luni, 30 mai 2011

Video 43 milioane accesări: Inna - Hot (True Love Video Edit)

Castiga discuri de aur si platina in lume iar melodiile lor fac milioane de accesari pe internet. Vedetele romane Inna, Edward Maya sau Alexandra Stan anima discotecile din Europa si din America prin melodiile lor simple, dar eficiente. Succesul acestor tineri artisti romani vine ca un balsam pentru inima conationalilor intr-o tara afectata de o grava criza economica si coruptie, scrie AFP care face o radiografie a succesului exploziv avut de tanara generatie de cantareti romani.

Reportaj AFP: Inna, Eduard Maya si Alexandra Stan, colectionarii romani de discuri de aur si platina ce anima discotecile din intreaga lume. Care este reteta succesului romanesc?

Reportaj AFP: Inna, Eduard Maya si Alexandra Stan, colectionarii romani de discuri de aur si platina ce anima discotecile din intreaga lume. Care este reteta succesului romanesc?: "Castiga discuri de aur si platina in lume iar melodiile lor fac milioane de accesari pe internet. Vedetele romane Inna, Edward Maya sau Alexandra Stan anima discotecile din Europa si din America prin melodiile lor simple, dar eficiente. Succesul acestor tineri artisti romani vine ca un balsam pentru inima conationalilor intr-o tara afectata de o grava criza economica si coruptie, scrie AFP care face o radiografie a succesului exploziv avut de tanara generatie de cantareti romani."

Angajaţii ISU au găsit în această seară trupul tânărului dispărut ieri în râul Prut

Angajaţii ISU au găsit în această seară trupul tânărului dispărut ieri în râul Prut: "




News În această seară în jurul orei 19.20, angajaţii ISU au reuşit să găsească trupul tânărului în vârstă de 22 de ani din Darabani care a fost dat dispărut ieri după amiază.

"

PARTERNERIAT MEDIA: Ce facem cu printul?

PARTERNERIAT MEDIA: Ce facem cu printul?: "

Manageri din presă și din agențiile de publicitate vorbesc despre cât mai valorează un business de media și despre cum poate fi resuscitată presa scrisă la Conferința Națională a Presei.

Vor vorbi, printre alții, actualul director general al Adevărul Holding, Peter Imre, fostul managerRăzvan Cornețeanu, Sorin Pâslaru (ZF), Claudiu Pândaru (Gândul) și Cristian Mucichescu(OMD).

Evenimentul organizat de Media Management Institute va avea loc la 31 mai, la Hotelul Intercontinental.

"

Articolul saptamanii: 22-27 Mai 2011

Articolul saptamanii: 22-27 Mai 2011: "Iata si care sunt propunerile noastre pentru “Articolul Saptamanii => 22-27 Mai 2011″: ================================================================== [1]==>> Pe “ATL News” gasim: “Fetele şi iubirea” “Simpla pronunţare a lexemului “iubire” mă face să vibrez în interior, să străbat dimensiunea gândului cu imaginaţia şi nu cu raţiunea, să îmi doresc să explorez metafizicul…Dar acestea sunt poveşti deja prea lungi [...]"

Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul Zilei

Horia Tabacu, consultant editorial la Evenimentul Zilei: "

Horia Tabacu a fost anunţat astăzi drept consilier editorial la Evenimentul Zilei. Horia Tabacu a lucrat în echipa de început a Evenimentului Zilei, iar ulterior în presa tabloidă la Cancan şi Star.

În următoarea perioadă la Evenimentul Zilei urmează să vină şi Nicoleta Savin ca senior editor.

Nicoleta Savin lucrat pentru ziarele Timpul, 24 de ore, Ziua, BBC, Evenimentul zilei şi Prezent. În perioada ianuarie 2007 – ianuarie 2008 a fost redactorul-şef adjunct al ziarului România Liberă.

Contactat de paginademedia.ro, Vlad Macovei nu a comentat cele două nume, dar a declarat că “suntem în discuţii şi cu alţi jurnalişti pentru echipa editorială”.

Evenimentul Zilei, despre Horia Tabacu, în 2008:

“Personaj controversat, Horia Tabacu s-a specializat în presa de tip tabloid, deşi face parte din generaţia jurnaliştilor proveniţi din comunism. El a atins un vârf al carierei sale conducând revista porno „Hustler“.

