joi, 17 mai 2012

INSTRUCŢIUNE PRIVIND PRINCIPIILE ŞI REGULILE DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI ELECTORALE DIN ANUL 2012 PENTRU ALEGEREA AUTORITĂŢILOR ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE PRIN INTERMEDIUL POSTURILOR DE RADIO ŞI DE TELEVIZIUNE

INSTRUCŢIUNE PRIVIND PRINCIPIILE ŞI REGULILE DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI ELECTORALE DIN ANUL 2012 PENTRU ALEGEREA AUTORITĂŢILOR ADMINISTRAŢIEI PUBLICE LOCALE PRIN INTERMEDIUL POSTURILOR DE RADIO ŞI DE TELEVIZIUNE: -
Recomandări şi instrucţiuni

/

Corriere della Sera: Templele dacice de la Sarmizegetusa, printre cele mai importante vestigii ...

Corriere della Sera: Templele dacice de la Sarmizegetusa, printre cele mai importante vestigii ...:
Un “Machu Picchu” românesc  în Europa  aşa  descrie jurnalistul şi scriitorul Dario Fertilio în paginile cotidianului "Corriere della Sera" complexul istoric din Munţii Orăştiei din România, o  metropolă gigantă, care se întinde pe două sute de kilometri pătraţi. Iată articolul integral:

Locul este cunoscut cu numele de Sarmizegetusa: ştirea, relansată de scriitorul şi traducătorul Luca Bistolfi, vine de la cotidianul românesc Adevărul, care precizează faptul că numai cinci la sută din complex a fost scos la lumină.
Adevărul este că povestea nu începe astăzi: primele informaţii datează din anii ’90 când ministerele române pentru Lucrări Publice, Cultură şi Cercetare au demarat lucrările pentru a delimita graniţele zonei fortificate: rezultatele însă nu au fost publicate niciodată.
Se ştie oricum că templele dacice din Munţii Orăştiei sunt printre cele mai importante vestigii ale istoriei europene, chiar dacă astăzi constituie o atracţie mai mult pentru căutătorii de aur sau «yogi» decât pentru turiştii obişnuiţi.
Faptul este că, odată cu trecerea secolelor, din sanctuarele ridicate de strămoşii poporului român au rămas vizibile numai ruine, deşi sunt încărcate cu mister.
Şi există de fapt unii care compară Sarmizegetusa cu oraşul interzis Machu Picchu, cu ipoteza că, deja capitală a anticei Dacia, ceea ce

Citeşte mai mult...

Românii vor vedea MasterChef-ul original american

Românii vor vedea MasterChef-ul original american: Românii vor avea ocazia să vizioneze, din 20 iunie, varianta originală a show-ului MasterChef, difuzat în Statele Unite. TLC, canalul dedicat publicului feminin – din

Forbes USA are articole semnate de …roboți

Forbes USA are articole semnate de …roboți: Revista economica americana Forbes propune pe site-ul sau o serie de articole bursiere semnate Narrative Science, altfel spus un robot, scrie Le Figaro. Site-ul Forbes propune

Mentalistul de la „Românii au talent”, Cristian Gog, şi-a bătut un cui în nas

Mentalistul de la „Românii au talent”, Cristian Gog, şi-a bătut un cui în nas: Invitat joi în emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV, Cristian Gog a demonstrat că a meritat premiul de 120.000 de euro. El a ales un număr înfiorător de magie: și-a bătut un cui de 10 cm în nas.

Mentalistul de la „Românii au talent”, Cristian Gog, şi-a bătut un cui în nas

Mentalistul de la „Românii au talent”, Cristian Gog, şi-a bătut un cui în nas: Invitat joi în emisiunea „Happy Hour", de la Pro TV, Cristian Gog a demonstrat că a meritat premiul de 120.000 de euro. El a ales un număr înfiorător de magie: și-a bătut un cui de 10 cm în nas.

"Show Păcătos" maxim la TV: "Bulangiu e mă-ta"

"Show Păcătos" maxim la TV: "Bulangiu e mă-ta": Ieri seară, Marius Baldovin şi Serghei Mizil s-au bălăcărit în emisiunea de la Antena 1.

Ponta: TVR este în stare de faliment, cu datorii de peste 50 milioane euro şi o conducere politizată

Ponta: TVR este în stare de faliment, cu datorii de peste 50 milioane euro şi o conducere politizată: Televiziunea publică este în stare de faliment, având datorii de peste 50 milioane euro şi o conducere profund politizată şi obedientă, a declarat premierul Victor Ponta, susţinând însă că nu se va implica şi nu doreşte să-i schimbe pe actualii directori cu persoane supuse faţă de noua putere.





Cristian Goga greșit la TV trucul cu moneda

Cristian Goga greșit la TV trucul cu moneda: Operatorul matinalului de la Pro TV l-a dat de gol pe campionul de la „Românii au talent”. Gog a mimat că a introdus o monedă în tableta lui George Buhnici în emisiunea „iLikeITCand”, dar aceasta se vedea în palmă.

Ce nu pot și ce au voie televiziunile în campania electorală

Ce nu pot și ce au voie televiziunile în campania electorală: INSTRUCȚIUNI. CNA a votat in sedinta de astazi o serie de instructiuni pentru posturile TV în campania electorală. Proiectul cu instrucțiuni a trecut la limită

Care este cea mai INFLUENTĂ CELEBRITATE din lume? Cu ce calităţi a reuşit să se impună în top - GALERIE FOTO

Care este cea mai INFLUENTĂ CELEBRITATE din lume? Cu ce calităţi a reuşit să se impună în top - GALERIE FOTO: Revista Forbes a realizat topul anual cu cele mai influente 100 de celebrităţi din lume, care include actori, staruri de televiziune, muzicieni, sportivi, top modele, în funcţie de venituri, vizibilitatea mediatică şi impact pe internet.





Google: Noua interfaţă de căutare

Google: Noua interfaţă de căutare

Presa de limba arabă, stânjenită de semnificația numelui premierului francez

Presa de limba arabă, stânjenită de semnificația numelui premierului francez: Presa arabă a fost obligată să adapteze numele noului premier francez, Jean-Marc Ayrault, pentru a evita conotaţia impudică evocată de transcrierea acestuia, relatează AFP.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit? IMAGINILE care îi vor înnebuni pe fani

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit? IMAGINILE care îi vor înnebuni pe fani: Câteva imagini în care Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt îmbrăcaţi în mireasă şi mire şi pozează pentru fotografi ar putea alarma fanii din întreaga lume, pe motiv că ar fi putut rata căsătoria celor doi.