vineri, 4 iulie 2014

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, continuă seria de vizite regionale cu o deplasare la Iași, în perioada 7-8 iulie 2014.
    "Îmi doresc ca vizitele în diferite locuri din țară să aducă Uniunea Europeană mai aproape de fiecare cetățean și de nevoile și preocupările lui. Putem construi Europa viitoare doar împreună, prin dialog și prin implicarea activă a fiecăruia dintre noi în proiectul european. Conservarea și promovarea patrimoniului istoric, crearea de locuri de muncă pentru persoanele cu dizabilități, precum și îmbunătățirea capacității și calității sistemului de intervenții în situații de urgență sunt doar câteva exemple de proiecte finanțate din fonduri europene prin care românii contribuie la soluționarea problemelor cu care se confruntă Europa", a declarat șefa Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote.           
    Oficialul european se va întâlni cu autoritățile locale ieșene și cu reprezentanți ai societății civile și va vizita o serie de proiecte finanțate din fonduri europene. De asemenea, doamna Angela Filote va participa la conferința regională "Mai e NEvoie de fonduri?", cel de-al șaselea eveniment din caravana fondurilor structurale, dedicată identificării bunelor practici în utilizarea fondurilor europene.
    Dna Filote va susține o conferință de presă marți, 8 iulie, la orele 15:00, la sediul centrului Europe Direct Iași (str. Păcurari, nr. 85).
    Anexă: Programul vizitei și activitățile deschise presei
    Persoană de contact
    Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România, tel.: (+40) 724 232 197, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu

    Festivalul Seri Malancolice eminesciene 2014 - secțiunea individual (Săveni, Botoșani) - listă zeci de video


    AUDIENȚE. Realitatea.net, site-ul de știri numărul 1 în România
    REALITATEA.NET înregistrează în luna iunie 2014 noi rezultate de trafic record, conform Studiului de Audienţă şi Trafic Internet, realizat de Biroul Român de Audit al Tirajelor.
    PRO TV, făcut de râs! Petrișor Obae, tatăl și mama tuturor exclusivităților
    Petrișor Obae, de la paginademedia.ro, și-a câștigat un renume neplăcut în mediul online, acela de hoț de exclusivități pescuite de pe la alții. Ieri însă a dat cea mai tare exclusivitate văzută vreodată. Nu ratați pentru că nici nu știți ce pierdeți!
    Google, într-un mega-scandal de cenzură din Marea Britanie
    ​Google a eliminat din rezultatele motorului de cautare o serie de link-uri catre articole din mari publicatii britanice, dupa ce a primit cereri in acest sens, ca parte a controversatei hotarari a Curtii de Justitie a UE, scrie Hotnews.
    FOTO. Iată ce imagine din tinerețea lui Mircea Badea!
    Redactorul-șef al evz.ro, Mălin Bot, publică pe contul său de Facebook, o fotografie inedită din tinerețea lui Mircea Badea: „macho”-ul de la măsuța lui Dan Voiculescu, cu ciorapii rupți și înconjurat de postere cu femei goale...
    Antonescu, lui Ciutacu: „Ce face RTV e deja presă interlopă!”
    Fostul președinte al PNL Crin Antonescu a fost prezent joi seară în emisiunea lui Victor Ciutacu de la România TV, prilej cu care n-a ezitat să califice ceea ce face România TV drept „presă interlopă”
    Simona Halep, în direct la DigiSport în turneul de la București
    Digi Sport va transmite in direct BRD Bucharest Open, primul turneu WTA organizat in Romania, care se va desfasura in perioada 5 – 13 iulie, la Arenele BNR din Bucuresti.
    Șantajul de la Antene, dezvăluit încă din mai 2011!
    În contextul noului dosar de șantaj de Antene, în care Dan Voiculescu a fost audiat ieri timp de trei ore la DNA, spusele jurnalistului Stelian Negrea (acum senior editor la Realitatea TV), care a condus timp de câteva luni Departamentul de Investigații al trustului Intact, capătă și mai multă greutate.
    Luca Niculescu, șeful RFI România și realizator Digi 24, în juriul premiilor Emmy
    Un jurnalist român este membru în juriul prestigiosului concurs internațional Emmy Awards. Luca Niculescu, redactor-șef al postului de radio RFI România și realizator al emisiunii Imparțial,
    Cântecul de lebădă al Varanului. Azi, „vedeta” presei. Mâine?
    PRIMA PAGINĂ. Mă gândeam astăzi să sar peste această rubrică până luni. Nu de alta, dar risc să vă plictisesc deja, așa cum m-am plictisit și eu... Iar e Dan Voiculescu primadonă, „vedetă” pe prima pagină a tuturor ziarelor. M-am răzgândit însă realizând că ar putea să fie cântecul de lebădă al Stăpânului Antenelor.
    Google elimină din căutări un articol al BBC privind Merrill Lynch, provocând temeri de cenzură
    Google a decis să elimine din rezultatele căutărilor un articol al unui jurnalist al BBC vechi de şapte ani referitor la fostul director general al
    4 iulie. Numirea Consiliului de Administrație al Radioului este neconstituțională
    NEREGULI. Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, ieri, că hotărârea Parlamentului privind numirile în noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) nu a
    Cântecul de lebădă al Varanului. Azi, „vedeta” presei. Mâine?
    FacebookShare on Google PlusTwitterHootsuiteLinkedInHootsuiteBufferCustom Sharing Tool
    EvernoteOneNote 
    +TAG
    PRIMA PAGINĂ. Mă gândeam astăzi să sar peste această rubrică până luni. Nu de alta, dar risc să vă plictisesc deja, așa cum m-am plictisit și eu... Iar e Dan Voiculescu primadonă, „vedetă” pe prima pagină a tuturor ziarelor. M-am răzgândit însă realizând că ar putea să fie cântecul de lebădă al Stăpânului Antenelor.

    Deaths as bridge collapses in Brazil World Cup city of Belo Horizonte
    FacebookShare on Google PlusTwitterHootsuiteLinkedInHootsuiteBufferCustom Sharing Tool
    EvernoteOneNote 
    +TAG
    A highway overpass has collapsed in the Brazilian World Cup host city of Belo Horizonte. At least two people have been killed and ten more injured,…

    Franța vs Germania - avancronica foto