luni, 14 mai 2012

"Vina aparţine în totalitate lui Huidu"

"Vina aparţine în totalitate lui Huidu": Şerban Huidu a fost trimis, ieri, în judecată pentru ucidere din culpă. Realizatorul TV riscă între doi şi zece ani de închisoare.

INNA şi Jesus Luz "fostul" Madonnei - Caliente

somebody that i used to know by little girl

Învăţăturile eternei Jane Fonda către doamnele trecute de prima tinereţe.

Învăţăturile eternei Jane Fonda către doamnele trecute de prima tinereţe.: Nascuta Lady Jane Seymour Fonda pe 21 decembrie 1937, marele star hollywoodian a devenit un simbol al frumusetii longevive. La cei 75 de ani de viata, Jane Fonda isi vinde foarte bine retetele de intretinere, fiind un adevarat guru in domeniu.
De curand a aparut si in romaneste, la editura Lifestyle, cea mai noua carte a sa intitulata sugestiv 'Floarea varstei". Acest volum nu cuprinde doar traditionalele retete de self-help ca 'fericirea in 10 pasi" sau 'cum sa slabesti in 12 zile", ci e in ...

Lecţie de viaţă/ Gabriel Saiu, imigrant cu un picior amputat

Lecţie de viaţă/ Gabriel Saiu, imigrant cu un picior amputat:
Gabriel Saiu are 42 de ani şi este din Buzău. A venit la Giuliano Napoli) acum doi ani, de nevoie. Povestea sa ar trebui să fie o pildă pentru cei care sunt veşnic nemulţumiţi de ceea ce au. Gabriel are un picior amputat în urma unui accident la muncă, 33 şi trei de operaţii la picior, iar statul român îi dă pentru asta aproape 100 de euro.
La începutul dialogului nostru, Gabriel răbufneşte: "Sunt supărat rău pe italieni: şi ca grad de civilizaţie,şi ca bun simţ, şi ca igienă personală. Italianul minte doar de dragul de a minţi, chiar dacă nu are nimic de câştigat."
Iniţial a venit soţia lui în Italia, trimisă de o agenţie de plasament din România, căreia a trebuit să îi plătească o sumă mare de bani. Ajunsă la Napoli, a aflat că trebuie să plătească din primul salariu alţi 300 de euro italianului care i-a găsit locul de muncă.
Gabriel în schimb munceşte ca paznic de noapte pentru 150 de euro pe lună. Păzeşte casa patronului şi păzeşte şi alte trei depozite închiriate: a trebuit să vorbească el cu fiecare patron în parte şi să se ofere ca paznic, şi în felul acesta

Citeşte mai mult...

VIDEO/ Controversatul Cristian Gog a câştigat concursul “Românii au talent”: “Am ...

VIDEO/ Controversatul Cristian Gog a câştigat concursul “Românii au talent”: “Am ...:
Cristian Gog, de 31 de ani, este câştigătorul concursului “Românii au talent” şi al marelui premiu de 120.000 de Euro.

Tânărul a impresionat juriul şi publicul cu un număr de magie, contestat ulterior de internauţi. Pentru a-şi adjudeca marele premiu, românul a fost conectat la un aparat de măsurare a bătăilor inimii, care, la un moment dat, a indicat lipsa pulsului şi activităţii cardiace. A fost urmărit în timpul performanţei de un medic şi o asistentă.
In această seară voi risca totul. Îmi voi risca viaţa. Pentru număr, am nevoie de ajutorul unui medic specialist. Voi aduce în direct o provocare morţii!”
Pe locurile doi şi trei s-au clasificat dansatorul Mihai Petrache şi Cristian Leana.
Iată mai jos un alt număr de magie al lui Cristian Gog:

Cristian Gog a fost contestat de bloggeri din România, care susţin că trucurile făcute de tânăr sunt simple şi arhicunoscute.
Întrebat de jurnalişti cum a putut să-ţi oprească pulsul, un medic din Bucureşti a afirmat că acest lucru nu este posibil, bătăile inimii neputând fi controlate în mod voluntar. Doctorul a oferit o expicaţie care ar deyvălui trucul folosit de magician:  pentru înregistra puls zero “e nevoie doar de simpla deconectare a

Citeşte mai mult...

Oana Zăvoranu ar putea primi 10.000 de euro de la Antena 1

Oana Zăvoranu ar putea primi 10.000 de euro de la Antena 1: Contractul încheiat între vedetă şi Antena 1, pentru care Oana va prezenta două emisiuni şi va juca într-un film, ar ajunge până la 10.000 de euro, potrivit Click.

Mai multe organizatii protesteaza impotriva cenzurii electorale in presa

Mai multe organizatii protesteaza impotriva cenzurii electorale in presa: Mai multe cazuri in care emisiuni sau moderatori au iesit din grila TVR Info si RRA, amenintari adresate unor jurnalisti sau "instructiuni directe de la un partid catre presa locala" sunt invocate intr-un "protest impotriva cenzurii electroale in presa", semnat de mai multe organizatii si difuzat luni. Acestea condamna "intruziunile actorilor politici in libertatea editoriala".

Cannes 2012: Cele mai aşteptate vedete pe covorul roşu - GALERIE FOTO

Cannes 2012: Cele mai aşteptate vedete pe covorul roşu - GALERIE FOTO: Celebrând cinematografia internaţională, Festivalul de Film de la Cannes, care debutează miercuri, atrage în mod irezistibil pe covorul roşu din faţa Palais des Festivals et des Congrès o pleiadă de celebrităţi şi actori de renume, ca Marion Cotillard, Nicole Kidman şi Brad Pitt.







Las Fierbinți filmează al doilea sezon

Las Fierbinți filmează al doilea sezon: În această săptămână au început filmările la cel de-al doilea sezon din Las Fierbinţi, serialul de comedie de la Pro TV, care se filmează în

Bucureştenii îşi iau ştirile politice de pe Libertatea, Antena 3 şi HotNews

Bucureştenii îşi iau ştirile politice de pe Libertatea, Antena 3 şi HotNews: Principalul ziar din care bucureştenii îşi iau informaţiile politice nu este un cotidian quality, ci un tabloid – Libertatea. Antena 3 este principalul post de

Celebrating the Festival of Europe

Televiziunile şi radiourile nu ratează un moment care se repetă doar o dată la 4 ani: 238 ...

Televiziunile şi radiourile nu ratează un moment care se repetă doar o dată la 4 ani: 238 ...: Televiziunile iubesc politica. Atat de mult, incat ofera timpi de antena gratis politicienilor care ne indoapa cu promisiuni electorale. Un numar de 238 de televiziuni si 183 de radiouri au anuntat CNA ca vor reflecta campania electorala, printre posturile TV centrale care s-au "angajat" astfel sa difuzeze gratuit emisiuni electorale numarandu-se TVR, Antena 3, B1 TV, Giga TV, OTV, Realitatea TV, Digi 24, dar si Taraf TV si Etno TV. Ramane o intrebare. Daca nu iau bani pe fata de la partide, ...

Un roman care facea greva foamei de 50 de zile a murit intr-o inchisoare din Italia

Un roman care facea greva foamei de 50 de zile a murit intr-o inchisoare din Italia: Un cetatean roman aflat in detentie in orasul Lecce, din sudul Italiei, a murit astazi, dupa ce a stat in greva foamei 50 de zile, a anuntat politia, scrie agentia ANSA, citata de Mediafax.
Barbatul in varsta de 39 de ani din Bucuresti ispasea o pedeapsa cu inchisoarea...

Serban Huidu, judecat pentru ucidere din culpa

Serban Huidu, judecat pentru ucidere din culpa: Serban Huidu a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, in cazul accidentului mortal pe care l-a provocat in luna octombrie a anului trecut.
Trei oameni au murit in accidentul produs de Huidu, aminteste Romania TV. Acesta a fost incadrat la omor din...

Mihaela Radulescu: Andreea Marin va trebui sa ma iubeasca cu forta!

Mihaela Radulescu: Andreea Marin va trebui sa ma iubeasca cu forta!: Dupa ce s-a anuntat ca Mihaela Radulescu si Andreea Marin Banica urmeaza sa aiba emisiuni la aceeasi televiziune, imediat au aparut intepaturile. Fosta vedeta a Antenei 1, Mihaela Radulescu, a comentat simplu toate acestea, referindu-se la Andreea Marin:...