Acum, coordonează ziarul de scandal „Atac“, patronat de Marius Locic. În ultimii ani ai dictaturii ceauşiste, Tabacu l-a angajat în presă pe prietenul său, Sorin Roşca Stănescu, poreclit „Naşul“. Tot Horia Tabacu l-a salvat pe Roşca Stănescu, readucându-l în media, după ce acesta din urmă a fost deconspirat de Virgil Măgureanu (ex-director SRI) că a colaborat cu Securitatea.”

"

Fane Jeg a semnat cu Ring

Fane Jeg a semnat cu Ring: "

Fotograful Ștefan Ioniță (cunoscut ca Fane Jeg) a semnat astăzi cu ziarul Ring.

Pe lângă contractul cu Ring, după ce a demisionat de la Național la 15 mai, după 14 ani și jumătate la ziar, Fane Jeg se lansează pe internet.

Site-ul se va numi express-press, după cum a declarat el pentru paginademedia.ro.

Alți câțiva ziariști care au lucrat la Național vor veni cu el la noul proiect.

Vom fi opt oameni, toți cu contracte legale, cu taxe plătite, spune Fane Jeg. În echipă vor mai fi Gabi Hurezeanu, Radu Iftime și Igor Drag.

Fane Jeg:

Va fi un site cu informații generaliste, reportaj, interviu, sport.

Din ce își va scoate banii?

Pe măsură ce audiența va crește, cred că o să se găsească firme care să își facă publicitate pe acest site.

Cum o să facă trafic?

Am 21.000 de prieteni pe Facebook. Am să anunț acest site și sunt convins că vor intra să vadă despre ce este vorba.

De unde va investi?

Din vânzările pe care le-am avut cu albumele mele, printre care Eterna și fascinanta Românie, văzută de Fane Jeg.

Fane Jeg spune că a plecat de la Național, ziarul deținut de Iliuță Naghi, din cauza contractului, care mi s-a părut nelalocul lui.

“După 14 ani de muncă, mi s-a spus să fac o nouă cerere de angajare și m-am trezit cu 405 lei. Eu mi-am depășit mult fișa postului. Eram și fotograf, eu le și prelucram și tot eu mă ocupam de arhivare.”

"

Video: Ion Pillat Dorohoi Teatru 2

Video: Ion Pillat Dorohoi Teatru

A aparut numarul 2/2011 al Revistei "Hyperion"

A aparut numarul 2/2011 al Revistei "Hyperion"

Negocierile între CJ şi proprietar privind lacul cu nuferi stagnează

Negocierile între CJ şi proprietar privind lacul cu nuferi stagnează: "Demersurile Consiliului Judeţean de a cumpăra de la medicul veterinar Dorin Vasiliu suprafaţa de teren din zona lacului cu nuferi de la Ipoteşti, comuna Mihai Eminescu nu au fost soldate deocamdată cu..."

UTIL: Cinci sfaturi sa creezi un blog eficient

UTIL: Cinci sfaturi sa creezi un blog eficient: "Blogurile au devenit in ultima vreme importante cai de acces in lumea marketingului. Deoarece pot fi o unealta de marketing incununata de succes daca este folosita cum trebuie. Fie ca este un blog de produs, de companie sau personal, acesta poate deveni cu adevarat folositor in a crea o..."

Rodica Culcer împlinește vârsta de pensionare

Rodica Culcer împlinește vârsta de pensionare: "

Directorul Departamentului de ştiri al TVR, Rodica Culcer, împlineşte astăzi vârsta legală de pensionare, respectiv 59 de ani, scrie Jurnalul Naţional. Ce se întâmplă cu postul?

Potrivit noului Cod al Muncii, contractul individual de muncă al acesteia încetează de drept la data îndeplinirii cumulative a condiţiilor de vârstă standard şi a stagiului minim de cotizare pentru pensionare.

Contactați de paginademedia.ro, reprezentanții TVR au dat un răspuns incredibil: data la care doamna Rodica Culcer va împlini vârsta de pensionare este una cu caracter personal si ca atare nu va poate fi furnizata. Un răspuns pe cât de corporatist, pe atât de gol de conținut.

Răspunsul TVR pentru paginademedia.ro:

“Potrivit Departamentului Resurse Umane al TVR, informaţia privind data la care doamna Rodica Culcer va împlini vârsta de pensionare este una cu caracter personal si ca atare nu va poate fi furnizata. Potrivit aceleiaşi structuri, situatia salariatei TVR Rodica Culcer nu este, din punct de vedere legal, cu nimic diferita de situatiile similare ale altor salariati ai TVR. In consecinta, la restul intrebarilor, TVR va putea raspunde in momentul in care se va pune problema luarii
unei decizii in acest sens, potrivit Codului Muncii in vigoare”.

Potrivit Departamentului Resurse Umane al TVR, oricarui angajat al televiziunii publice, inclusiv celor aflati pe o pozitie de conducere, la momentul indeplinirii conditiilor cumulative pentru pensionare, i se aplica prevederile legislatiei in vigoare la momentul respectiv. Optiunile angajatului si ale angajatorului, la momentul pensionarii, rezulta din prevederile legale si au caracter public.”

Jurnalul Național scrie că Rodica Culcer mai poate rămâne în această funcţie maximum zece zile.

Consta­tarea cazului de încetare de drept a con­tractului individual de muncă se face în termen de cinci zile lucrătoare de la intervenirea acestuia, în scris, prin decizie a angajatorului, şi se co­munică persoanelor aflate în situaţiile res­pective în termen de cinci zile lu­cră­toare“, prevede Codul Muncii.

Rodica Culcer nu a putut fi contactată până la ora apariției articolului.

"

Maior îi sugerează lui Dâncu să analizeze, într-o carte, dacă televiziunile utilizează corect conceptul de "breaking news" - Mediafax

Maior îi sugerează lui Dâncu să analizeze, într-o carte, dacă televiziunile utilizează corect conceptul de "breaking news" - Mediafax: "Directorul SRI, George Maior, a participat, sâmbătă, la lansarea volumului de sociologie 'Mitologii, fantasme şi idolatrie' a lui Vasile Dâncu, ocazie cu care i-a sugerat autorului să analizeze, într-o carte viitoare, dacă televiziunile de ştiri utilizează corect conceptul de 'breaking news'."

„Schimbă canalul!“ | Dilema Veche

„Schimbă canalul!“ | Dilema Veche: "A spune că, dacă nu-ţi convine ce vezi, poţi să schimbi canalul e ca şi cum un individ care se descheie la prohab în plină stradă îţi zice că, dacă nu-ţi place priveliştea, eşti liber să întorci privirea. Ca să nu mai vorbim că pe strada respectivă circulă tot felul de lume, inclusiv copii. Cam acelaşi lucru se întîmplă şi în cazul spaţiului public televizual."

30 mai: Mailul Antenei 3, furat pentru un atac informatic

Adică....
30 mai: Mailul Antenei 3, furat pentru un atac informatic: "

O adresă de e-mail atribuită postului de televiziune Antena 3 a fost folosită într-un atac informatic care anunţă moartea preşedintelui Traian Băsescu, scrie Mediafax. Destinatarul e-mailului trebuie să acceseze un link de unde se descarcă un virus executabil, nociv pentru computer.

Pentru a da şi mai multă credibilitate informaţiei, autorii atacului au folosit numele postului de ştiri Antena 3 în denumirea adresei de la care pare primită ştirea, o adresă însă inexistentă.

Textul integral al mailului: “Subiect – Şocant! Preşedintele Băsescu a suferit un accident mortal!
Şoc naţional! Traian Băsescu este desfigurat după ciocnirea frontală a maşinii prezindenţiale cu un alt vehicul aflat în trafic. Imagini în premieră aici (link)“.

Antena 3 a menţionat că nu are nicio legătură cu acest atac informatic şi a avertizat utilizatorii să nu acceseze link-ul, pentru a îşi proteja calculatorul.
Atac informatic la un post de televiziune: Un mesaj spam a anunţat moartea preşedintelui Băsescu

La 20 de ani de la lansarea în România, sub numele iniţial Radio Delta, RFI România “a făcut pionierat” în ceea ce priveşte adaptarea la noile tehnologii digitale, spune Genevieve Goetzinger, director delegat al grupului RFI. Goetzinger vorbeşte, într-un interviu HotNews.ro, despre motivele care au făcut ca staţia din România a grupului RFI să fie dezvoltată în continuare, despre investiţiile dictate de evoluţia digitalului, dar şi despre atitudinea presei franceze în scandalul DSK.

“€œEste un radio care are o notoritate de 28%, enorm. Este un radio care contează pentru că are lovituri de presă, aduce informaţii, este un radio pe care liderii de opinie îl ascultă. Este un radio care se înscrie în obiectivul dublu al audiovizualului exterior al Franţei – francofonie şi francofilie, şi asta este esential”, a spus Genevieve Goetzinger.
VIDEO Genevieve Goetzinger, director delegat RFI: “Investiţiile vor fi dictate de evoluţia tehnologiei”

Regia ARBOmedia anunţă parteneriate cu mai multe posturi locale. Iar a patra ediţie a evenimentului Marketing360 va avea loc pe 21-22 iunie, scrie HotNews, pe scurt.

Regia ARBOmedia a semnat mai multe contracte de reprezentare pentru un cotidian din Bistriţa, (Răsunetul), pentru un post de radio local (Radio Arad) şi pentru trei staţii TV locale (Campus TV Buzău, TV Arad şi Acces TV Târgu-Jiu), potrivit unei informări de presă. Aceasta arată că ARBO reprezintă, acum, 27 de staţii TV locale.

Bogdan Naumoici (23 Communication Ideas), Radu Ionescu (Kinecto), Sorin Psatta (Graffiti BBDO), Adrian Alexandrescu (Interactions) se numără printre vorbitorii celei de-a patra ediţii a evenimentului Marketing360, ce va avea loc pe 21-22 iunie, potrivit unui comunicat al organizatorilor.
Pe scurt: Mai multe posturi locale în reţeaua ARBOmedia. O nouă ediţie Marketing360

Peste două milioane de telespectatori au urmărit vineri finala “Dansez pentru tine” de la Pro TV. Şi platoul din studiourile Media Pro Buftea a fost arhiplin, oamenii stând şi pe jos ca să-i susţină pe finalişti sau pe vedetele ce au urcat pe scenă, scrie Evenimentul Zilei. O întâlnire între prieteni cu glume, emoţii, comentarii şi încurajări şi, nu în ultimul rând, multe SMS-uri.
Seriozitatea cu care tratează Mihai Petre fiecare apariţie este impresionantă. Membrul juriului “Dansez pentru tine” s-a concentrat de parcă urma să lupte pentru trofeu. A evitat să vorbească, a repetat paşii şi a verificat inclusiv podeaua.

Vedeta, atât de aspră cu concurenţii, şi-a aplicat aceleaşi reguli. Dansul pare a fi un etern test pentru fostul campion. Singurul zâmbet i l-a smuls doar soţia.
În spatele camerelor la “Dansez pentru tine”

Audienţele derby-urilor campionatului intern (ediţia 2010-2011) n-au depăşit 800.000 de telespectatori la nivel urban din cauza difuzării meciurilor pe canalele cu acoperire redusă. Partidele Steaua-Dinamo din Liga I au avut cele mai mici audienţe din ultimii zece ani.

Cel mai vizionat meci a fost CFR-Dinamo: 1,1 milioane de telespectatori, scrie Adevărul.
Dinamo a fost echipa cea mai urmărită pe TV în campionatul încheiat recent. Meciurile disputate de gruparea din Ştefan cel Mare au avut o audienţă medie de 489.000 de telespectatori pe minut, la nivel urban (4,2% rating).
Digi Sport şi GSP TV au îngropat ratingul Ligii I

"

Românii resping Legea Socaciu. Spaniolii au fentat filmele dublate cu televiziunea digitală

Românii resping Legea Socaciu. Spaniolii au fentat filmele dublate cu televiziunea digitală: "Românii resping Legea Socaciu. Spaniolii au fentat filmele dublate cu televiziunea digitală
De când Victor Socaciu şi-a pus în cap că ar fi mai bine ca românul să vadă filme dublate, 15.000 de oameni care vor să audă vocea lui Sean Connery într-un film cu Sean Connery au semnat, pe internet, o petiţie pentru a salva filmele venite de afară de voci româneşti.
Au fost însă şi români care, pe lângă semnarea petiţiei, au ţinut să îi ureze 'de bine' şi lui Socaciu. Cel mai fervent comentariu îi aparţine vâlcencei Lili Păsat. 'Incultura crasă, tendinţa spre izolaţionism cultural, falsul patriotism reprezintă doar câteva ..."

Om de afaceri botosanean, in mijlocul unui scandal sexual cu Mariana Moculescu

Om de afaceri botosanean, in mijlocul unui scandal sexual cu Mariana Moculescu: "Mariana Moculescu apare intr-un filmulet XXX in scene fierbinti cu noul ei iubit, pe nume Catalin Silegeanu. Noul partener a fost implicat in mai multe scandaluri si este director general al SC Hidroplasto SRL, din Botosani, si unic actionar al firmei, scrie Ziarul Atac, subiectul..."