescolari botosaneni au intrat vineri in vacanta.