joi, 25 aprilie 2013

VIDEO BBC a incurcat intre ele steagurile Romaniei si Bulgariei, intr-o dezbatere televizata

VIDEO BBC a incurcat intre ele steagurile Romaniei si Bulgariei, intr-o dezbatere televizata: Postul BBC a facut o gafa rusionoasa in timpul emisiunii "Daily Politics" de pe 24 aprilie, incurcand intre ele steagurile Romaniei si Bulgariei, semnaleaza site-ul Novinite. Eroarea a fost facuta in timpul unei dezbateri despre problema migratiei din cele doua tari, mult-discutata in Regatul Unit in contextul ridicarii restrictiilor pe piata muncii incepand cu 2014.

NOUA PROGRAMĂ Creşte numărul de ore la limbi străine, matematică şi română. Orele la pregătitoare şi clasa I vor dura 30-35 minute

NOUA PROGRAMĂ Creşte numărul de ore la limbi străine, matematică şi română. Orele la pregătitoare şi clasa I vor dura 30-35 minute:

News Ministerul Educaţiei a publicat, joi, planurile cadru finale cu toate materiile obligatorii care vor fi studiate la şcoală de elevii din clasele I-IV. Planul, pus în dezbatere publică în luna februarie, a suferit câteva modificări cum ar fi introducerea unei ore de Limbă modernă (străină) pe săptămână la clasa pregătitoare sau adăugarea unei de matematică în plus la clasa a II-a, ajungându-se astfel la patru ore pe săptămână.

OBSEDAŢI şi terorişti. Planuri de ASASINARE a VEDETELOR

OBSEDAŢI şi terorişti. Planuri de ASASINARE a VEDETELOR: Persoane obsedate de celebritaţi, şi nu numai, au pus la cale planuri bine puse la punct pentru a le răni sau chiar a le ucide.