miercuri, 6 martie 2013

Sportul, apa şi somnul, regulile de frumuseţe ale lui Jojo

Sportul, apa şi somnul, regulile de frumuseţe ale lui Jojo:
Actriţa Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo mărturiseşte că are mereu o atitudine pozitivă şi multă energie datorită sportului şi alimentaţiei echilibrate.
Vedeta a împărtăşit regulile pe care le urmează pentru a avea un tonus bun atunci când ai de făcut faţă provocărilor zilnice.
"Sportul este foarte important! Sănătatea noastră depinde de asta. În plus, mişcarea îţi creează şi o stare bună de spirit, aşa că devine cu atât mai importanta. Îmi place să alerg, la sală sau în afara ei, şi să fac mişcare indiferent ce înseamnă asta: o plimbare, sală, înot, hiking, etc. Beau zilnic limonadă sau un pahar cu suc proaspăt de portocale şi merg la sală săptămânal de cât mai multe ori. Mănânc atent şi sunt foarte activă. Apa trebuie să ne fie cel mai bun prieten pentru că este esenţială în a menţine echilibrul unui organism din toate punctele de vedere. O piele frumoasă şi hidratată, un păr luminos şi sănătatea noastră se datorează în cea mai mare măsură apei pe care o bem în fiecare zi. Somnul... E refugiul nostru. Şi nimic nu ne ajută mai bine să ne refacem din orice punct de vedere. Frumuseţea înseamnă sănătate şi o anumită stare de

Citeşte mai mult...

Niciun comentariu: