luni, 22 octombrie 2012

Inna, huiduită în SUA. A întârziat 4 ore la concert şi a înjurat DJ-ul

Inna, huiduită în SUA. A întârziat 4 ore la concert şi a înjurat DJ-ul:
Inna trebuia să susţină două concerte în Statele Unite ale Americii, unul la Chicago şi altul la Washington, dar se pare că socotelile din ţară nu s-au potrivit cu cele de peste ocean.
Fanii din America abia aşteptau să o vadă pe Inna pe scenă, dar lucrurile nu au decurs conform planului. La primul spectacol, cel de la Chicago, cântăreaţa a întârziat nu mai puţin de patru ore.
Artista a dat vina pe organizatori
De altfel, a încercat să dreagă busuiocul şi şi-a cerut scuze pe contul ei de Facebook. "Încă aştept ca organizatorii să mă ia de la hotel. Nu ştiu ce naiba e în neregulă, ştiu că mă aşteptaţi, mă simt aiurea, vă iubesc", a scris Inna.
Aşa a înrăutăţit însă situaţia, pentru că au început şi comentariile. Nu ştim nici dacă este din vina ta sau a organizatorilor, nici nu contează. Dacă nu-ţi pasă că-ţi dezamăgeşti fanii este păcat i-a scris un fan supărat. "Am aşteptat 4 ore, dar a fost pierdere de vreme şi de bani", a adăugat altul.
Mai mult, pe scenă s-a confruntat cu o nouă problemă. DJ-ul a pierdut CD-urile cu piesele pe care trebuia să cânte Inna, iar

Citeşte mai mult...

Atenţie la ce postaţi pe Facebook! Reţelele sociale au devenit un reper important pentru angajatori

Atenţie la ce postaţi pe Facebook! Reţelele sociale au devenit un reper important pentru angajatori: Reţelele sociale au devenit un reper important pentru recrutori, care caută să afle mai multe informaţii despre personalitatea candidaţilor în afara competenţelor profesionale, potrivit unui studiu al companiei de recrutare...

CÂŢI bani încasa Tismăneanu de la ICR.

CÂŢI bani încasa Tismăneanu de la ICR.: De-a lungul timpului, politologul Vladimir Tismaneanu a primit mai multe mii de dolari pentru conferintele organizate sub egida Institulului Cultural Roman, potrivit Realitatea.net. Tismaneanu spune ca a luat banii perfect legal.
Pe site-ul jurnalistului Stelian Tanase au fost publicate mai multe deconturi facute de Tismaneanu la ICR, precum si un contract de drepturi de autor. Politologul a incasat mii de dolari de la institutia condusa pana de curand de Horia Roman-Patapievici.
"Pe blogul ...

In Japonia se lanseaza o aplicatie care poate traduce in timp real convorbiri telefonice

In Japonia se lanseaza o aplicatie care poate traduce in timp real convorbiri telefonice: ​NTT Docomo, cel mai mare operator nipon de telefonie mobila, lanseaza pe 1 noiembrie o aplicatie prin care convorbirile telefonice vor putea fi traduse in timp real din japoneza in cateva limbi raspandite, scrie BBC. Microsoft, Alcatel-Lucent si cateva companii mai mici lucreaza la astfel de aplicatii care par foarte promitatoare, insa acum nu sunt suficient de avansate incat sa poata fi folosite la discutii de afaceri.

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata firmelor de publicitate. Sunt vizate agentiile din Clubul de Media

Consiliul Concurentei a declansat o investigatie pe piata firmelor de publicitate. Sunt vizate agentiile din Clubul de Media: Consiliul Concurentei a declansat, in urma unei sesizari, o investigatie pe piata comercializarii serviciilor de media (consultanta si strategie, planificare, dezvoltare si cumparare de media), anunta un comunicat al institutiei. Investigatia se refera la o posibila intelegere intre companiile active pe aceasta piata, in vederea eliminarii concurentei la licitatiile pentru atribuirea conturilor de publicitate ale clientilor din Romania (companii multinationale).
UPDATE 1 Potrivit informatiilor HotNews.ro, investigatia are legatura cu Clubul de Media, entitate formata recent de zece agentii de media din Romania, avand drept scop masuri precum dezvoltarea unui Cod de Etica si a unui Ghid de reguli de organizare a unei licitatii.
UPDATE 2 Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei pentru HotNews.ro: Sesizarea a fost depusa in urma cu circa trei saptamani de catre un actor din piata media, iar saptamana trecuta am facut controale inopinate in 13 locatii ale unor agenti economici din piata media. Durata medie a unei investigatii este de 2 ani, iar cel mai putin dureaza 1 an.
Vom reveni cu amanunte

SCANDAL LA X FACTOR. Cheloo a plecat din emisiune. "Treziţi-vă, mă! Daţi-vă-n p*** mea de fraieri!"

SCANDAL LA X FACTOR. Cheloo a plecat din emisiune. "Treziţi-vă, mă! Daţi-vă-n p*** mea de fraieri!": Ediția de aseară a concursului X Factor a adus o premieră. Unul dintre jurați, Cheloo, s-a ridicat de pe scaun și a plecat din platou, enervat de unul dintre concurenți.