joi, 8 decembrie 2011

VIDEO/ La 18 ani, Alexandra s-a stabilit în Italia pentru a-şi găsi un partener de dans!

VIDEO/ La 18 ani, Alexandra s-a stabilit în Italia pentru a-şi găsi un partener de dans!:


Alexandra Gurguiatu abia a împlinit 18 ani, departe de părinţii şi fratele său care locuiesc în Focşani. Din 2010 s-a stabilit la Porto Torres, în Sardinia, unde îşi continuă studiile de liceu şi încearcă din răsputeri ca pasiunea sa pentru dans sportiv să-i fie răsplătită.





A venit în Italia fiindcă în România nu mai avea "partener de dans". L-a găsit în Sardinia şi mama ei a însoţit-o pentru trei săptămâni, până şi-a închiriat o locuinţă şi s-a înscris la şcoală. Apoi a lăsat-o singură. Tatăl ei este învăţător, mama administrator la o grădiniţă, iar fratele a terminat seminarul de la Buzău. Alexandrei îi este foarte dor de ei, până şi "de aerul din Focşani", de colegii de şcoală dar rezistă şi este ambiţioasă. Patru zile pe săptămână se antrenează şi antrenează la rândul ei şi învaţă pentru şcoală. În timpul liber vorbeşte cu mama ei pe skype. În ultima convorbire, mama i-a explicat reţeta unei delicioase plăcinte cu mere. Alexandra a reuşit-o!



Alexandra, când te-ai stabilit în Italia?



«Am venit în Italia pe data de 21 august anul trecut, prin transfer şcolar de la Liceul cu program sportiv Focşani din România

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: