sâmbătă, 12 februarie 2011

Ziua Îndrăgostiţilor la Antena 1: PufStock cea mai mare bătaie cu perne

Program:
Luni, 14 februarie, Antena 1 pune dragostea la încercare! Dis de dimineaţă, toţi îndrăgostiţii ţării vor avea parte de un program special de Valentine’s Day:
©       8:00- ediţie specială Neaţa cu Răzvan şi Dani
©       11:00- Declaraţie de dragoste, o poveste tulburătoare despre iubire şi viaţa de liceean.
©       14:00- The Match Maker (Peţitorul), va vrăji toţi romanticii anului într-o poveste de dragoste irlandeză.

Mai mult, ca fiecare cuplu român să îşi arate dragostea în public, Antena 1 convoacă cea mai mare bătaie cu perne! PufStock, o provocare pentru trei mari oraşe Bucureşti, Constanţa, Timişoara, e gata să arate întregii ţări cum se ţine dragostea în puf! Simona Gherghe, Dan Capatos, Dani Oţil şi Răzvan Simion vor fi cei care vor da start competiţiei pentru marele premiu de 10.000 RON, în Iulius Mall Timişoara, CityPark Mall Constanţa şi Afi Palace din Cotroceni.
Opinii:
Ce spun indrăgostiţii?
“Mi se pare o idee foarte interesantă. Dacă aş fi stat în unul dintre cele 3 oraşe aş fi participat negreşit. E o modalitate ieşită din comun de a serba ziua îndrăgostiţilor. Tinerilor le stă bine să se bucure de viaţă.”
"Numai când aud de puf parcă mă înec cu ceva. Probabil e o imitaţie a bătăilor cu roşii sau portocale, cred că era mai bine dacă rămânea la stadiul de bătaie cu perne.”
“Ar trebui plănuite cât mai multe activităţi asemănătoare în toată ţara, deoarece se observă o lipsă de imaginaţie la acest capitol.”
“Sunt puţin reticent, dar curios, aşa că voi merge să văd în ce constă acest PufStock.”
"Orice lucru inovator este bine primit, în acest caz fiind vorba despre activitatea "PufStock". Este o nouă modalitate de a te distra, de a spune celui drag "te iubesc" şi de a câştiga ceva bănuţi!"

Happy Valentine’s Day!

Mădălina IACOB

Niciun comentariu: