joi, 1 septembrie 2011

Nr. 1 în Top 10 piese româneşti HotNews: Play & Win - Ya BB

Play &  Win - Ya BB
 
 Asculta  mai multe  audio   house

Play & Win sunt trei tineri din Alba Iulia, care si-au parasit orasul natal, hotarati sa isi urmeze visul (acela de a compune pentru cele mai in voga trupe din Romania). L-au cunoscut pe Viorel Sipos (3SE) si au hotarat sa se mute in Constanta. Usor-usor au inceput sa evolueze in formula Marcy, Radu, Sebi.

Lovitura au dat-o cu albumul S.O.S al baietilor de la Akcent, prin cunoscutul hit international Kylie. A venit randul celor de la Activ sa-i contacteze pe baieti pentru o colaborare, din care s-au nascut hiturile "Superstar" si "Lucruri simple". Au urmat "Alaturi de ingeri" (3SE), "Oare unde esti" (Sistem), We Go Crazy (Andra) si altele. Mai nou sunt producatorii unei noi trupe (Crazy Win). Un alt produs al lor este Inna & Morris.

Cei trei au pana in prezent peste 300 de melodii la Uniunea Compozitorilor, printre ele aflandu-se si hitul "Hot" al Innei. In anul 2007 ei au hotarat sa infiinteze trupa Play & Win unde sunt cantautori. Mottoul trupei: "we like to play with music... and we always win".

Niciun comentariu: