miercuri, 7 martie 2012

FOTO/VIDEO Românul Ionuţ Grama, succes uriaş la Hollywood. ...

FOTO/VIDEO Românul Ionuţ Grama, succes uriaş la Hollywood. ...:
Actorul Ionuţ Grama nu este deloc cunoscut în România, dar deţine unul dintre rolurile principale din filmul de groază "Diavolul din tine", care are un succes uriaş la Hollywood.
Românul Ionuţ Grama interpretează unul dintre cele patru roluri principale. Iniţial, el a fost chemat la un casting pentru un rol mai mic în film, însă accentul lui american i-a convins pe producători să-i dea o partitură mai consistentă. "Eu sunt practic regizorul documentarului din film. Vorbesc foarte mult din spatele camerei. Apar în tot felul de momente atunci când imaginea e luată cu camere de supraveghere şi mă văd cu camera în mână sau alergând pe acolo. Mai există multe inser¬ţii de tip jurnal video în care personajele, inclusiv al meu, stau în cadru şi povestesc despre ce au văzut în seara respectivă", a mărturisit pentru evz.ro.
Va juca în "Closer to the Moon", noul film al lui Nae Caranfil
Engleza i-a mai asigurat un rol şi în "Closer to the Moon", noul film al lui Nae Caranfil, în care joacă vedete de la Hollywood precum Vera Farmiga şi Mark Strong. "Am avut noroc cu engleza, pentru că m-au ales drept subalternul personajului

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: