marți, 11 iunie 2013

România are rezerve de gaze de şist de 1.444 miliarde de metri cubi, estimează Administraţia americană pentru informaţie în domeniul energiei (EIA), în condiţiile în care rezervele dovedite de gaze se plasează la 113 miliarde metri cubi, iar consumul anual este de aproximativ 14 miliarde metri cubi.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Un nou caz "Elodia", în Neamţ
Un bărbat din judeţul Neamţ a fost arestat preventiv, luni, printr-o decizie a Tribunalului Bucureşti, la propunerea procurorilor Parchetului General, el fiind acuzat că şi-a ucis fosta soţie, deşi cadavrul acesteia nu a fost găsit, după un an şi jumătate de la dispariţie.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Camerele video care vor fi amplasate in salile de examen din judetul Timis, in cadrul Bacalaureatului 2013, vor fi orientate si spre tabla, astfel incat profesorii supraveghetori sa nu poata scrie raspunsurile de la subiecte. Anuntul a fost facut de catre inspectorul scolar general din Timis, Cornel Petroman, citat de Mediafax. Acesta a declarat in cadrul unei conferinte ca acum "camerele de supraveghere bat spre sala, asa sigur elevii nu copiaza, dar cine poate sti ce se intampla la tabla?"
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Papa Francisc recunoaste existenta unui lobby gay in Curia romana
Papa Francisc a recunoscut dificultatea de a reforma Curia romana, evocand un "curent de coruptie" si existenta unui "lobby gay", potrivit liderilor religiosi latino-americani care au povestit intalnirea lor recenta cu suveranul pontif, scrie AFP.
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Kaufland: Micii găsiţi cu salmonella sunt din pasăre şi se vând foarte puţin.
Carnea de mici congelata in care s-a depistat salmonella era depozitata la Kaufland Ploiesti, reprezentantii lantului de hipermarket-uri au spus ca este vorba de un singur produs, cu carne de pasare, care se vinde foarte putin in comparatie cu alte produse de carne de mici, informeaza Mediafax. "In urma verificarilor interne din punct de vedere al sigurantei calitatii efectuate in mod periodic de Kaufland la Centrul Logistic din Ploiesti, s-a constatat, la un singur articol de la un singur ...
Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG
Carnea de mici congelată în care s-a depistat salmonella era depozitată la Kaufland Ploieşti, reprezentanţii lanţului de hipermarket-uri precizând pentru MEDIAFAX că este vorba de un singur produs, cu carne de pasăre, care se vinde foarte puţin în comparaţie cu alte produse de carne de mici.

Attachment:
Delicious
TwitterLinkedInFacebookBufferMail
+TAG

Niciun comentariu: