sâmbătă, 11 februarie 2012

SOC in America. Mesajele vedetelor pe Twitter, după moartea lui Whitney Houston.

SOC in America. Mesajele vedetelor pe Twitter, după moartea lui Whitney Houston.: Lumea artistica este socata dupa decesul neasteptat al cantaretei si actritei Whitney Houston, la doar 48 de ani, cu putin timp inaintea ceremoniei de decernare a premiilor Grammy. Vedetele au scris pe Twitter despre socul pe care il reprezinta moartea artistei, potrivit Mediafax.

Rihanna, Mariah Carey si Shaquille O'Neal sunt cateva dintre vedetele care au scris pe Twitter despre moartea subita a cantaretei Whitney Houston.
Mariah Carey: "Am inima franta dupa vestea mortii prietenei mele, ...

WHITNEY HOUSTON A MURIT. Video - trei celebre melodii + ultimul spectacol

Ştirea - video: 



WHITNEY HOUSTON A MURIT la 48 de ani. Cauza decesului nu este cunoscută - FOTO, VIDEO - Mediafax: "Whitney Houston este singurul artist din lume care a lansat şapte albume consecutive premiate cu discuri de platină, depăşind la acest capitol chiar şi trupa Beatles. Pe plan mondial, diva americană a vândut peste 140 de milioane de albume şi 50 de milioane de single-uri, printre care se numără şi piesa "I Will Always Love You", lansată în 1993 şi care a devenit una dintre cel mai bine vândute melodii din toate timpurile."

'via Blog this'

One Moment in Time
I Have Nothing
I Wanna Dance With Somebody

Cântăreaţa şi actriţa americană Whitney Houston, deţinătoare a şase premii Grammy, a murit la vârsta de 48 de ani, a anunţat un purtător de cuvânt al artistei.


PARTENERIAT. Platformă de promovare: “Buzz” pe Facebook între prieteni

PARTENERIAT. Platformă de promovare: “Buzz” pe Facebook între prieteni: Se ia un mesaj (sau o campanie) și se introduce în sistem. Mesajul este preluat de așa numiții “buzz editori” înscriși în sistem și dat mai departe în grupurile de prieteni de pe rețelele lor sociale (Facebook, Twitter etc). Acesta este, pe scurt, mecanismul platformei de promovare Buzzeditor. Mai multe detalii, în interviul de mai... mai mult »

Condamnat la închisoare pentru o poezie: Un chinez, pedepsit că şi-a îndemnat concetăţenii să îşi apere libertăţile ieşind în stradă - Mediafax

Condamnat la închisoare pentru o poezie: Un chinez, pedepsit că şi-a îndemnat concetăţenii să îşi apere libertăţile ieşind în stradă - Mediafax: "Potrivit unor observatori independenţi, în 2012 autorităţile comuniste chineze vor continua să intensifice atât reprimarea disidenţilor, cât şi controlul asupra tuturor mass-mediae, într-un moment în care o nouă generaţie de lideri va ajunge la putere în această toamnă.

În ultimele săptămâni, cel puţin patru activişti chinezi ce susţin democraţia au fost condamnaţi la pedepse grele cu închisoarea pentru "incitare la subminarea puterii de stat", o acuzaţie aplicată mai ales disidenţilor politici din China."

'via Blog this'