duminică, 11 martie 2012

Cât de utile sunt evaluările elevilor în învăţământul primar.

Cât de utile sunt evaluările elevilor în învăţământul primar.: Din acest an scolar, elevii de la peste 100 de scoli din intreaga tara vor fi testati pentru a se vedea care este nivelul lor de pregatire si cat de bine si-au insusit cunostintele. Specialistii spun ca aceasta masura e buna pentru a se putea corecta din timp pregatirea elevilor cu deficiente la invatat. Evaluarile nu se vor face la toate clasele, ci numai la cele alese de Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), pe baza unor criterii statistice.
"Scolile la care se va face evaluarea ...

Cum se foloseşte China de Facebook împotriva NATO | Romania Libera

Cum se foloseşte China de Facebook împotriva NATO | Romania Libera: "Tot anul trecut, un angajat al companiei de apărare RSA a deschis un e-mail personal cu titlul "Planul de Recrutare 2011" şi a încercat să deschidă ataşamentul Excel. Ataşamentul conţinea un virus realizat de chinezi care a deschis sistemul informatic al RSA şi le-a oferit acces la toate secretele companiei, inclusiv la lucrările pe care le făcuse pentru Casa Albă, CIA, NSA, Pentagon şi Departamentul de Securitate Internă (DHS). Incidentul a determinat DHS să plaseze atacurile ciberntice la acelaşi nivel cu terorismul în rândul ameninţărilor la adresa SUA. Potrivit lui Bruce McConnell, directorul pentru securitate cibernetică în cadrul DHS, "Internetul este un spaţiu civil, este ca o piaţă. Dar este ca o piaţă din Beirut-ul anilor '70: Uneori se transformă în teren de luptă"."

'via Blog this'

15 de intrebari care ti-ar putea schimba viata

15 de intrebari care ti-ar putea schimba viata: Majoritatea oamenilor intra in "cursa" intrebarilor inca de la varsta de 2-3 ani. Cercetatorii spun ca daca vei continua sa intrebi orice pe oricine iti vei pastra mintea antrenata, indiferent cat de batran vei fi. Sunt insa momente in viata cand cel mai bine este sa-ti pui singur niste...

Divizia de internet a Pro TV SA lansează www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinară

Divizia de internet a Pro TV SA lansează www.foodstory.ro, un site premium despre arta culinară: Divizia de internet a Pro TV SA lansează, luni, www.foodstory.ro, un site premium despre arta de a mânca şi despre gătitul ca pasiune, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.