vineri, 18 februarie 2011

MIȘCĂRI: Marketingul Antena 3 trece la B1. Fostul redactor șef al Antena3.ro, la b1.ro

MIȘCĂRI: Marketingul Antena 3 trece la B1. Fostul redactor șef al Antena3.ro, la b1.ro: "

Cea mai mare parte a echipei de marketing a postului Antena 3 va lucra de la 1 martie pentru B1 TV.

Printre cei care trec la B1 TV sunt Romulus Coman (director de marketing al Antena 3) și Rareș Anita (new media manager). Cei doi au făcut parte din echipa cu care Sorin Oancea (acum director la B1 TV) a relansat Antena 1 în 1998 și a pornit Antena 3 în 2003.

Potrivit informațiilor paginademedia.ro, pentru B1 TV vor mai lucra și Adrian Văncică (producător general promo îi vocea de promo a Antena 3) și câțiva specialiști în grafică și producători promo.

Contactat de paginademedia.ro, Romulus Coman a confirmat plecarea de la Antena 3:

“Am propria firmă, pe care vreau să o transform într-o agenție de creație. Printre clienții firmei se va număra cu siguranță și B1 TV, cu care sunt acum în negocieri. Am lucrat 13 ani în Intact, unde am realizat lucruri foarte frumoase și am întâlnit foarte buni profesioniști. Consider că acum s-a încheiat o etapă.”

Contactați de paginademedia.ro, oficialii Antena 3 au declarat că despărțirea “s-a încheiat în cei mai prietenoși termeni”.

Carla Donciu, PR Antena 3:

“Această colaborare s-a încheiat în cei mai prietenoși termeni. Datorită acestui fapt, tranzitul a fost și este unul lin. Îi asigurăm pe telespectatorii noștri că Antena 3 rămâne la fel de puternică, iar calitatea programelor Antena 3 rămâne aceeași.”

“Noua echipă este formată din oameni de calitate, profesioniști cu experiență. Vom reveni cu o informare ulterior.”

Pe de altă parte, la începutul lunii, redactorul șef al antena3.ro, Bogdan Pitaru, a trecut pe o poziție similară la b1.ro, site care urmează să fie relansat în perioada următoare.

Poziția de redactor șef al site-ului antena3.ro a fost preluată de Cristina Bărănescu (fosta șefă de la videonews.ro).

"

Niciun comentariu: