vineri, 7 iunie 2013


SN Nuclearelectrica SA a anunţat atingerea puterii nominale a Unitatii 2 CNE Cernavoda, vineri, 7 iunie 2013, dupa remedierea deficientei de la transformatorul de evacuare putere. Puterea Reactorului 2 a fost redusa, joi, la 40% pentru efectuarea unor lucrări de reparaţii la unul din transformatoarele de evacuare putere.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane C. Butcher, arata, intr-un comunicat transmis presei ca Marsul Diversitatii, organizat sambata, in Capitala, este o ocazie de a apara drepturile omului pe care le au lesbienele, homosexualii, bisexualii si transsexualii din intreaga lume si de a contribui la o mai buna intelegere si acceptare a diferentelor. Totodata, Duane C. Butcher a anunta ca va participa la Marsul Diversitatii, si ii invita pe romani sa se alatura manifestatiei "pentru a sustine egalitatea pentru toti".
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Majoritatea expeditiilor care vin in Nepal urca pe Everest, Annapurna, Manaslu si Ama Dablam, insa in zone mult mai indepartate si cu infrastructura slaba, autoritatile nu reusesc sa atraga turisti, desi peste 100 de varfuri nu au fost niciodata urcate, scrie BBC. Asociatii private de alpinism incearca sa convinga autoritatile sa dezvolte cateva zone mai izolate si sa dea permise de escalada pentru mai multe piscuri, insa birocratia sta in calea dezvoltarii.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ion Dumitru, fost deputat PSD si fost manager-director general al RNP - Romsilva, a fost condamnat vineri de Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) la trei ani de inchisoare cu suspendare, cu un termen de incercare de sase ani, pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu in dosarul Romsilva II, informeaza Agerpres. Decizia instantei este definitiva.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, a declarat, vineri, ca PDL va indemna populatia sa nu se prezinte la referendum daca, in Constitutia revizuita, Parlamentul mentine sistemul bicameral si nu limiteaza numarul parlamentarilor la 300, transmite Mediafax.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
DOSARUL VALIZA. Banii confiscaţi de la Becali ar trebui să ajungă la Casa Fotbalului, ...
Regulamentul disciplinar al FRF contine un articol prin care cele 1,7 milioane de euro confiscate in dosarul "Valiza" ar trebui sa revina forului de la Casa Fotbalului, insa juristii considera absurda prevederea respectiva si spunca nu poate fi aplicata nici in alte cazuri, potrivit Mediafax. Banii confiscati de DNA s-au aflat in ultimii cinci ani la sucursala BCR Unirii si, dupa sentinta Inaltei Curti de Casatie si Justitie, vor ajunge la bugetul de stat, in contul Ministerului Finantelor ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Google este acuzată de IPOCRIZIE. A interzis ochelarii Google Glass la adunarea acţionarilor.
Google a adoptat masuri dure de securitate la adunarea generala a actionarilor, desfasurata joi, care au dus la interzicerea chiar si a tehnologiei Google Glass lansate de grupul american, potrivit CNBC, citat de Mediafax. Decizia Google a nermultumit un grup de protectie a drepturilor consumatorilor, care a acuzat gigantul IT de ipocrizie. Ochelarii Google Glass sunt un prototip de computer portabil cu un ecran pozitionat chiar deasupra ochiului drept al utilizatorului, precum si o camera ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Ce trebuie să mănânci în concediu ca să nu te îngraşi.
Odata cu mult asteptatele zile de concediu vin si tentatiile culinare, care pot ruina eforturile de a va mentine silueta. Dieta din concediu trebuie sa contina alimente usoare, bogate in nutrienti si sarace in grasimi. Nutritionistii va sfatuiesc ca in vacanta sa evitati alimentele prajite si cele procesate, precum alunele, floricelele, semintele sau cipsurile si, in egala masura, prajiturile, care, pe langa faptul ca ingrasa, sunt si foarte perisabile in aceasta perioada. Vizualizati galeria ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Iată cum a votat juriul național din România, în semifinala a doua și în finala Eurovision 2013
Site-ul de știri exclusivNEWS.ro, vă prezintă în exclusivitate, cum a votat juriul național din România, în semifinala a doua din 16 mai cât și în finala Eurovision din 18 iunie 2013.
vot eurovision juriu romaniaLa solicitarea exclusivNEWS.ro, Televiziunea Română ne-a pus la dispoziție, în exclusivitate, lista cu clasamentul stabilit de juriul național atât în semifinala a doua în care a participat reprezentantul României, cezar, cât și din finala de pe 18 mai 2013.
Farid Mammadov din Azerbaijan, cu piesa Hold Me by, a primit cele mai multe puncte de la juriul românesc, în semifinala din 16 mai. Iar cele mai puține puncte în semifinală, le-a primit reprezentantul Ungariei.
În finala Eurovision 2013, Aliona Moon din Moldova, a fost pe primul loc în preferințele juriului. pe locul doi s-a clasat reprezentanta Olandei, iar pe trei concurentul din Malta. În mod surprinzător, jurul l-a clasat pe locul patru pe concurentul din Azerbaijan, care în semifinala doi, fusese în topul preferințelor aceluiași juriu.
Concursul Eurovision 2013 a fost câștigat de  Emmelie de Forest  din Danemarca, cu piesa „Only Teardrops“.
Cezar, reprezentantul României, s-a clasat în finala internațională pe locul 13, cu 65 de puncte acumulate.
Iată cum a votat jurul din România în semifinala doi Eurovision, cât și în finala din 18 mai 2013.vot juriu romanesc eurovision 2013
The post Iată cum a votat juriul național din România, în semifinala a doua și în finala Eurovision 2013 appeared first on exclusivNews.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Euro a ajuns la maximul lui 2013. Care este cursul oficial BNR
Moneda naţională a continuat să se deprecieze accentuat în faţa euro, astfel că Banca Naţională a României (BNR) a publicat un curs de referinţă în urcare cu 7,72 bani, la 4,5535 lei/euro, cel mai ridicat nivel începând cu octombrie 2012.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Completul de cinci judecători al instanţei supreme l-a condamnat definitiv, vineri, pe fostul deputat Ion Dumitru la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul Romsilva II, în care a fost acuzat de abuz în serviciu în legătură cu achiziţionarea unui buldozer.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Afluenţii Sucevei, Moldovei şi Bistriţei din judeţele Suceava şi Neamţ se vor afla sub cod portocaliu de inundaţii, în timp ce pe râurile mici din bazinele Someşul Mare, Lăpuş şi Mureş superior se instituie cod galben, începând de vineri seară.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Peste 90 la sută din furturile din bancomate înregistrate în Marea Britanie sunt comise de imigranţi români, anunţă autorităţile, precizând că numărul infracţiunilor de acest fel s-a triplat, relatează Daily Mail în ediţia online.

Attachment:

Niciun comentariu: